תחרות קפיצות...

אנייייי ../images/Emo9.gif

תחרות ראשונה עם לאקי :) נכנס למטר לחץ לחץ לחץ חחח

מרגע שתתחיל להתחרות קבוע...

זה יקרה ממש ממש מהר
במיוחד בשבילו עם הפורום/אייסי/מסנ...מבטיחה

Vintage Queen

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo40.gif../images/Emo41.gifתוצאת../images/Emo41.gif../images/Emo40.gif../images/Emo106.gif

היה לי מסלול מעולהה ~הכי מרוצה~ המסלולים היו גבוהים יחסית אבל באמת שהרגשתי שהסוסה קפצה את זה כמו שצריך בלי בעיותתת נממנמנמ אני אתן לכל אחד לספר על עצמו =] יש לי קצת תמונות מכל אחד ורוני שלך יש לי יותר מכולם חחח =]

חחח ידעתי שתאהבי תתמונה הזאתי ../images/Emo13.gif

היא באמת ממש יפה!! בלאט אני הכי עייפה שיש.. עשיתי 3 מסלולים היום.. נכנסתי ל-1.30 בבוקר זה היה פשוט מקצה ענקקק.. המכשולים היו ממש ממש גבוהים!! וטוב שבהתחלה לא היינו בהלם.. אני ונועה טוטש.. חח אממ היה לי 4 הפלות.. כן אתם בטח אומרים שזה הרבה.. אבל היה מסלול ממש ממש טוב ואני מרוצה הצעדים הסתדרו והלכתי איתו יחד בכל המכשולים והוא קפץ לא רע בכלל.. פעם ראשונה ב-1.30 ועוד במסלול כזה
אחרי זה נכנסתי ל-1.20 והיה לי מסלול הכי מגעיל שהיה לי אי פעם.. לא רכבתי בכלל ולא חשבתי בכלל מה אני עושה
ואז נכנסתי מחוץ לתחרות והיה ממש טוב עשינו נקי.. ושני בן ישי עזרה לשופטים ואמרה לי שאם זה היה בתוך התחרות הייתי לוקחת ראשון.. חח אז זה גם שימח אותי קצת.. אניווי מלא אנשים צילמו ויצאו תמונות ממש יפות ובכלל לכולם יצאו תמונות יפות.. אני עפה להתקלח.. כולי אבק...

חח כה טיינקס

הצלחת לצלם איזה 3-4 תמונות ממש יפה וכל השאר זה כזה שמיים, תחת של מיסי, רצפה חחחח תודה בובע ויש לי שלך אבל במסנג'ר כי אין כח להקטין

סבבה... בהזדמנות..

יש גם עוד תמונות מניר דוד לא? חח נקווה שזה יעביר המסנג'ר שלי מתפקד רק מתי שבא לו.. חח כן כתבתי בהודעה מתחת לא ראיתי כלום.. והיה את אוקסר 6 אז קירבתי ואם התמונה לא הייתה ממש מטושטשת היא הייתה ממש יפה אין לי מושג למה זה יצא מטושטש.. והתמונה של התחת זה כי לא הספקתי להרחיק את הזום בזמן

למעלה