תחרות קטעי הוידאו

sela v

New member
תחרות קטעי הוידאו

שאלה לי אל חברי הפורום המכובדים. האם המשימה קשה מדי של שליחת קטע וידאו? לא חשבתי שההיענות תהיה כה נמוכה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

הבעיה היא

שאצלי לפחות הם לא בפורמט דיגיטלי אלא סתם על קסטות ואין לי איך להעביר אותם למחשב אור

אמנון כ

New member
ממליץ בחום על סרטונים

רוב המצלמות הדיגטליות החדשות מאפשרות הקלטת סרטוני וידאו קצרים, בד"כ עם קול. התוצאה מדהימה, ומנסיוני סרטון שכזה מעביר חוויות מסוימות באופן טוב הרבה יותר. הליכה בשוק הומה, נסיעה בכביש מיוחד, מלצר חביב בעל מבטא וכל אוביקט אודיו-ויזואלי אחר יכולים להפוך לקליפ וידאו קצר. תוכנות חינמיות כמו Movie Maker 2 של מיקרוסופט מאפשרות עריכה פשוטה במיוחד (בדומה למצגת פאואר פוינט) והתוצאה עם קצת השקעה עולה מעל לכל דמיון. אם לא השתמשתם בכך עד היום אני ממליץ לכם להתחיל כמה שיותר מהר...

kogawa

New member
סרט מתמונות

אפילו בתכנת העריכה הפשוטה ביותר, ובוודאי בתכנות עריכה סבירות (כמו שאפשר להוריד בחינם ל30 יום באתר של יוליד), אפשר להכניס מוסיקה חביבה ולהכניס תמונות עם או בלי אפקטי מעבר יפים, וליצא לסרט. למי שיש חומר גלם אנלוגי ורוצה לדגום אותו למחשב, ולא קשה לו להגיע לאזור הצפון, שיצור איתי קשר, ואולי אוכל לעזור לו. אני אנסה להעביר שני קטעים בשמי ושניים בשם אחי, כדי להעשיר את גלרית הסרטים של הפורום. ורק כדאי שהמארגנים יפתחו תיבת דואר גדולה של גיגה (כמו שיש בחינם לגוגל - GMAIL ) כדי שיהיה אפשר לשלוח להם את החומר שיכול להגיע לכ 30-40MB לסירטון.

sela v

New member
תשובות

אז אפשר להעביר לי את הקבצים דרך האתרhttp://www.yousendit.com/ בתפוז רצו שתשלוח את זה על CD, אבל אם אתם מעדיפים להעביר את זה בדרך אלקטרונית, אני אעביר להם את זה. את האי מייל שלי אפשר למצא בכרטיס האישי שלי בתפוז. דרך האתר הזה אפשר להעביר קבצים עד גודל של 1G. אני מחכה לסרטים שלך כדי שנוכל לפתוח גלריה עם סרטוני הוידאו, יש לי כבר אחד מאמנון, אבל תפוז לא ממהרים לפתוח שיש רק סרטון אחד. רציתי גם להכין סרטון עם תמונות שלי ומוזיקה, הבעיה מה עושים עם זכויות היוצרים שיש על המוזיקה? תפוז לא יסכימו לשים סרטונים עם מוזיקה שיש עליה זכויות יוצרים. האם אתה מכיר מאגר של מוזיקה ללא זכויות יוצרים?

Yo-man

New member
מוזיקה ללא זכויות יוצרים

מוזיקה קלאסית. אני לא יודע איפה זה רשום, אבל על מוזיקה קרלאסית אין זכויות יוצרים. הסיבה היא שאין מי שיכול להוכיח שהוא היורש של מוצארט או באך (או עוד עשרות אחרים), ואם כן, איפה נגמרת הרשימה של הצאצאים ?! לכן הוחלט על פי חוק שאין זכויות יוצרים על מוזיקה קלאסית. לך תערוך לך תמונות. אני ממליץ על קונצרטו 40 של מוצארט. מאוד דרמאטי.

kogawa

New member
עם הקיטבג?

בסרטון שלא למטרות רווח השמעת מוסיקה וציון ומתן קרדיט ליוצר צריך להספיק ולראייה מצאתי תמונות שלי עם קרדיט באתרים שונים שהועלו ללא מתן רשות ממני, ואין לי כל בעיה עם זה. לא תמיד צריך להיות צדיק כמו הפולני - תראה איך הוא נראה.. יחד עם זאת אפשר באופן פרטי להתיעץ עם מנהל פורום משפטי.

sela v

New member
לא בדיוק

ידוע שזה לא חוקי להוריד שירים מהרשת, אז עוד יותר חמור להשתמש במוזיקה כזו במשהו שנפרסם, אפילו אם קנית את הדיסק הספציפי, עדיין הזכות ניתנת רק לך להאזין לשיר. יהיה חבל להגיד לאנשים שזה מותר, ואז שנגיע לשלב הסופי, ותפוז יבדקו את הקליפים הם פשוט יפסלו את הכל.

anavi131

New member
אולי נתחיל עם תחרות תמונות

אני חייב לציין שחזרתי מאפריקה עם מאות תמונות אבל רק שני סירטונים קצרצרים. תחרות תמונות הרבה יותר ראלית לדעתי...

ענבי

יאללה, תתחיל להפציץ אותנו בתמונות וסיפורים וחוץ מזה תחרויות תמונות כבר היו לנו פה, אבל באמת זה היה מזמן. מ ח כ ה ל ת מ ו נ ו ת !

sela v

New member
כמו שללי כבר אמרה

תחרויות תמונות היו לנו כבר למכביר, ועכשיו מי שיתאמץ יזכה, כי לא נראה לי שיהיו הרבה מועמדים אז הסיכויים עולים.

Blueyes2

New member
אז זאת הבעיה..

יש לנו סרטים שנערכו עם פסקול .. כמובן שהפסקול לא מקורי
בלי זה הסרט יהיה ממש משעמם..

motyka

New member
נדמה לי שפוקע אחרי 70 שנים

אז כל מוזיקה שנכתבה קודם, כולל מוזיקה קלאסית, שירי עמים, כל השירים החסידיים והתימניים המקוריים אמורים להיות ללא זכויות.

natyh

New member
כפי שכתבתי בשישור אחר

העלות של העברה מפורמט מקצועי ויש לי מאות שעות כאלו היא מאות דולרים ליום ואין העברה של פחות מיום . . בטלוויזיה הם מעבירים על חשבונם וכן משלמים על כך כעת זה צריך לצאת מאיזשהו כיס וחסר לי הסכום המתאים . נתי

sela v

New member
אני לא יודע מה לענות בנושא נתי

אני לא יכול לפתור לאנשים בעיות כמו שאתה אומר, שעולה לך כסף להמיר מפורמט מקצועי. אני חושב שיובל הציע לך את עזרתו, ניסית לדבר איתו?

natyh

New member
לא כולל הציוד של יובל

250 דולר לציוד נוסף אם הציוד של יובל בחינם . סלע הדברים האלה עולים כסף והרבה הרבה יותר ממה שאתה מכיר . סרטים לשידור של 15 דקות נמכרים בין 25000 ל 50000 דולר וזה לא במקרה יש על הדברים הללו הרבה עבודה . אז עזוב לא יכול לתת לך קליפים לתחרות ולא בגלל שאני לא רוצה אם אמצע דרך אשלח משהו . אני צריך לראות אם יש לי משהו בפורמט ביתי אם יש לי אז אשלח.

למעלה