תחרות ספורי אהבה

תחרות ספורי אהבה

ספור אהבה איתי.. מה מצב? הכל טוב מה אתך? בסדר גמור.. אתה בקטע של בן זוג??? רוצה להפגש? מתי בא לך להיפגש??? מתי? תן טלפון אני אתקשר רוצה את המספר שלי??? לפני זה יש לך תמונה? לא מה אתה עושה עכשיו? מה שעשיתי כל היום משתעמם וחרמן.... רוצה מספר??? אני בשעה 5 אהיה בכניסה של הקניון אם בא לך להפגש .. שם נכיר ונראה אחד את השני ואם יתאים לשנינו אז סבבה אם לא אז לא נורא...? סבבה זה ... לזה אני ממש לא צריך אסבר. חיים יפים נשמה שלי... באמת שאהבתי אותך. וחבל שאתה עושה את מה שאמרת שאתה הכי נפגעת ממנו.... בהצלחה.. חחח...היתי בטוח 100% שזה אתה .. בגלל זה תקשרתי אליך .. אז שלא רצית להגיד את האמת זרמתי אתך.. קצור ..אני לא סתם אמרתי לך שיש לך כרטיס חדש באטרף.. לא רוצה שוב לשכניע אותך... רוצה להגיד לך .. היה כיף להכיר אותך ובאמת אהבתי אותך... שיהיה לך בהצלחה לכל החיים.. ובטוח תמצא את האהבה שלך... אתה זרמת הרבה לפני.. אתה לא צריך לשכנע בכלום כי עכשיו אני באמת לא האמין אני מצטער אבל כבר נפגעתי מספיק לקשר אחד.. שיהיה לך רק בהצלחה... זה חלק משיחה בני ובינו באתר אטרף לפני כמה זמן שיחה שבגללה נפרדנו .. עבורו כמה ימים ישבנו ודיברנו והבנו אחד את השני והשיחה הזאת הייתה כניסיון לבדוק אחד את השני ואז קרה מה שקרה... חזרנו אחד לשני בקשר ובאהבה יותר חזקה ועל האהבה הזאת כתבתי השיר הקודם " אוהב אותך"... המשכנו כך באהבה שלנו ובאושר שלנו עד שהייתה לנו שוב שיחה באתר אטרף דומה לשיחה הקודמת.. שוב התעצבנו ורבנו,אחד הרגיש לא בטוח בשני והשני הרגש שהראשון עשה ממנו פשוט בן אדם זול .. ישבנו בבית דברנו וכלום לא עזר.. החלטתי להיפרד ממנו הוא החליט לעזוב את העיר והעבודה ואת הבית ולעבור לת"א .. התחיל להכין את הדברים שלו ..רשמתי לו מכתב ונתתי לו ואז קמתי ויצאתי ולפנה שאני יוצא נתתי לו חיבוק והוא נתן לי חבוק חזק עם דמעות בעניים שלו ובעיניים שלי דמעות לא זולגות.. פתחתי את הדלת והעניים שלי מסתכלות עליו סגרתי את הדלת והלכתי כי לא יכולתי להחזיק את עצמי ולראות אותו עוזב אז יצאתי והלכתי... יצאתי לא יודע לאן אבל יצאתי וראיתי בעיניים שלי דרך והלכתי ואמשיך ללכת רציתי את זה או לא רציתי איך יצאתי איך הלכתי אינני יודע איפה הצחוק שלי איפה הבכי שלי איפה החוכמה שלי איפה הטיפשות שלי איפה כל החלומות שלי שהיו לי הכל אבד אבל איך נאבד אינני יודע אני לא זוכר כלום מהחיים שלי שעברו אני לא אדע כלום על החיים שלי שנשארו יש לי נשמה לא יודע מה היא ולב לא יודע מה בתוכו מתי אדע מה היא נשמתי ומה שיש בלבי אינני יודע יהיה המשך...

למעלה