תחרות סיפורי נימנום......

shelycat

New member
תחרות סיפורי נימנום......

קרה לכם שהתעוררתם בלילה או בבוקר מחלום ממש ביזארי/מצחיק/מפחיד ? קרה לכם לפעמים שכשהתעוררתם החצי השני סיפר לכם חוויות מהשיחה שבחרתם לנהל תוך כדי שינה איתו או אם חבר לא ידוע או שאתם הייתם ערים בזמן פיטפוטי שינה של בן זוגכם אפילו איתכם והוא לא זכר אפילו לא מילה? בכל אופן מכריזה בזאת על תחרות סיפורים שקשורים לשינה וחלומות? המנצח יזכה בתיק ותקליט! ובעיניין עמית טוען שמידי פעם יש לי נטייה בלהט של החלום שלי ממש להיות פעילה ולדבר, התחביב של החצי השני שלי הוא לנסות לדובב אותי תוך כדי ולהתערב בשיחה (הוא חייב לדעת מה קורה) ודוגמא לכך היא שיום אחד יותר נכון לילה אחד עמית טוען שאמרתי משהו כמו "חסה" או "עלי חסה" ולכן הוא שאל "בנוגע למה?" והתשובה לא איחרה לבוא ועניתי לו "בנוגע לחסה" והמשכתי לישון ויותר מזה הוא לא הצליח להוציא ממני. עמית הוא אחד האנשים הכי עדינים ומתחשבים שיש מה גם שאף פעם לא קר לו ומכאן נגיע לסיפור אחר כשניכנסתי למיטה אחרי שהוא כבר נירדם בחורף (והיה קר) כמובן שכל השמיכה היתה אצלו, ניסיתי "לגנוב" קצת ממנה ולבסוף ביקשתי ממנו שייתן לי קצת שמיכה התגובה שלו (שהוא עד היום לא זוכר) היתה מתוך שינה מאוד עמוקה והיתה "תתמודדי עם זה" והסתובבות לצד השני,כמובן אוטומטית הייתי מאוד מופתעת והמומה מתגובה כזאת אבל מצד שני פשוט התחלתי להתפוצץ לי מצחוק בשקט, בסוף הצלחתי להשיג קצת שמיכה ובבוקר סיפרתי לו וכמובן שהוא לא זוכר כלום.

fila

New member
בטח.....

הקטע שהכי זכור לי ודיי משעשע זה שלפני שבועיים בערך התעוררתי ושמעתי את שמעון מנהל שיחה ערה עם....
אני לא זוכרת הרבה אבל הוא אמר מלא פעמים אני לא צריך את הירקות האלה! אמרתי לך שאני לא צריך את הירקות האלה...." הוא לא זכר כלום בבוקר. לי יש המון חלומות מפחידים שהנוראיים ביותר הם אלו שיש בהם עכבישים או שרודפים אחריי ואני לא מצליחה לצעוק

nikit1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בטח!

האמת שאני מאז ילדותי נוטה מדי פעם לצחוק מתוך שינה או למלמל. אבל החצי השני שלי לוקח בענק בתחרות הזו. הוא מדבר ממש, עונה לי מתוך שינה, לפעמים קם ועושה סיבוב בחדר
.והרבה פעמים כשהוא אומר משהו חסר הגיון לחלוטין ואני שואלת "מה?!" אז הוא מסביר לי כמו לילדה מטומטמת מה זה הדבר הזה עליו דיבר בלי להבין כמובן שזה לא קשור לכלום. פעם אחרונה הוא ממש ניהל תרגיל כיבוש יעד מבוצר מתוך שינה
.כיוון שאני סובלת מנדודי שינה באופן כרוני אני נהנית מהקישקושים האלה כל לילה שאנחנו ביחד, ונרדמת עם חיוך אח"כ.

ענתש

New member
טוב אז הנה ארבעה (א-ר-ו-ך):

1. יום אחד אני מעירה אותי בשתיים בלילה צעקה חזקה נורא: "שקט !". בעלי היקר חלם שהוא בגן ילדים (?) מנסה לעשות "תירגול שריפה" (???) והם לא מקשיבים לו. חשבתי שאני חוטפת התקף לב... 2. אבא שלי פעם חלם שהוא רב מכות עם מישהו והביא לאמא שלי כזו נשיכה בכתף... זה היה סגול איזה חודשיים ! (וכמו שאומרים: "וזה מה שהם מספרים"). 3. אני בדרך כלל מאד מטושטשת בכמה דקות לפני שאני נרדמת, אני ב"חצי הכרה" ובעלי החמוד מאד אוהב לדובב אותי בדקות האלו כי אני מדברת ממש שטויות. פעם הוא שאל אותי סתם משהו כמו "מה עשית היום ?" והתשובה היתה: "והרמזורים יהיו ילדינו !" במילים אלו ממש. כמובן שהוא מייד העיר אותי בצחוק פרוע אז אני זוכרת גם מה חלמתי - חלמתי שאנחנו מאמצים את האיש הירוק והאיש האדום מהרמזור. 4. תתחרו בחלום המופרע הבא (חלמתי אותו בצבא, מודיעין, אז אני קצת מערפלת את הפרטים): אני עושה משמרת בבסיס, וזו משמרת לילה. החלפתי במשמרת את שילגיה (!) וכיפה אדומה(בחיי !) צריכה לבוא ולהחליף אותי. כל המשמרת היא נורא משעממץ ואני מתעצבנת שכיפה אדומה מאחרת למשמרת בוקר. ואז - איך שהיא מגיעה, אני רואה פתאום במסך מחשב שעל השולחן מלא נקודות של אור. אז היא אומרת לי: "זה לא מחשב ! זה רדאר, ומה שאת רואה זה מלא מטוסים מעל השמיים שלנו !" אז אני מודיעה לה שהיא לא יכולה לקבל את המשמרת כשרק נהיה מעניין והיא אומרת לי שאני בכלל לא מחליטה אלא הבודהה (!). אני מסתכלת החוצה מהחלון ואני רואה שם בודהה ענקי יושב ומחייך אליי ואז אני יודעת שהוא צריך לאשר לי כל דבר שאני רוצה... אז אני מסתכלת למעלה ואני רואה שאין גג ויש מלא מטוסים צעצוע (כמו שהיו בזמנו ב-HAPPY MEAL של מקדונלד´ס). אני אומרת לבודהה: "זה לא מטוסים, זה חלליות של צי החלל" (שאריות בתת מודע מהזמנים שהייתי טרקית ?) והוא אומר לי "מה פתאום, סטר טרק זו סידרת טלוויזיה", ואני מסתכלת ורואה על כל מטוס סימן כזה של "קומיוניקטור" של סטר-טרק ואומרת לבודהה את הטיעון המבריק הבא: "אם סטר טרק זו סידרת טלוויזיה אז איך יכול להיות שהחלליות יודעות איך הסמל של הקומיוניקטור נראה ?" (מבריק ! מבריק !) מה התשובה אני לא יודעת כי העירו אותי למשמרת... חבל.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif עשית כניסה מרשימה לפורום

והצלחת להפיל אותי מצחוק

Ronnie*

New member
בהחלט ../images/Emo6.gif

במיוחד האנשים מהרמזור
ברוכה הבאה!

danaziv

New member
כמובן...

גיא ידוע בכשרון שלו לנהל שיחות נפש תוך כדי שינה. אני מגזימה אבל הוא ממש מצחיק בעיניין הזה ,היום אני נהנת מזה ומדובבת אותו והוא עונה לי אבל בהתחלה כשרק עברנו לגור יחד הייתי ממש נבהלת,קרה כמה פעמים שהוא נירדם ואני הייתי בעיסוקי לימודים או אחרי מקלחת ופתאום שמעתי אותו צועק מתוך שינה משפטים לא ברורים אז הייתי צועקת לו חזרה מה? עד שהבנתי שזה מתוך שינה והייתי מתפקעת מצחוק. אבל סיפור יותר מצחיק בעיניין הזה הוא שכשגרתי אצל ההורים,ערב אחד אבא שלי נירדם בסלון ואני ואח שלי שוחחנו במטבח ופתאום שמענו מונולוג מרשים בצרפתית,היינו פשוט בשוק,אבא שלי ממש לא דובר צרפתית ותוך כדי שינה הוא פשוט דיבר בשטף מדהים. עד היום אנחנו צוחקים על זה שהוא בטח היה בגילגול הקודם איזה מיסייה

למעלה