תחרות סיפורי טיולים מסין

ליאורט1

New member
תחרות סיפורי טיולים מסין

במהלך השבוע, תתקיים בפורום תחרות כתיבת סיפורי מסע וחוויות מטיולים בסין. כל מי שכבר הספיק לטייל במדינה המדהימה הזאת ולהנות מכל מה שיש לה להציע מוזמן להשתתף ולכתוב סיפור/חוויה נבחרים מהטיול(השאר כמובן מוזמנים לקרוא ולהנות). אין הגבלות על תוכן הסיפור או אורכו, העיקר שיהיה קשור לסין ושישקף עד כמה שניתן את ייחודיות הטיול בה. הסיפור המוצלח ביותר יבחר בתחילת שבוע הבא(כנראה ביום ראשון). הפרס הינו זוג כרטיסים מתנה לסרט "קללת פרח הזהב" שעולה ביום חמישי השבוע(21/6) מתנת רשת בתי הקולנוע לב את הסיפורים יש לשרשר להודעה הזאת שיהיה לכולם בהצלחה והנאה מהסיפורים

ברקוש22

New member
סיפור מדהים מלוגו לייק

כידוע לכם ישנו אתר בשם לוגו לייק בגבול של יונאן וסיצואן במערב טיבט, המיוחד באגם הוא הרעיון שבו קיימת החברה המטריאכלית. משמע הנשים שולטות, במקום הנשים לא מתחתנות, איתם מנהלים עסקים והם שולטות בגברים ביד רמה, הסיפור שלנו מתחיל שם. הגעתי לאגם והייתי התייר הלבן היחידי שם, כשהגעתי לקחתי קנו לכיוון ליגה, הכפר בצידו השני של האגם, האגם היה שקט והחותר שר לנו בניב המקומי נעימות בעודינו שטים לאורך שעה קסומה לכיוון הכפר, שהגעתי לכפר בעודי סוקר את המקום הרגוע הזה הופיע מולי בעלת ההוסטל והביטה אלי, שאלתי אותה בסינית המקרטעת שלי כמה זה ללילה, היא הסתכלה עלי ואמרה 70 יואן, 70 יואן שאלתי בתדהמה? לא לא לא אני חושב חמישים, לא ציפיתי לתגובה כשלה, היא החלה צורחת כמו שאיימתי לרצוח אותה אני עומד מולה בתדהמה ושומע צעקות בסיניתוהיא מניפה ידיים הנה והנה, והנה אני בחור שגובהו 182 ושוקל 100 קילו עומד באמצע כפר שאין בו ולו אדם אחד שדובר אנגלית מובך אל מול אישה ששקולת רבע ממני ומתנשאת לגובה 150. למזלי הייתה שם סינית מקומית שידעה גם אנגלית שרצה אלי ושאלה אותי בפליאה למה אני מתווכח עם האישה הרי אני גבר ואני נחות ממנה, חייכתי התחלתי לעשות הצגות שהצליחו לשבור את המבט הכועס שלה ובסוף היא נשברה לחצה לי את היד ונתנה לי את החדר הכי מפואר שהייתי בו בסין, חדר זוגי עם מיטות קינג סייז טלויזיה, דיוידי מקלחת פרטית וכן כן!! שירותים מערביים, הלכתי לישון בעודי מכין את עצמי ליום הבא, ושם קרה הסיפור המעניין, לבנתיים הנה אותה בחורה נחמדה שימו לב לפנים שלה...

ברקוש22

New member
המשך......

קמתי בבוקר אחרי לילה של ריקודים מקומיים הרבה כבש אוכל טוב ויין אורז, מיששתי את ראשי ונזכרתי שבתחרות השירה האחרונה אני קמתי ושרתי את השיר של בועז שרעבי " שאת נוגעת בי " וכולם מחאו לי כפיים שיכורים שמחים ונדהמים מהשפה, אכן לילה מעניין. החלטתי לנסות משהו אחר, הלכתי עם שלושה סינים שהכרנו ונסענו ברכב ששכרנו למקום שנקרא אגם הביצה, בדרך עלתה עלי המוזה והחלטתי לנסוע לפי האינטואיציה בעוד הסינים מאחורי מופתעים ונבוכים לא אמרו מילה, שמאלה.. ימינה עוד פעם שמאלה רציתי להגיע למקום שלא היו בו הרבה תיירים חוץ ממני, שראיתי שהגעתי לחור אמיתי אמרתי לנהג תעצור, ראיתי מקודם חבורה של ילדים קטנים צועדת לכיוון הזה, יהיה נחמד לראות אותם, ישבתי בחזית של קיוסק מקומי וחיכיתי להם, הם הגיעו ובתחילה לא שמו לב אלי, שראו אותי עצרו מולי שפיהם נפער ושפשפו את עינהם כאילו עומד מולם יצור מעולם אחר, אני חייכתי לי בפינה וחיכיתי עם שקית הממתקים שקניתי רגע לפני שהם באו, שקמתי הם החלו רצים הנה והנה צועקים ומפחדים ממני, בהתחלה לא רצו לקחת ממני את הממתקים אבל אחרי כמה דקות של ריצה מצחקקת הם לקחו ממני את הממתקים בחשש ונגעו לי בזקן ובשערות ידיים, המבוגרים במקום התגלגלו מצחוק, שסיפקתי את יצר הנידחות החלטתי להמשיך ולנסוע לאגם הביצה, הסתובבנו לנו על שפת האגם אני והסינים איתי ופתאום שמעתי צעקות לכיווני בייג'ו בייג'ו ( בירה בסינית ), התקרבתי למקום וראיתי שלושה גברים ליד קנו, אחד מהם ניגש אלי והביא לי בקבוק של בירה, גאמבי צעק והחל לוגם ( לחיים ) החלטתי להרשים אותו ושתיתי את הבקבוק בשלוק אחד שלם, מיותר לציין את העובדה שהדבר הרשים אותו עד מאוד והוא הלך וקרא לא פחות מלכל הכפר לבוא ולראות את הענק הלבן שמצליח ללגום ליטר בירה בשלוק, החלטתי להמשיך, הגיעו בסביבות החמישים אנשים וגם הפעם שתיתי את הבקבוק בשלוק, לא היה אחד שלא התלהב מהנושא, זקני הכפר וכל מי ששתה מחייו ישב מולי וניסה ללגום גם הוא בשלוק ללא הצלחה, בבקבוק השלישי שראשי החל להסתחרר אם נכנסו להלם מוחלט, לא אחד לא שניים אלא שלושה בשלוק, לא להאמין, מולי התיישב ילד בגיל חמש הסתכל לי בעיניים וגמר בקבוק, עכשיו ההלם עבר אלי, ילד בגיל חמש!!! הוא צעד מצד לצד לאביו הגאה, אם מזה הם התלהבו ניתן להם שאוו חשבתי. קמתי בחזה מתוח שמאחורי הסינים שאיתם באתי ואמרתי להם תוך כדי שהם מתרגמים, אני מסוגל להרים שני סינים כמוכם במכה אני רוצה לראות מי יכול להרים אותי, הם כמובן לא האמינו לי ושהרמתי אותם כמו קוסם שביתי את ליבם ואז הם נגשו למלאכה בה כולם נכשלו, להרים אותי בבת אחד, הסינים אומנם בעלי סיבולת אבל כוח מתפרץ אין להם ואחד אחרי השני הם נפלו כמו זבובים בעודי מצחקק. בנתיים בכפר בשלו משהו שלא הייתי מודע על קיומו, הגברים - כמובן - סחבו סיר ענק לכיוון שלי הביאו לי צופסטיק חייכו והצביעו לכיוון הסיר המלא במשהו אפרפר, מה זה שאלתי את הסינים שאיתי? הם הכינו לך מאכל מיוחד, מאכל מקומי והם נותנים לך את הכבוד הראשוני לאכול ממנו, אוקי אמרתי בחשש וניגשתי לכיוון הסיר. לא ציפיתי שעל הצופסטיק שלי יחכה לי חוטם אפרפר של פרה שעדיין השערות עליו, ועיני הכפר עוכבות אחרי כמו ארוחה אצל החברה הרומנית שלך שאמא שלה עבדה על המרק שבוע! טעמתי והחזקתי את הקיא בתוכו, חייכתי אליהם ואמרתי בחיוך מאוזן לחוז האו צ'ו - טעים!!! בהרבה שמחה ולאחר עוד כמה בירות נפרדנו בחיוכים, שטנו על אגם הביצה וחזרנו לנו לכיוון ליגיאנג למאמא נאשי המדהימה. מצורפת בזאת התמונה של האבא מימין הילד ששתה את הבירה וכל מי שהסכים להצטלם איתנו. תהנו ותסעו!!!!

הרווק1

New member
סין - מפגשים מהסוג השלישי

כבר בארץ הזהירו אותי מקשיי הטיול שסין יכולה לספק, "בסין יהיה לך הכי קשה" "עולם אחר סין" "אנגלית? אף אחד לא יודע!" היו רק חלק מהרפרטואר ששמעתי אבל מה כבר יכול לקרות? ככה בגישה שלפיה "לי זה לא יקרה" ו"יהיה בסדר" עזבתי את האנוי בירת ויטנאם לעבר העיירה lang son שעל גבול סין. מעבר הגבול בין ויטנאם לסין בהחלט לא סימן את העתיד לבוא בהמשך היום , ולא, לא שמישהו הבין אנגלית, פשוט כוח האינרציה שלפיו עוברים פה עשרות תיירים בחודש יצר מסלול הליכה מסודר שכל פקיד סיני זוטר יכול להצביע לך עליו ללא קושי, הטפסים כמובן בסינית ספרותית – מה שמצריך הרבה כשרון כתיבה כדי למלא אחר ההוראות, אך סך הכל השד לא כל כך נורא... אני, ע` (בחורה ישראלית שהתחברה אליי) ובחור אוסטרלי התקדמנו מדוכן לדוכן כפי שהנחנו ע"י פקידי המכס ומשטרת הגבולות ויצאנו עם חותמת בדרכון המאשרת את שהייתנו ל-30 יום בסין. עד פה השד ממש אבל ממש לא נורא, אפילו נהגי המוניות שמובילים לתחנת הרכבת הקרובה לא בישרו את העתיד לבוא- בכל זאת אנחנו עדיין על ה"מסלול". בתחנת הרכבת התחילו הניצנים הראשונים של הבעיה- ואני לא מתכוון לשירותים הציבוריים שאין בהם מחיצות בין האסלות- שבכלל לא קיימות- שורות שורות של חורי בול פגיעה ללא חוצצים בניהם- לגבר מערבי שרק רוצה להשתין אין בעייה (לא שהגודל קובע אבל לסינים יש מזה קטן) אבל ע` חזרה מזועזעת! המסכנה הייתה צריכה להשתין בכפיפה כשכל הנוכחים עדים לנסיונותיה לצלוח את הבור- מיותר לציין שהיא העדיפה להתאפק... אגב על נייר טאולט אין מה לדבר... אז לא לשירותים התכוונתי- המטרה היא להגיע מעיירת הגבול pingxiang לעיר נאנינג - בירת חבל guangxi לשהייה של לילה ולמחרת נמשיך לעבר גווילין עיר הנחשבת לאחת היפות בסין, אנחנו עדיין על המסלול , את יעד חפצנו אנחנו מסבירים למוכרת הכרטיסים בעזרת ספר הלונלי פלנט שבאופן גאוני הטביע בסינית את שם העיר ליד הרישום הלועזי , בתקווה שאין טעות דפוס קיבלנו את הכרטיס המיועד. לכאורה אין בעיה אך כסף סיני לא היה בידנו, צ`אנצ` לא היה במקום ולכן סוחרי השוק הממוקם בתוך תחנת הרכבת היוו את האופציה היחידה, אלו המודעים לפוטנציאל הרווח פשוט דופקים תעריף שמכריח אותך לפרוט את המינימום הדרוש לנסיעה וכך אכן עשינו... פועל יוצא הוא שהגענו לנאנינג ללא כסף סיני בכיס- ללא ידיעת השפה- וללא מפה... כן, זה נכון, יש בלונלי מפה של כל עיר אבל כאשר מדובר בסין ובמיוחד בערי הבירה של כל מחוז ומחוז המפה שווה כקליפת השום!! הסינים בתהליך שיכול להתקיים רק במדינה קומוניסטית פשוט משנים בלי חשבון את פני כל הערים, לא מעניין אותם עתיקות לא מעניין בני אדם לא מעניין מסורת לא מעניין כלום!! פשוט בונים את העיר מחדש ככה שכל ערי הבירה (של המחוזות השונים) נראות כמעט זהות . הלונלי מתריע כמעט בכל עמוד שני למהר ולהגיע לעיר זו או אחרת לפני ביצוע השינוי לצערי ברוב המקרים כבר איחרנו... ככה שאנחנו בנאנינג שלושה זרים שלמזלנו הגענו לעיר קטנה המכילה רק 5,000,000 מליון תושבים, ולא זו לא טעות דפוס הכוונה היא באמת לחמש מליון וזו באמת עיר קטנה- יחסי הכל יחסי. המטרה הראשונה למצוא מלון, אחרי לאוס, תאילנד, קמבודיה וויטנאם התרגלתי כי בירידה מהאוטובוס או הרכבת מחכים רק לי מאות בעלי מלונות ואני רק צריך לבחור, בנאנינג אף אחד לא חיכה לי... נהגי המוניות אפילו לא ניסו לדבר אתנו, את המפה של הלונלי זנחנו כבר אחרי הפנייה השניה והשארנו הכל לאינטואיציה. אחרי זמן שנדמה כנצח בסביבות השעה 17:00 מצאנו סוף סוף מלון! אך השמחה מוקדמת מידיי... אני לא יודע עם זה חוק או מה בדיוק קורה אבל יש בסין מקומות מסוימים שלזרים ולמקומיים מוקצים מלונות שונים ואסור לזר ללון במלון של מקומי ולהפך, כך הדבר בנאנינג, נתקלתי בזה במספר מקומות נוספים ברחבי סין אבל שוב אני לא מתחייב שזה חוק, בכל מקרה לישון שם לא הסכימו לנו. לפחות הביאו לנו מפה (בסינית) וציון מקום של מלון לזרים, שמחים ומאושרים שמנו פעמנו לכיוון אותו מלון שהתגלה כמלון חמישה כוכבים דה לוקס 250 דולר ללילה... ויתרנו כמובן בשל המחיר, בכל זאת אנחנו תרמילאים ומחיר של 250 דולר ללילה היה שווה ערך לתקציב שבועי, הרושם שקיבלנו הוא כי זה האזור שאמורים להתקבץ סביבו בתי המלון, לאחר חיפוש לא קצר כשכל העת התרמיל על גבנו מצאנו את שחפצה ליבנו!! מלון יחיד שלמזלנו היה גם נקי למרות שבהחלט הייתי מתפשר במקרה הזה, בעלות של 6 דולר ללילה לחדר זוגי, איזה אושר!!!! שוב אושר מוקדם מידיי.... כי את הכסף היא רצתה במזומן J השעה 19:05 העיר מתגלה באופן מוזר כשומרת חוק , נקי מסביב , מצוחצח!! הכל חדש, המדרכה הכביש הכל כאילו תפאורה מתוך סרט, לקחו מליון איש ממרכז העיר והעיפו אותם לכל הרוחות, העיר חדשה ויפה אך ללא נשמה!! ואוף כמה שהם שומרי חוק!! המקום היחיד לפרוט כסף זה סניף בנק אוף צ`יינה שנסגר כבר בשעה 19:00 מי שציפה למצוא במלון המיועד לזרים מישהו שמדבר אנגלית אז שיפסיק עם זה עכשיו!! אנחנו מנסים להסביר בסימני ידיים ובעברית כי אין לנו כסף סיני אז שתואיל בטובה פקידת הקבלה לפרוט לנו שטר של מאה דולר או שתיקח אותו בעירבון עד למחר בבוקר, אך או שהיא לא הבינה או שהיא לא הבינה , פעם ראשונה בחיים נתקלתי בפקיד קבלה ששטר של מאה דולר נראה לו כשווה ערך לשטר מונופול. התחלנו לחפש חלפנים, אך העיר היא לא יעד תיירותי ומלבד שלושתנו לא נתקלנו בזר אחד לרפואה, אם קיים פה סחר חליפין זה בשוק שחור שלך תבין איפה הוא ממוקם... הכספומט בבנק אוף צ`יינה לא רצה לקבל אף אחד מכרטיסי האשראי שלנו, באינטרנט קפה המקומי איש לא דיבר עברית (או אנגלית/צרפתית/ספרדית וכ"ו) ולרגע שחכתי את עניין הכסף והתמקדתי בניסיון להבין איך המקלדת בנויה ואיך הם מצ`טטים בסינית?! כמה סימנים!! לכול הרוחות!! במלון החמישה כוכבים דה לוקס קיבלו אותנו יפה, מאוד יפה, בעיקר בקידה עם שתי ידיים מוצמדות לחזה , כסף לא יכלנו להחליף שם, המתנו בלובי כשחוץ מהאתגר למצוא פתרון לא היה משהו אחר שמנע מאתנו את בילוי הלילה בתחנת הרכבת, על נסיעת לילה אין מה לדבר כי אין לנו כסף אולי?!!?!... בערך בשעה 22:30 איש עסקים יפני (או קוראני ) שהגיע למלון דה לוקס נאות להבין קצת את סימני הדולר ולפרוט לנו חמישים ירוקים ליואן הסיני, שמחים ומלאי אושר עצרנו בסניף מקדונלד`ס הקרוב- אחרי חודשיים בקמבודיה ווייטנאם לא התנגדנו למנה עסיסית של רויאל. טוב אז ככה: אורז במקדונלד`ס ראיתי כבר בתאילנד,אבל מרק ירקות!?! במקדונלד`ס? מוזר!! הסתפקנו ברויאל עם המון צ`יפס אורז ולקינוח פאי אננס (מדהים!! וממכר) והתקדמנו לכיוון מלון הזרים שלנו J פרשנו לפני הפקידה את הכסף, שרק תביא את המפתח ונלך לישון... אבל, נו מה אתם יודעים? טופס הרישום, על שלושת עמודיו, כולו בסינית...

חחחח

זה סיפורים שרק מי שטייל בסין יכול להבין ולהזדהות עד אחרון הפרטים! בלילה הראשון מצאנו מלון של יפנים שאליו הפנו אותנו בשדה תעופה בעלי אינטרסים כמובן. כשחזרנו יום למחרת מטיול (כשכל מה שאתה רוצה אחרי יום בביגי'ן ביולי זה מקלחת של שעה!) לא נתנו לנו להיכנס לחדר ... מסתבר שההיא מהשדה תעופה וההיא מהמלון לא ממש מסונכרנות ביניהן על המחיר ללילה והתשלום שחשבנו ששוה לשני לילות היה למעשה עבור לילה אחד.וכשביקשנו להוציא את הדברים שלנו כדי לעבור לגסט האוס אחר, פשוט לא נתנו לנו. שעתיים של נסיונות הסברה באנגלית כמובן לא ממש עזרו. (נו, למה ללמוד אנגלית באמת?) אחרי ויכוחים מרובים (שיחה חד צדדית בעיקר) שלא הועילו בגרוש, החלטנו להפיץ שם רע למלון הזה. לו רק הייתי יכולה להגות אותו... אגב,זה לא סיפור על מנת להשתתף בתחרות... סתם איזה משהו שנזכרתי בו בקטנה:)

אולי לא הסברתי את עצמי נכון

הם לא נתנו לנו להיכנס לחדר עד שנשלם עבור לילה נוסף. אחרי ששילמנו (זה היה המלון הכי יקר בכל הטיול אגב והכי לא מוצלח...!) כמובן שהם איפשרו לנו להיכנס לחדר.ברחנו עם אור ראשון... וזה היה המפגש הראשון שלי עם הסינים:)) אחלה טבילת אש.

natyh

New member
כל כך דומה .... לעקבה .... ../images/Emo13.gif

רק שם לא מדברים אפילו .... סינית ...

jeshu

New member
אבל בעקבה קולטים סלקום ואם היה צריך אז הייתי מעלה על הטלפון גם דובר מנדרינית או קנטונית.

tamax

New member
אני מזדהה עם הסיפור הזה../images/Emo45.gif

קרה לי דבר דומה מאוד גם בעיירת גבול סינית, Yinning, כאשר חציתי את הגבול מקזחסטן לסין. לא היה לי כסף סיני, עכבו אותי בגבול וחטטו בחפציי, איחרתי את האוטבוס למרכז העיר, לקחתי בלית ברירה מונית בתעריף מופקע וכמובן שילמתי בדולרים. הגעתי לעיר והיה קושי למצוא מלון, עד שמצאתי מלון לא היה לי כסף והבנק היה סגור... בקיצור, שצרות באות הם באות בצרורות. אני שותף להרפקאות שלך:) [זוהי אותה תגבוה שהגבתי בבלוג שלו לפני כמה חודשים...) יש לך את הקול שלי!

../images/Emo45.gif

כנראה שלזה התכוון מי שאמר שקשה לטייל בסין. אני טיילתי בעיקר בדרום אמריקה - ושם כידוע חייבים לדעת ספרדית בסיסית ויש מקומות שחוץ מספרדית אי אפשר להתקיים. אבל בכל מקום מבינים מזה דולר... הייתי בטוח שהדולר יפתור כל בעייה, כנראה שבסין באמת מדובר במשהו אחר- שונה. עושה חשק... רק בגלל האתגר...

sailor

New member
המזל שלי בסין

בסין היה לי מזל כפול, חלקו הראשון הוא שטיילתי עם בתי שסיימה בדיוק את הסטאג' של ברפואה סינית והיתה בעלת כושר תקשורת בסיסי בסינית, מה שהקל מאד על התנהלותנו. לאחר כמה ימים של מסיבות ראש השנה הסיני בצ'נגדו, עם חברים ישראלים, אירופים וסינים של בתי, טסנו לקונמינג. כאן לא היתה בעיה להסתדר כולל נסיעה ליער האבן וחגיגות אוכל בשוק המוסלמי. רצינו לנסוע במסלול המוכר – דאלי – ליג'יאנג וניגשנו לתחנת האוטובוס. בעומדנו בתור לקופה נפל עלינו המזל השני. בחורה סינית פנתה אלינו באנגלית מצוחצחת והציעה לנו לנסוע איתה ועם החבר שלה תמורת השתתפות בהוצאות. באנגלית היא קוראת לעצמה אני, מרצה לאנגלית באוניברסיטה בצ'נגדו והחבר יין (שנראה דוקא מאוד יאנג) בן מיעוט הבאי, פרופסור למוזיקה בקונמינג וחוקר של מוזיקה עממית ביוננאן, בפרט של הבאי. תוך כדי הנסיעה התברר שהם נוסעים להרים שממזרח לדאלי, גם להקליט מוזיקה בכפרים וגם לטייל ומציעים לנו להצטרף. שמחנו להצעה למרות שעקב זמננו הקצר לא יכולנו לנסוע לכל המסלול והסתפקנו בשלושה ימים וחזרה באוטובוס לילה. בלילה הראשון לננו בשיאגואן (סיאגואן בניב המקומי) בקצה הדרומי של ימת ארחאי, המכונה גם דאלי החדשה. זו עיר ללא כל ייחוד. בבוקר יצאנו מזרחה להרים, לנסיעה ארוכה בנופים מרהיבים. ברוב השדות המעובדים פרחה הליפתית (Rape) ממנה מפיקים את השמן המוכר כקנולה (Canadian oil, low acid). עברנו נהרות שוצפים ויין ניסה למצוא מקום לינה בכפר בו יוכל להקליט מוזיקה מקומית. יין אך הפעם המקומיים לא שיתפו פעולה ותבעו מחיר מופרך לחדר. ויתרנו על הכפר, ובארוחת צהרים מאוחרת .הציע לנו בעל המסעדה חדרים זולים וטובים. החדרים היו פשוטים אך נקיים, אבל השירותים בלתי נסבלים ומקלחת לא היתה כלל. הסכמנו, ולאחר שהתמקמנו ניסינו למצוא מקום נחמד להעביר את הערב. בכפר יש מועדון קריוקי שמופעל כשיש מי שישלם. בעלת הבית ביקשה 60 יואן כולל השירים שנבחר אך ללא משקאות. לאחר מיקוח קצר זה כלל ארגז בירה וכמה בקבוקי משקה קל ומים. במהלך אותו ערב שר יין בקולו המדהים את רוב השירים (בסינית), בין היתר את המנגינה של "לי כל גל נושא מזכרת", ואני שרתי אחריו את המילים העבריות, להנאת הקהל, שכלל חוץ מאיתנו את כל רווקות הכפר (4) ואת בעלת המועדון. הם נהנו כל כך שביקשו עוד שירים בעברית, אך לא נמצא אף פליי בק מתאים. כל הערב חיזרו אחרי בנות המקום, ובפרט ג'ינג'ית! אחת שנראתה כבת 14 אך התברר שהיא בת 22. כיוון שישנתי בחדר אחד עם בתי, לא יצא מזה כלום. למחרת המשכנו דרך מקבץ מקדשים לאתר מעיינות חמים (רותחים – עד C98) שהיו בו רק סינים, ואנו היינו אטרקציה. אכלנו שם ארוחה שבושלה על אדי אחת הנביעות וטבלנו בבריכות בטמפ. נסבלות. משם המשכנו לעיר הקרובה, נפרדנו מאני ומיין בחיבוקים, נשיקות והחלפת מתנות ונסענו באוטובוס לילה לדאלי.

חחחחחח

אם לא הייתי רואה את זה במו עיניי ואם לא היתה לי אותה התמונה בדיוק באלבום, הייתי בטוחה ששיפצת את זה בפוטושופ או משהו. נו ,סינים:))

למעלה