תחרות ניווט GPS

תחרות ניווט GPS

כל הכבוד על היוזמה לתחרות ניווט באמצעות GPS מאחר ובפורום השכן הודעות נדחקות מטה בקצב גבוה אני חוזר על מה שרשמתי מאחר ויש מספר רשתות (ישנה, חדשה, אדומה, שחורה וכ"ו) רצוי להגדיר לפני התחרות באיזה רשת עובדים ומה הם הפרמטרים אותם יש להכניס ל GPS כדי לעבוד ברשת זאת (רצוי אולי לעשות נקודת איפוס וביקורת לפני תחילת הניווט).

והיני הפרטים

טוב, פרטים: 1. WGS84 2. כינוס N-31.95060 E-34.95555 3. הורדת נ.צ. ומסלולים מתוך המחשב 4. תחנות (נ.צ.) יהיו ממוקמות מ-8:00 עד 13:00 5. מסלולים: שניים רגליים ושניים רכובים 6. לא לנווטים רוכבים (להם יש האליפות) פרטים נוספים.

נשאלת השאלה

אם משתמשים במפת הניווט 1:15000 ללא רשת קואורדינטות, איך זה מתבצע? כיצד ניתן להתאים את הנקודה למפה? האם רק לפי המרחק והכיוון מנקודה נוכחית?

מפה...

מפה עם מקום זינוק/סיום עליה דרושה לתכנון הגעה לאיזור התחנה, תוך שימוש בשבילים וכו'. ניסיון לסמן תחנות על גבי מפה על סמך אזימוט-מרחק ייקח יותר מדי זמן, לדעתי.

aradshahar

New member
קורדינטות- לפי איזה רשת

הקורדינטות שלי עובדים על רשת ישראל הישנה (אני חושב) - מצפה מודיעין לפי המפות שלי זה בN1150844 E146040 איך אני עובד עם הקורדינטות של הניווט? יש לי magellan 315 אשמח לעזרה פה- או בשטח מחר מוקדם בתודה שחר

aradshahar

New member
יש לך מושג איך אני מגדיר

את זה בGPS שלי? - מגלן 315? מתי אתה בשטח מחר בבוקר?

למעלה