תחרות נושאת פרסים!

ranch22

New member
תחרות נושאת פרסים!

אחרי שראינו איך הפורום נעשה ריק ואיך כולם פה ישנים,ליאת ואני החלטנו להעיר פה קצת את כולכם והפעם בתחרות נושאת פרסים!!(טוב האמת פרס אחד). המשתתפים:חברי הפורום התחרות: מה יהיה הקליפ הבא של אוהד? עליכם לבחור שיר שאתם חושבים שיהיה הקליפ הבא של אוהד,לבחור תמונות המתאימות לקליפ,ואף לציין את אופי הקליפ ואיך אתם חושבים שהוא יראה פרט אחר פרט,כמובן שמי שיכין את הקליפ בעצמו דרך ה-windows movie maker יזכה בנקודות נוספות. ניתן לשלוח את הקליפים עד יום שלישי ה-23.8 ואז יפורסם הזוכה. הפרס:כרגע הוא חסוי אבל תאמינו לי שהוא שווה. צאו לדרך!! ותהנו!!

רעיון נחמד ביותר!

אני אתחיל לחשוב... התקווה שהשיעורים לחופש הארורים לא יהרגו אותי וגם יהיה לי יותר זמן להיכנס... ואין לי מושג מה זה המובי מייקר הזה.... הגיע הזמן להתחיל לחקור את המחשב שלייי!!

ranch22

New member
תודה! לגבי ה-movie maker..

ברגע שאת נכנסת ל"התחל" אמורה להופיעה לך התוכנה ויש בצד סימן של מן מסרטה כזאת... אם לא אז זה נמצא ב"עזרים" ואח"כ ב"בידור" בין האפשרויות שם...אם לא תעשי חיפוש וזה ימצא לך את התוכנה כי יש את זה בכלל מחשב שיש בו windows אם עדיין לא מצאת או שהתוכנה באנגלית,או כל בעיה אחרת את יכולה לפנות אלחי במסר ואני אשלח לך אותה. ותאמיני לי שהפרס שווה את ההשקעה(לפחות לי נראה).

למעלה