תחרות נושאת פרסים!

עוז 2002

New member
תחרות נושאת פרסים!

גיליתי רבותי, שבתפוז רשום חבר בשם עוז2002, שאין לו שום קירבה כזו או אחרת עם עבדכם (עוז 2002). כך שאם מי מכם כתב לי ולא זכה לתגובה יבדוק אם לא טעה בכתובת. ועל מנת להסיר מכשול, אשמח לשנות את כינויי. יש הצעות??

לקחתי את משימתך ברצינות

וישבתי לחפש לך שם חדש ומקורי שישלב את העוצמה שבשם "עוז" ואת אהבתך הגדולה לסקס (ע"פ כרטיסך האישי) ולריקודי עם. והנה כמה הצעות שעלו בדעתי : 1. "הורה עוז" (ריקוד מעגל של גיל עפר). 2. "דבקה עוז" (ריקוד מעגל של שלמה בכר). 3. "נגילה בעוז" (ריקוד מעגל של מוטי אלפסי). 4. "עוזי וזמרת יה" (ריקוד מעגל של רבקה שטורמן). 5. "ויבן עוזיהו" (ריקוד מעגל של רבקה שטורמן). 6. "לבשו נא עוז" (ריקוד מעגל של לאה ברגשטיין). ולבסוף החלטתי להציע לך "תדרכי נפשי עוז" (ריקוד מעגל של זאב חבצלת). או בקיצור "נפשי עוז". נראה לי שם שמאד קל לחבב, במיוחד על יוצאי בגדד. נ.ב. : נראה לי שעזרא כרמל יאהב את זה. בחביבות : מירי.

בעיה1

New member
מירי - אפרופו - יוצאי בגדד

אני מציע את השם עוזריין - מה דעת עזרא על השם הזה? אבל , בשום אופן - לא עם התוספת י כ ד ק.

ברוח הרצינות של מירי ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

פניתי למילון אבן שושן חיפשתי - עוֹז אמרו לי ראה - עׂז ובכן עברתי לעמוד הנ"ל וראיתי שהמילה עוז (בלי וו) עומדת ליד ה-עֵז
(רציתי עז באה פרה) אז אם יש לך עוז - עוז שלנו למה שלא תתן לעצמך כנוי זה : מה אני עז? סתם סתם ב"צחוקים" אני מציעה שתישאר עוז2002 כי כך רצית וזוהי בחירתך והבעיה שתהיה של ה"חקיין" שילך הוא ויחפש לו שם חדש.

כמה הצעות

OZ - בתרגום לאנגלית - מזכיר את הסרט The wizard of Oz הלא הוא הקוסם מארץ עוץ. אי לכך - מה דעתך על איזו ואריאציה על הנושא כמו למשל "הקוסם מארץ עוז" ?

לעוז2002 אל תחליף את הכינוי שלך

זה רק יכול לבלבל חלק מחברי הפורום של ריקודי עם. מה אכפת לך אם יש אחד כזה התפוז, זה לא חייב להיות שזה אתה. לא טוב להחליף שמות או כינויים. אני זוכר עוד לפני הרבה שנים היה לי שם משפחה ופרטי ערבי. השם היה חרמוש סמיר. כיוון שרבים צחקו מהשם שלי החלפתי את שם משפחתי לכרמוש שגם הוא שם נכון ומקורי.בגיל 16 קבלתי תעודת זהות אבל לא יכולתי להחליף את שמי אלא בגיל 18 בלבד. בקיצור היו לי צרות צרורות עם הדואר כאשר הלכתי להביא חבילה. בבית הספר היו לי בעיות.כאשר גדלתי לא הסכימו לקבל את התעודות שלי עם השם היישן .אבא שלי שלא החליף את שם משפחתו קיבל מכתבים על שם משפחתי החדש כי בסוף כתה יב הספקתי פעם לתמיד אחרי כל הצרות להחליף לשמי המקורי כיום. בקיצור בלגן שלם. באחד הפעמים שלא הצלחתי להכנס לפורום בשמי עזרא כרמל אז הפכתי אותו לכרמל עזרא וכך קבלתי שם חדש שלא בלהל אף אחד.

עוז 2002

New member
והזוכה המאושר הוא... ../images/Emo77.gif

חבר´ה, תודה על כל ההצעות. חיפשתי שם של דמות או כינוי למשהו שאוכל להדהות איתו, שיבטא אותי
. ולאלה שהיציעו להשאיר את השם אומר שהמטרה היתה לא לבלבל ולא להפסיד חלק מהמסרים המרגשים שאני מקבל אחת לשנה. אבל מכיוון שוועדת הפרס לא מצאה הצעה העונה על כל הקריטריונים
, הוחלט לדחות את הענין למועד לא ידוע. תודה לכולם!

למעלה