תחרות נושאת מטוסים

guruyaya

New member
תחרות נושאת מטוסים

אני מכריז בזאת (עד שגיא ימחוק לי את ההודעה), על תחרות בדיקת המציאות המגניבה. כל אחד ירשום מה הבדיקת מציאות הכי משעשעת הוא המציא (ולא משנה אם אפקטיבית או לא). המנצח יזכה בנשיקה ממני, אלה אם אני אזכה, ואז אני אצטרך לחשוב ממי אני הכי רוצה נשיקה. אוהב

EshedI

New member
שלי

חשבתי בהתחלה לעשות בדיקת מציאות כל פעם שאני חושב על חצלולים אבל לצערי הדבר הביא לבהיה בלתי פוסקת בשעון היד שלי, אז עברתי למצב שבו כל 20 דקות הוא מצפצף ואני עושה בדיקת מציאות (כשאני ישן אני שם אותו על יד המיטה כשהוא מכוון לצפצף אחרי 6 שעות בערך) ככה שאני שומע את זה בחלום גם כן אבל התוצאה היחידה עד עכשיו היא פיתוח מודעות לזמן שעובר (אני יודע בדרך כלל מתי הוא יצלצל בלי להסתכל עליו)

guruyaya

New member
בהשראתה של קריסטין דנסט

אני טוען שישנה בעיה שאתה נראה קצת מטופש, כאשר אתה קורא כל שלט פעמיים, ובודק את השעון שלוש פעמים, ולכן חיפשתי שיטה שלא תיראה מטופשת. על כן, אני מנסה להוציא קור של עכביש מהיד. לרוב זה לא גורם לתנועה מטופשת מדי. יאיא

la jerby

New member
לי יש פתרון קל יחסית

אני עוצם עניים והולך בקו ישר, ופותח אותם רק כשאני נתקע במשהו, אז אני מסתכל מה זה, אם זה היה שם קודם אז אני חוזר למציאות היום יומית שלי, בחלום, אני פשוט מנסה להסביר לעצמי מי שם את הג´יפ הזה באמצע החדר שלי...

למעלה