תחרות "לוגו לפורום"

ronbitan

New member
תחרות "לוגו לפורום"

רוצים להשתף בתחרות הלוגו היפה ביותר של הפורום! מה שעליכם לעשות הוא ליצור לוגו על פורום ילדות רעות, על הלוגו צריך להיות רשום: פורום ילדות רעות, מספר הפורום(1519), ובקטן את שם יוצר הפורום על הלוגו. התחרות תתחיל ביום ראשון עד יום שלישי(כי ביום רביעי יתחיל המשחק "מסע לאחר הדגלים" של יום העצמאות) ב-7 בערב(כתשתגמר התוכנית ילדות רעות), במשך שלושת הימים אני יפתח הודעות עם הלוגו שיכנו כל יום. ההחלטה תיהיה על ידי חברי הפורום כלומר: בשעה 7 בערב ביום שלישי כשהפרק ילדות רעות יגמר אני יפרסם את הלוגואים בפורום,אסור לשלוח את הלוגו לאחר הפרק של ילדות רעות ביום שלישי, ולכל לוגו יהיה מספר. כדי לתת ניקוד ללוגו צריך לשלוח תגובה עם הניקוד שאתם נותנים ללוגו לדוגמא: "לוגו מס' 2 ניקוד 7 נקודות,לוגו מס' 5 3 נקודות"(מותר לתת ניקוד עד 10 נקודות ומותר לתת ניקוד רק ל-3 לוגואים*) במשך שעה צוות הפורום יתן ניקוד ללוגואים! ב-8 יבחר הלוגו היפה ביותר של הפורום! (למי שרוצה יכול כבר עכשיו להתחיל ליצור את הלוגו שאיך שתתחיל התחרות הוא יקבל את המספר 1 ללוגו שלו והוא יהיה ראשון בעמוד) מקווה שתהנו!

ציטוט של מילי:

"שאני אומרת בקרוב תהיה תחרות לוגו של הפורום עם פרסים אף אחד לא פותח תחרויות משלו. לא צריך הרבה שכל לדעת את זה."

למעלה