תחרות לוגו לחולצה

חייםלוי

Member
מנהל
תחרות לוגו לחולצה

אנחנו פותחים בתחרות לוגו לחולצה! התחרות אמורה להתחיל היום ותפורסם בכל תפוז ותישא פרסים ואלה הם כללי התחרות: 1.קהילת אפילפסיה-תמיכה 975 בתפוז. 2. החולצות צריכות להיות לבנות. 3. גודל טקסט 24 לפחות. 4. על הלוגו להיות צבעוני ולא על טהרת הרפואה. 5. זכויות יוצרים- אין לעשות שימוש בתמונות, איורים, סיסמאות (שות´) שיש עליהן זכויות יוצרים או רישום כלשהו. את הלוגואים יש להעלות לגלריה המיועדת לכך בגלריות הפורום. הפרס עוד ייקבע בהתייעצות עם הנהלת תפוז בהצלחה לכולם ויום נעים. חיים לוי ודינה רשף,

abarak88

New member
לוגו של מה???

מה צריך להיות בלוגו ??? לוגו של מה ?? מה גודל הלוגו בערך?? על דש החולצה? מודפס על החולצה ? מודפס על סיכת חולצה ??? Be more specific...

abarak88 אהלן../images/Emo140.gif

אנחנו מחפשים לוגו שיתאים לחולצה. חולצה שאנשים עם אפילפסיה יוכלו ללבוש, ואנשים שאין להם אפילפסיה ויראו, ידעו שיש פורום שבו מדברים על אפילפסיה. מודפס על חולצה
כל הפרטים בהודעתו של חיים, משהו עדיין חסר? מקווה שנראה את יצירתך, להתראות, דינה.

RaZiK4

New member
אתם יכולים לפרט קצת..

מה זה אפילפסיה בכלליות, מה חשוב לכם שיהיה בלוגו, איזה ציור, תמונה וכד'..?? סוג כתב משנה? רקע לבן?

חייםלוי

Member
מנהל
אפילפסיה היא מחלה נוירולוגית

המתבטאת בהרבה מאוד צורות. הידועה ביותר היא נפילה של אדם בפתאומיות תוך התקשות הגוף בתחילה ואח"כ פרכוסים בכל הגוף והגפיים. הדבר נובע מהתפרצות חשמלית בכל המוח. התקף כזה יכול לארוך בין דקה עד 3, 4 דקות צורה אחרת היא מה שקרוי ניתוק. האדם מתנתק לכמה שניות - עד 30 שניות. הוא אינו נופל אך לא זוכר מה היה בזמן ההתקף. התקפם כאלה יכולים להיות כמה וכמה ביום. יש עוד הרבה צורות ביניים אך לא אכנס אליהן. הרקע הוא לבן כי החולצה לבנה. לגבי הציור יש חופש אמנותי. יש הרבה מאוד בערות בקשר לאפילפסיה באוכלוסיה שכתוצאה ממנה אנשים חולים לא מצליחים להתקבל לעבודה, למצוא בני זוג וכד'. זאת בשעה שרוב האנשים מאוזנים, כלומר אין להם התקפים. גם אלה שיש להם התקפים יכולים, למעשה לנהל חיים שלמים בלי בעיה. ש לנו בפורום כמה וכמה זוגות שכשלאחד מבני הזוג יש התקפים מפעם לפעם. זה לא עצר מבעדם לחיות יפה כבני זוג. המטרה שלנ היא להילחם נגד הסטיגמה והבערות שיש על חולי אפילפסיה.

Y.G.J

New member
הוספתי לוגו

אנא - אחד המנהלים ליצור עימי קשר במסרים

ufo11

New member
אני חושב שזה יכול לעזור

אנשים מפורסמים עם אפילפסיה: אלכסנדר הגדול, נפוליאון, יוליוס קיסר, לואיס קרול, אגתה כריסטי, לאונרדו דה וינצ'י, צ'רלס דיקנס, דוסטויבסקי, חניבעל, אלטון ג'ון, ולדימיר לנין, אברהם לינקולן, מיכאלאנג'לו, מוחמד, אייזק ניוטון, אלפרד נובל, אדגר אלן פו, פיתגורס, צ'ייקובסקי, ואן גוך.

Ronnie O

New member
עאלק! באמת?

רגע, איך יודעים נגיד על מוחמד שהוא היה אפילפס? חוצמזה- ממתי יודעים על אפילפסיה?

רוני! נו!

בחרת דוקא את מוחמד? הראו לי ,ואן גוך - ציור עצמי בהתקף נפילה. אפילפסיה - מתמיד, כולל לחיות. השאלה , מה חשבו על זה אז. תיזהר, אם לציפור יש התקף , חבל על הראש שלך.

Ronnie O

New member
דווקא כמה שזה מפתיע

דווקא מוחמד תפס אותי.. למרות שכל הרשימה מפתיעה. אני חושבת- מיכאלאנג'לו וליאונרדו דה וינצ'י- שניהם היו ציירים (מעמד נמוך ועני יחסית באום ימים), גם חולים באפילפסיה, וגם הומואים (שפעם אני לא בטוחה שהייתה בעיה עם זה- אבל היום הם לא היו מתקבלים הכי יפה..)

גוּזיד

New member
ומה קשור זה שהם הומואים לזה שהם

אפילפטים? מה את רוצה להגיד בזה?

Ronnie O

New member
מה באמת קשור??

גם אני רוצה לדעת מה הקשר בין זה שהם אפילפטים לזה שהם הומואים...

גוּזיד

New member
אין שום קשר. אבל את אמרת את זה.

אז אני רוצה שתסבירי לי מה לעזאזל הקשר. איך מקשרת בדיוק אפילפסיה - מחלה מוחית עם נטיות מיניות מממ?

למעלה