תחרות לגופיות

aviya1234

New member
תחרות לגופיות

שלום, אני מחפשת לקנות תחרות שאוכל לתפור בשוליים העליונים של גופיות. התחרה צריכה להיות יחסית צפופה, אבל לא יותר מדי,לא צרה מדי ועדיף אם יש משולבת עם פייטים. (לא כמו התחרות שנראות מאוד זולות) מי שמכירה- בקסטרו מכרו פעם כאלו גופיות לייקרה שבשוליים העלינוים הייתה תחרה. אתן מכירות חנות בסביבות נחלת בינימין שמוכרת כאלו בכל מיני צבעים? מקווה שהבנתן את כוונתי... תודה!

אם את צריכה כמות גדולה

כלומר מעל 20 מטר אז יש אצל יוחנן וגם מולו וגם בכפתורי פריז וגם אצל ברכה כל מיני

ברחוב כפר גלעדי יש כמה חנויות שמוכרות אבל

בכמויות יוחנן וכפתורי פאריז ויש עוד כמה צריך להסתובב הם גם צובעים בכפתורי פאריז . ברחוב השומר יש סמוך לשוק הכרמל שתי חנויות ויש עוד אחת לפניהם אבל היא לא תמיד פתוחה .שםאפשר לקנות גם בנחלה יש חנות או שתיים במדרחוב .

ו שתי

New member
ב"חלום" בנחלת בנימין יש. מכל החנויות שמנו כאן

היא הכי יקרה, אבל יש בה מזגן, והם מוכרים בכל כמות, גם קטנה.

aviya1234

New member
תודה רבה לכולן!ועוד שאלה קטנה

(מצטערת שאני מטרידה) בנחלה ובחנויות שהזכרתן יש גם כל מיני בדים מיוחדים יותר- מקושקשים (לדוג' משבצות צבעוניות ופרחים) ולא רק בדים של סבתות?

ו שתי

New member
את ממש לא מטרידה.

יש ויש. הסוד הוא לחפש. לפחות בשני הסיבובים הראשונים שלי נכנסתי לכל החנויות. אח"כ- אני פחות או יותר יודעת למצוא מה שאני רוצה במחיר שאני מוכנה לשלם (אני קמצניה- קונה רק מה שבזול) רעיון- בשבוע הבא מתוכננת לי גיחה לנחלה. אם יש לך סבלנות, את מוזמנת להצטרף.

נורה 55ג

New member
מקום לתחרות

אם את מהמרכז בנחלת בנימין באלחד הרחובות הצדדיים יש חנות קטנה שם תוכלי למצוא מה שאת מחפשת לא זוכרת את שם הרחוב אני זוכרת שאם את נכנסת לרחוב זה מצד שמאל קרוב למסעדה

למעלה