תחרות לאיביי

tatanbubi

New member
תחרות לאיביי

לפי הנסיון שלך, האם יש תחליף לאיביי? אני לא מדבר על אתרים נידחים אלא על כוכב עולה. אני מוכר גם באמזון וע"פ הנסיון שלי אין לי יתרון גדול בנושא העמלות. אני מוציא כסף על חשבונות בנק בחו"ל וכל מיני העברות כמו כן כדי למכור בכמות חייבת להיות לך חנות שזה עוד הוצא ( לחודש15$ ) כמובן שאין עמלה על העלאת מכירה אבל העמלה הממוצעת היא בסביבות 10%.

noam weissman

New member
אין לי הרבה נסיון

אני אולי מבין אבל תכלס מודה אני לא מוכר כזה ותיק.. נכנסתי לתחום ברצינות לפני כשנה וצערי חבל שלא עשיתי זאת לפני כמה שנים כשהמצב היה הרבה יותר טוב. העמלות באמזון יותר גבוהות או לפחות פעם אחרונה שבדקתי היו ...עד כמה שאני מבין שמה אין את כל הקישקושים שיש עם הפידבקים והחסימות המטורפות של איביי... איביי ראו כי טוב והנה אמזון לוקחים יותר ואמרו ואללה למה שלא ניקח יותר... הם רק שכחו שהמוכרים הותיקים ואלו שבעצם הרימו את איביי למה שהיא היום אלו הקטנים שמוכרים כל מיני שטויות ושרק רצו להרויח כמה גרושים. ברגע שהרימו את העמלות והתחילו לעשות חיים מאוד קשים למוכרים רבים עזבו... חלקם לא עברו לאמזון אלה פרשו לגמרי או הקימו אתרים שלהם... אפשר לומר באותה מידה על שתי חברות במשק הישראלי... ויזה לאומי וחברת הוט.. אחתה הסיבות העיקריות לגידול בצבר הלקוחות של החברות הללו הוא המחיר .. לא לשכוח את 012 כמובן... המחיר מושך אנשים.. אז ויזה כאל שודדת את האנשים וכתוצאה מכך מאבדת לקוחות האם הרווח מכסה את אובדן ההכנסות מלקוחות שעברו למתחרה היותר זול.. לא יודע.. כל עוד איביי היו זולים ונעים היה לקנות הם עשו מחזורים יפים... ב 2008 איביי סיימו עם רווח לאחר הוצאות תפעול של 2.4 מליארד דולר !!!!!!!!!!!!!!!!! כמה עשו ב2009 לא יודע אבל לדעתי פחות וזה אחרי שהעלו עמלות... ב 2010 כנראה יעשו שוב פחות.. יש דפוס מעלים עמלות המחזור יורד... דוגמא נוספת חנויות בדולר מרויחים או לא... כנראה שכן אחרת לא היו קיימות .. אנשים תמיד אבל תמיד מחפשים יותר זול !

למעלה