תחרות כלבים?

HebrewMan

New member
../images/Emo6.gif אוי הרגת אותי עם התמונה...

אני גונב לך אותה

שרשור מדהים! קוראים לי שילן ואני

חדשה כאן, קוראת פה ושם. זה היה שרשור פשוט מדהים... לקרוא את הניתוחים של כולם, ולשמוע את תחרות כלבים אחרי שקראתי את השרשור, בדרך קצת שונה. אני מאוד אוהבת את אביתר בנאי, ומי שהיה בהופעה בבארבי בכפ"ס שהייתה שבוע שעבר - הרוויח ובגדול. אם תוכלו לעשות עוד כאלה שרשורים, אפילו על בסיס קבוע.. שבו כל אחד ינתח בצורה קצת שונה, אני אהנה הכי בעולם =] תמשיכו כך!

קטע נחמד שקרה לי עכשיו שקשור לשרשור

הלכתי לגלריה, והתמונה הראשונה שנתקלתי בה - אביתר יחף. הוא נראה הרבה יותר צעיר בתמונה הזאת, היא מהתקופה האחרונה? זה היה נחמד בכל אופן =]

evib

New member
לא...

התמונה הזו די ישנה ואני זוכרת שהמון זמן ניסיתי להבין באיזה הקשר צילמו אותה ולא הצלחתי... [אם מישהו יודע אתם מוזמנים לשתף...]

gnja

New member
יש לי השערה...

הצטלם לאיזשהו קטלוג?
חח זה בטח לא נכון, אבל הוא נראה שם דוגמן

evib

New member
נכון???

זו גם ההשערה שלי אבל זה ממש לא הגיוני... (הוא ללא ספק דוגמן אבל הוא ביישן מדי בשביל להודות בזה ולהצטלם אז לא נראה לי...) אלא אם כן אפרת שכנעה אותו בתקופתה... (מה שגם לא הכי הגיוני...)

paper pieces

New member
חח אפשר לשאול את אביתר...

אם הוא יבוא לאירוח או משהו כזה מתישהו
עד שאני אדע משהו אחר אני בדיעה שהוא דוגמן
חח... מסכימה איתי?

הוא בטח ישמח על השאלה.. כדאי לך! חח

כבר אז, בצעירותו, הייתה לו אהבה ללהיות יחף =] אפילו בתמונות של הדוגמנות
לפי דעתי זה דיי מוכיח את תאוריית הנעליים שהעלו כאן, לא? התמונה הזאת ממש גרמה לי לחשוב שהקטע של היחף זה קטע אידיאולוגי אצלו, בגלל שנעליים זה משהו שמיצג חומריות בשבילו (משהו בסגנון). כל ההעדפה הזאת של להיות יחף. אולי קצת נסחפתי לי, אבל זה היה יפה.. בואו נלך יחפים =]

evib

New member
לא נראה לי שהוא ישמח

משאלה כזו... אני בכלל לא בטוחה שהוא ישמח לראות את התמונה הזו למען האמת... אז אני לא כ"כ רוצה לשאול אותו... אני מעדיפה להשאר בחוסר הידיעה שהייתי בה עד עכשיו מאשר להביך/ להעליב אותו.. (ולגבי הדיעה שהוא דוגמן אז אין ספק... הוא יפיוף ותמיד טענתי את זה... האמת שעוד לפני שהכרתי אותו טענתי את זה על אחיו אז...)

למעלה