תחרות חמשירים לשחר33

פיראט*

New member
צודקת....../images/Emo66.gif

אלא אם כן מטרת מכתב הפרידה היתה לגרום לפסטיבל שקורה כאן סביבה. (אחרת למה נכתבה? אפשר באמת להפסיק להשתתף בלי לעשות מזה חגיגה). וגם במקרה הזה - הפסטיבל מוגזם.... מכיר בכשרונו ובתרומתו לפורום... אבל - רצונו של אדם - כבודו.

אני דווקא רציני...

אוהב את הכתיבה של שחר ומנסה (בכל הדרכים) לשנות את דעתו...

מו שיקו

New member
אופטי

חשבתי שאתה קצת יותר רציני אתה בסוף תישאר כאן עם ...... ואולי גם החבר כנסת הזה שהיה תוקע מכות לאישתו מותר לך להתבייש בזה ששחר אומר שהוא רוצה ללכת

מו שיקו

New member
הקשר הוא

שבמקום לנסות להחזיר אותו בדרכך הצינית והלא נעימה תנסה לדאוג ששחרים כאלה לא ירצו ללכת מכאן ככה על הדרך... בין עשריר לאוסקר

אופטי מרוב פטפטת שכחת את העיקר!

שלושה נזירים סינים התבודדו במערה מרוחקת, כדי לעסוק במדיטציה ולהגיע להארה. הם נדרו נדר לשמור על שתיקה מלאה. כעבור שנה, עבר ליד המערה סוס לבן יפהפה ועליו רכוב בחור צעיר. שלושת הנזירים נשאו אליו מבטם, ואחד מהם אף קרא: "איזה סוס לבן יפהיפה!" שנה נוספת חלפה, והנזיר השני אמר: "הסוס לא היה ממש לבן, הוא היה בצבע קרם כזה". שנה נוספת עברה, והנזיר השלישי אמר להם: "אם אתם שניכם לא יכולים לשמור את פיכם סגור, ואתם מפירים את הנדר שנדרתם, ואתם מתכוונים להמשיך להתווכח ביניכם – אני חושב שאין לי ברירה אלא לעזוב!" וחבל שכך! לשם שינויי פעם אחת אני מסכימה עם מושיקו!!! אז קדימה את המנהל לך הכוח!!

מו

קראתי שוב את החוזה שלי עם תפוז, אין שם סעיף "החזרת חברים". גם אין סעיף "מצא חן בעיני כל החברים" והאמת היא- אין חוזה בכלל. אישית, אני אוהב את הכתיבה של שחר ואשמח אם הוא ייקח חופשה וישוב וכתבתי לו את זה(והוא ישוב, תאמין לי). עם זאת, אני לא רואה באירוע אבל לאומי וחושב שגם בזה (כמו בדברים רבים אחרים) ניתן לטפל בהומור. מפה ועד האיום (השחוק, מתפלא עליך) שאשאר לבד עם..... (ה"עם" נכתב בוריאציות שונות בהתאם לתקופה ולכותב) המרחק גדול. ולסיום, הדיון (הנדוש) הזה מתחדש מעת לעת, כדאי ללמוד מהנסיון- זה הפורום, אלו אנשיו ואלו מנהליו, יש תקופות טובות יותר וטובות פחות- לא נעים לך? מצא פלטפורמה אחרת, נעימה יותר. נעים לך? תשאר.

מו שיקו

New member
זה בסדר

אין לי בעיה עם התגובות הקרות שלך אני יודע שאם ארצה אז אהיה כאן ואם לא ארצה אז אלך מכאן חשבתי שחשוב לך יותר שהגישה שלך היא קצת פחות סטנדרטית אבל זה בסדר הוכחת את התאמתך תהנה

חניבעל.

New member
הקשר הוא אופטי

שמה שלא תעשה - יהיו תלונות. תראה איך זה עובד - אני הערתי שאני לא אוהב את חמשירים לשחר מעצם הסיבה שאני לא חושב שצריך להתחנן למישהו כאן. מושיקו גם לא אוהב את החמשירים - למה? כי הוא חושב שאתה צוחק\מתנשא על שחר..... עזוב,בא לחוף לשתות בירה.

מו שיקו

New member
חניבעל

תתפלא,אבל אני מסכים איתך שלא צריך להתחנן לאף אחד להישאר אבל אני חושב שצריך לגרום לאנשים לרצות להישאר והחמשירים לטעמי לא היו נעימים אני לא חושב שצריך להזמין תזמורת לאיפה שבוכים. לשחר הפורום הזה היה חשוב פי מליון יותר מאשר לי וכל מה שהוא כתב , נכתב עם המון כאב ולזה התכוונתי,

חניבעל.

New member
אנ מסכים איתך בעניין שחר

ובענין החמשירים - הם פשוט לא היו לטעמי מהסיבה שכתבתי, אפשר להגיע לאותה נקודה משתי דרכים שונות.

וואלה- זו דוגמא מצויינת חני

לכל אחד יש את הראש שלו ומפרש את הנכתב בצורה שונה. אני, ככותב, באמת רציתי ששחר יישאר אבל כל הפסטיבל קצת נראה לי מצחיק אז זרמתי עם זה. בא קורא מספר 1 (נקרא לו חניבעל לצורך הדוגמא) ואמר- מה האופטי הזה עושה עניין, לא מתאים. מי שרוצה ללכת- יילך. באו קורא2 וקוראות4 ו- 5 ואמרו\כתבו- מה זו הציניות הזו עליך, תהיה רציני. באו קוראות67-932 וצחקו לי באוזן. קחו הכל בקלות...(ובקשר לבירה- אני תקוע במשרד היום..בשבת מתאים? חחחחחח)

liz_liz

New member
שחר .

אני כל כך גרועה בלכתוב שירים, או בכלל חמשירים .. אבל רק בקשה אחת לי אלייך .... אל תלך .. ואל תנטוש ... בבקשה . ליז.

sweetiepie

New member
שחר נתראה ממחר...

כשאין כח להפוך בפוליטיקה וחוקים שחר 33,האותיות והמילים על לוח עולים את הכל מתקן מבאר ימין שמאל לא חסר אז אל תעזוב אותנו,איש לא נוכל למצוא עוד כריש...

למעלה