תחרות-חיי דוגמנות!!

kagome23

New member
תחרות-חיי דוגמנות!!

התחרות "חיי דוגמנות" תביאו תמונות של סימסים, ונעשה תחרות דוגמנות- לפי סיפור, אני אכתוב לדוגמא "הסימסית ג'ולי נבחרה ללבוש שמלה שחורה לפי טעמה האישי מהארון שלה" אז מי שמשתתפת בשם "ג'ולי" תביא תמונה של הסימסית, הזוכים במקומות הראשון, השני והשלישי יזכו באין סוף מתנות ופינוקים לסימס ו20 באנרים! כדאי להירשם רשמו את שם הדוגמנ/ית שבחרתם ותמונה של/ה מהסימס... שמות משתמשת: בנות: ג'ולי- קטרינה- רינת- איימי- דניאל- ורוניקה- ארינה- מעיין- מאי- מירנדה- אליסה- לילי- שמות משתמש: בנים: צ'רלי- ריצ'י- עומרי- איתי- תום- רון- אהרון- נוח- עמית- עומר- גיא- דור- שם המנחה: טינה. משחק אחד, אין גבולות!

kagome23

New member
בבקשה תרשמו

זאת התחרות הראשונה שלי בבקשה תירשמו, אני אעשה הכל!!

פלורי2

New member
אמממ..תגיד אין לך מישהי שקוראים../images/Emo19.gif

לה מרי
תוסיף בבקשה

YahavHami

New member
אני אתן תמונה של מישהי ששמה פה כבר

בשביל שתביני למה אני מתכוונת...

simi kaTan

New member
הסבר../images/Emo26.gif

את פשוט לוחצת על המקש שמעלה לך את הריצפה במטר... לאחר מכן את שמה מדרגות אשר מתאימות עצמן לריצפה הזאת. את מרצפת את הריצפה העליונה הזאת באיזה ריצוף שבא לך. אחרי כן את בוחרת לבוש לסימית שלך,ומורה לה ללכת על המסלול. זה הכל

YahavHami

New member
האאאאאאא.... הבנתי...

זה כאילו רגיל.... להגיד לה ללכת לשם ולפה ולשם ולפה... הבנתי.....תודה

מאיפה לך?

P: זאת תמונה שלי מה שעשיתי לרחתי רצפה צבעונית ושמתי מנורות ליד [כדי שיאירוP:] אבל את יכולה גם לעשות במה ועוד דברים בקיצור עושים את זה לבד כמו פיקניק [למה אין פיקניק בסימס?!
]

kagome23

New member
אין לכם בכלל מושג כמה אני שמחה!!

שאנשים ראו את ההודעה שלי... טוב, אז יש מרי... ואני כותבת את הפרק הראשון... יאללה... תירשמו כבר בהודעה של הפרק הראשון... לא חובה עכשיו.. יש לכם שבוע להירשם... ומי שלא הבין יש כפתור print scrn __________ sysrq שאני אומרת את המשימה, אתם מבצעים את המשימה (רק את תצוגות התמנה עושים על מדרגות..) אתם הולכים רגיל- מדברים עם מישהו לפי מה שכתוב ואז לוחצים על הכפתור (הוא נמצא במקלדת), לאחר מכן לכו לצייר שנמצא ב"התחל-->עזרים-->צייר" ואז לוחצים מקש ימני "הדבק" שומרים את זה בפורמט "jpg" ומעלים לאינטרנט...

למעלה