תחרות "חורף לוהט"

../images/Emo41.gifמזלללל טובבב לזוג מהחלומותתת../images/Emo41.gif

כל הכבודדדדדדדדדדדדד
זכיתםםםם בתחרות ובכבוד
אני רוצה להגיד שנהנתי מהשידורים שלכם לא פחות משאר הגולשים
שהציפו אותכם מידי ערב...
תטוסו תהנו לכם בשקט ותצברו כוחות מחודשים להרפתקאה הבאה שלכם בתפוז...
אוהבת אותכם מאוד מכל הלב
ממני אלינור
ה

תודה רבה

אנחנו שמחים שזה נגמר, התחרות לא הייתה קלה ובהחלט העבירו אותנו גהינום לפעמים... אבל רוב הזמן נהנינו מאוד. פריזזזז היר ווי קאם! באהבה הזוג מהחלומות הכי (ר)טובים שלכם ג'ה טם

והמנצחים בתחרות זוג מהחלומות ../images/Emo106.gif

זוג אנג'ל ודין ומתוקים והסקסים מזל טוב תעשו חיים תהנו ותבלו תקרעו את צרפת והעיקר תמשיכו להיות תותחים כמו שאתם אוהבת אותכם מואההה
זה מגיע לכם אחרי כול מה שעיתם ועברתם פה

אמ אממאמאמאמ

הרבה מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מחיית המחמד הכי סקסית בבלוג TV אוץץץץץץץץץ אוהבת אותכם מאוד שלכם מיטלוש
טיסה נעימה

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב

אבל גם לא כלכך מזל טוב כי יש לזוג אירוע[לאנג'ל] לא הכי נעים בעולם,תנחומי אנג'ל,תיהיה חזקה[המבין יבין] ובפריס אם אפשר,תלכו לרובע של היהודים תאתרו שם אחד בשם דני אלבז בן 26,המנייאק חייב לי כסף חחחחחחחחחחח

תודה רבה לכולם!!!

תודה על התמיכה והאהבה... ותודה גם לך ערס... זה באמת עוזר לנו להחזיק מעמד... גם בתחרות וגם לי (אנג'ל) אני בטוחה שהכל לטובה
יום מקסים לכולכם

תחרות "חורף לוהט"

גולשים יקרים, אתמול הסתיימה תחרות "חורף לוהט" בבלוגTV למבוגרים. לפי הנתונים הקיימים במאגר, להלן הזוכים בתחרות:
במקום הראשון זוג מהחלומות עם 1676 דירוגים
במקום השני bishbash1 עם 1500 דירוגים ברצוננו להודות לכל המשתתפים בתחרות וכמובן לכם הצופים נתראה בתחרות הבאה
עד אז שיהיה לכולנו חורף לוהט . . . * על הזוכים לפנות אלינו במסר או במייל [email protected] בצירוף צילום ת.ז. של המשתתפים בשידור הזוכה על מנת שנוכל לאמת את הגיל ולקבל את הפרס.

soofgania

New member
../images/Emo65.gifלזוג מהחלומות../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

טיסה נעימה ובילוי מהנה
והעיקר שתחזרו בשלום
באהבה-מסופגניה

מזללללל טובבבבבב ../images/Emo24.gif

דין אמנם פריז היא עיר האהבה וכל הבלה בלה בלה אבל תרחם על אנג'ל! היא בחורה קטנה ועדינה.... אל תסגור את האזיקים חזק מידי אבל כשאתה מכניס את ה... אל תרחם! סתם חבר'ה תהנו! מגיע לכם... הוצאתם את הנשמה בשביל הטיסה הזו (וכולנו עדים לכך...) אוהבת
ענברבור.

למעלה