אני שמתי אחת חחח להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהל :]]]
ק קורלי חמי New member 3/12/06 #68 הכננתי משוו .. ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif סתםם היה באללי להשתתף בתחתרותת ! אבלל יצאא מזעזעע .. לא הייה לי אעיוון יפהה .. והצבעיםם ? מכוועריםםםם מאוודדדדדד הנהה ===>
הכננתי משוו .. ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif סתםם היה באללי להשתתף בתחתרותת ! אבלל יצאא מזעזעע .. לא הייה לי אעיוון יפהה .. והצבעיםם ? מכוועריםםםם מאוודדדדדד הנהה ===>
ד דושית יוסף New member 4/12/06 #73 ../images/Emo187.gifיאאא הודעה נעוצה! פעם ראשונה... ישששש יאללה להכין עוד... דושית יוסף היחידה=]
נ נופר סלב שכזאת New member 4/12/06 #75 ../images/Emo20.gifדושייתת עשיתי משו מה זה נחמד תגידו אם אהבתןן
ד דילבושloveביחוש New member 4/12/06 #81 מהממם ונוופפר?../images/Emo6.gif עשית צילום מסך עם הדברים האלה מסביב לטקסט מתי את באה אללליי??
P purple rose New member 4/12/06 #79 יאלה דילבי הכנת? תעלי כדי שנוכל להתחיל בהצבעה אני מחכה עד מחר בבוקר וד"א כל מי שעוד רוצה להשתתף מוזמנת עד מחר בבוקר
יאלה דילבי הכנת? תעלי כדי שנוכל להתחיל בהצבעה אני מחכה עד מחר בבוקר וד"א כל מי שעוד רוצה להשתתף מוזמנת עד מחר בבוקר