תחרות חדשה :

תחרות חדשה :

להלן רשימה של זמרות בעלות מגוון שונה של קולות , מגוון שונה של מוזיקה וכדומה ..... תדרגו את הזמרות בעלות הקול המהמם ביותר שקיים .... תישכחו מכל השינאה שלכם כלפי אלו שאתם שונאים ... ובתחרות הזו דרגו את הזמרות בעלות הקול היפה ביותר בתעשיית המוזיקה.... ותיתייחסו רק לקול ולא לכל השאר כגון : גוף, שיער, וכ"ו...... אני מזכיר בפעם האחרונה התייחסו רק לקול......... להלן הזמרות: מדונה טוני ברקסטון וויטני יוסטון מאריה קארי כריסטינה אגילרה גניפר לופז בריטני ספירס מנדי מור אאליה מיה פינק סלין דיון אנסטסיה איב מיסי אליוט טינה טרנר שר גסיקה סימפסון

ראשון../images/Emo26.gif

אנסטסיה כריסטינה אגילרה סלין דיון ג'סיקה סימפסון וויטני יוסטון ג'ניפר לופז פינק מיסי ליוט מדונה טוני ברקסטון טינה טרנר מנדי מור אאליה בריטני ספירס מריה קארי

טעות קטנה

מראיה קארי באה לפני פינק

NiKi†a

New member
אוקיי../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

וווו.....למה אין דיידו
אני מוסיפה אותה....מצידי אל תחשביו, אבל היא פשוט שרה יפה. 1.כריסטינה אגילרה 2.דיידו 3.סלין דיון 4.שר 5.וויטני יוסטון 6.בריטני ספירס 7.אאליה 8.ג'סיקה סימפסון 9.מאריה קארי 10.מיה 11.ג'ניפר לופז 12.מנדי מור 13.טינה טרנר- מי זאת בכלל? 14.אנסטסיה 15.פינק 16.טוני ברקסטון- מי? 17.איב 18.מדונה 19.מיסי אליוט נראה לי שזהו...סורי אם שכחתי מישהי.

this is me then

New member
אוקיי....

1.כריסטינה אגילרה 2.ג'ניפר לופז 3.טוני ברקסטון 4.מדונה 5.שר 6.וויטני יוסטון 7.מאריה קארי 8.סלין דיון 9.דיידו 10.אאליה 11.ג'סיקה סימפסון 12.מיסי אליוט 13.איב 14.פינק 15.אנסטסיה 16.טינה טרנר 17.מנדי מור 18.בריטני ספירס 19.מיה ורק שתדעו שאני מעריץ שרוף של ג'ניפר.. אבל בכל זאת אני מודה שלכריסטינה יש קול יותר יפה.. אז שהמעריצים של מראיה קארי לא יגידו שזה מכור מראש....

איך אתה יכול לומר

שמדונה בן הרביעיה כי הרי ידוע שמדונה היא כולה פוזה ואין לה קול קוול של זמרת דיווית....

yanivtr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית מת!
תגיד, למה אתה עושה את הסקרים האלו? בשביל למצוא סיבה להתווכח עם אנשים כמה מדהימה מראיה? ד"א מאריה היא מפגרת. אין לי שום מילה אחרת לתאר אותה. מפגרת זאת מילה מושלמת בשבילה. ואני לא מבין מה יפה בקול שלה... הוא עושה לי כאב ראש לדעתי הוא מכוער

כ"כ צודק!

קראתי גם בשירשור הקודם על הזמרת הכי יפה.. הבנאדם מחפש רק לריב עם אנשים.. הוא פתח את הסקר וחיכה שמישהו ישים את מדונה במקומות הראשונים, ואז לריב איתו..

NiKi†a

New member
נכווווון.

גם אני לא אוהבת את הקול שלה, והיא ממש, אבל ממש לא יפה. תצעקו.

יניב.......

יש לי ברבה דברים לומר לך שלא יפים לפורום הזה............ הרבה זמרות בעולם היו רוצות קול כמו של מאריה ......... אתה אומר שיש לה קול מכוער ????? ושהיא עושה לך כאב ראש ??? אולי כואב לך הראש בגלל שאתה מדבר שטויות ....... ולא מבין דבר במוזיקה .....

this is me then

New member
טוב....

כל מי שאין לו דעה כמו שלך לא מבין במוזיקה.... ממש בוגר... אתה מתנהג ממש כמו ילד מטומטם... חוץ ממך אף אחד לא אוהב ת'קול של מראיה אז שששש

Lopezit

New member
נכון!

היא בכלל לא שרה היא סתם עושה את עצמה ומוציאה קול מזעזע מהפה שבקושי שומעים ואם היא כבר שרה אז היא צורחת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי ..... זהו שלא , דפוק.

christinbal

New member
מותק... תבין.. הם מדברים על הקולות

האלה שהיא מוציאה כיום... לא על אלה שהיא היתה מוציאה פעם... כשהיא עוד השתמשה בכשרון שלה

adi aguilera

New member
../images/Emo141.gifשלייייי../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

1. כריסטינה אגילרה 2. וויטני יוסטון 3. סלין דיון 4. אנשים??????. איפה אלישיה קיז??? בשבילי כאן! 5. מראיה קארי 5. אנסטסיה 6. אאליה 7. מדונה 8. פינק 9. איב 10. ממיסי אליוט

טוב נו ,למרות שכבר עשו 100 פעם

דבר כזה 1.סלין דיון 2.כריסטינה אגילרה 3.מאריה קארי 4.וויטני יוסטון 5.גסיקה סימפסון 6.בריטני ספירס 7.גניפר לופז 8.מיסי אליוט 9.מדונה 10.אנסטסיה

למעלה