תחרות חדשה!!! התחרות היא: לעשות מהפך לבובה הבאה.... החוקים: 1.אין חוקים!
K kimberli New member 20/5/02 #1 תחרות חדשה!!!../images/Emo41.gif התחרות היא: לעשות מהפך לבובה הבאה.... החוקים: 1.אין חוקים!
ק קוקיצפת New member 21/5/02 #3 בובה חדשה קימברלי אני מצטערת, הבובה לא קשורה לתחרות. פשוט רציתי לנצל את השרשור... אז.. הנה היא
T TuLiP wants PeAcE New member 21/5/02 #8 ועוד איזה ניסיון...../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif בובה יפה
P Pigwidgeon Weasley New member 21/5/02 #9 תודה טל! ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo87.gif
P Pigwidgeon Weasley New member 21/5/02 #11 וביחד עם הדולי של הלפני... ../images/Emo87.gif והקוקו שלה יצא דיי גושי... אבל לונורא!
P Pigwidgeon Weasley New member 21/5/02 #14 ושתי הדוליז עם התיקון של ליה אבל בל י האוזניים: (ורק לי נדמה שיש בשרשור הזה יותר מדי הודעות שלי )
P Pigwidgeon Weasley New member 21/5/02 #15 ושתי הדוליז עם התיקון של ליה אבל בל י האוזניים: (ורק לי נדמה שיש בשרשור הזה יותר מדי הודעות שלי )
P Pigwidgeon Weasley New member 21/5/02 #12 תודה, יצא יפה! ../images/Emo87.gif אני לא כל-כך אוהבת להוסיף לדוליז אוזניים, אבל השיער בצדדים באמת היה חסר...
תודה, יצא יפה! ../images/Emo87.gif אני לא כל-כך אוהבת להוסיף לדוליז אוזניים, אבל השיער בצדדים באמת היה חסר...