תחרות חדשה נפתחת.

Apikachu L

New member
תחרות חדשה נפתחת.

זו תחרות יופי.התחרות הראשונה תהייה של דיג'ימוניות יפות.(זפרימון,טאמון,סאקוייאמוןן)ואפשר לשים התפתחיות נשמה והתםתחות מיזוג.ורק דיג'ימוניות נקבות בבקשה,עם תאור בבקשה.אפשר לרשום כל מתמודדת וצריך תמונה.

Apikachu L

New member
מיתמודדת מס' 1

זפרימון. מגניבה,חתיכה\עם מראה קולי,כנפיים מהממות,יציאות טובות(בשביל הלוחמת האגדית של המים הראש שלך מלא אויר)וכאלו.אחת היפות שיש.

Apikachu L

New member
מיתמודדת מס' 2

אופנימון ממש יפה וממש נחמדה.עם בגד לא רגיל וקול מהמם וגם סיפור חיים טוב.יפיפיה כמובן.

Apikachu L

New member
מתמודדת מס' 3

אנג'וומון יפה,חכמה,בגד חושפני אמנם אבל יש לה מיתקפות מגניבות ונאמנות לקארי.ועוד הרבה תכונות.ציינו יופי שמימי?

Apikachu L

New member
מיתמודדת מס 4

קאזימון יפה אבל לא ני יודע מה חזקה,טיפה מרגיזה אבל ממש קולית.יפה מאוד.

Apikachu L

New member
מיתמודדות 5,6,7,8

ריינאמון- נאמנה יפה,מגניבה וחזקה.אין פלא שהדיווה ההוא התאהב בה קיובימון: כמו ריינאמון רק גדולה פי 2!ויפה טאומון יפיפיה(התמונה לא מ יודע מה וחזקה עם מתקפות מגניבות סאקוייאמון:יפיפיה,השילוב המנצח בי ן ריקב וריינאמון!מיתקפות מגניבות,עיצוב מציין

niena

New member
מתמודדת מספר 9:

רנמון! יפיפיה, חמודה ורשעית, מוערצת בכל העולם הדיגיטלית בשל יופיה, שטחית וסנובית ודי חזקה. אה, והיא גם הלוחמת האגדית של המים.

Apikachu L

New member
התחרות סגורה.אז....

תתחילו להצביע! דרגו כל אחת במקום מסויים,תסבירו למה וניראה מי המנצחת. ואם יש אז שימו פאנארט או תמונה יפה.

niena

New member
זפירמון!

הכי יפה והכי שווה! גם חזקה, גם יפה, גם שנונה וגם הלוחמת האגדית של הרוח! הכל בחבילה אחת! אחריה הייתי מדרגת את אופנימון: יפה, חכמה, נחמדה, וכמו שיאנה אמרה, גם בעלת קול מדהים וסיפור חיים טוב! ואחרונה חביבה בשלישיה הפותחת: רנמון! רעה, יפה, חזקה, אמנם היא שטחית וסנובית אבל מזה חמודה!

Digi Lista

New member
כול הכבוד יאנה../images/Emo45.gif

חבר'ה תשתפו פעולה(אני אשתף בשנייה שאני אנשום...)

Apikachu L

New member
למרות שאיש לא זוכר קרוב לוודאי את..

הפיק אור ואופל(לא ניראה לי שמישו קרא)החלטתי בכל זאת לצייר ציור שקשור אליו. נייאנהאסיקורי וקאלומון

niena

New member
אז ככה קוראים לפיק!

אני קראתי! ואקרא אם תשימי עוד פרק. הציור מקסים, באמת!

Apikachu L

New member
אופס....שירשור לא נכון.

אני עכשיו אשים בשירשור הנכון.סורי אנשים.

Digi Lista

New member
יאנה שני דברים../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אני כן זוכרת את הפיק,קראתי כול מה שפורסם!
את משתפרת לאללה עם הציורים,ממש כישרון מלידה,כוכב נולד

Apikachu L

New member
*מסמיקה*

תודה-אבל זה בגלל העיפרון סינקיוויל הידוע לשימצה.

למעלה