תחרות חדשה בפורום

syair

New member
תחרות חדשה בפורום

די קשה לחשוב על תחרות חדשה, היו לי גם כל מיני רעיונות גרנדיוזים, שירדו מהפרק. מכיוון שלא נראה לי שהפורום בשל דיו, לתחרות (משחק, שעשועון) שדורש יותר מהשקעה קטנה. הפעם ננסה כיוון שונה, והתחרות תעסוק בדבר המוזר ביותר שקרה לי בטיול. אני מקווה שהפעם בעלי הפחד במה, יקחו חלק בתחרות זו. בכל מקרה גם בתחרות זו אני תקווה שיהיו פרסים, אבל אני רוצה לראות קודם קצת איך נושא התחרות משתלב, ואז אנסה למצא פרסים שיתנו דחיפה לתחרות. אם יש לכם עוד רעיונות אתם מוזמנים לעלות אותם כל עוד התחרות בחיתוליה. and let the best win
הכללים של התחרות:
כל אחד יכול לשלוח רק סיפור אחד.
ניתן להחליף סיפור באמצע התחרות.
סיום התחרות יהיה ב-20 למאי 2003.
מנהל הפורום, וקרובי משפחה מדרגה ראשונה לא יהשתתפו בתחרות. כרגע עוד לא החלטתי בנושא השיפוט.

אולי תגדיר לנו לאיזה סוג של מוזרות

המשורר התכוון... לא פגשתי מישהו שהיה זמן ממושך בחול ולא קרו לו דברים מוזרים...

syair

New member
הנושא פתוח

וכל אחד מוזמן לספר על מה שהוא חושב שהכי מוזר. סתם דוגמא מופרכת. "נסעתי עם אוטו במדבר הקלהרי, ומעל ריחפה לה ספינת חלל, לא עברו 5 דקות, והיא נחתה במרחק של כ-100 מ' מאיתנו, ויצאו משפחה של חוצנים"....

סיפורי חוצונים ::))חחחחחחח

יצאו משפחה של חוצונים מיד עצרתי את האותו וירדתי במחבה של שלום לאורחים (במדבר אירוח מדברי לא???) תוך דקה תפעלתי את הפקל וישבנו להעביר חוויות על כוס קפה משובך על העולם שלמעלה והעולם שלמעטה :)....

syair

New member
הדוגמא סתם הייתה מופרכת

ואני מקווה שלא תקחו אותה ברצינות. בקיצר כל דבר יכול להיות מוזר. מפגשים עם אנשים מעניינים, חיה נדירה שראית, וכו'. וגם חוץ מהאטרקציה עצמה גם איך שמספרים אותה חשוב.

למעלה