תחרות וויסקי. Johnny Walker William Grant's Jim Beam J&B Jack Daniel's מי לוקח אצלכם ?
Ƒ ƒire New member 20/5/04 #1 תחרות וויסקי. Johnny Walker William Grant's Jim Beam J&B Jack Daniel's מי לוקח אצלכם ?
D D r a m b u i e New member 20/5/04 #4 ג'ק מקום שני ג'וני, אבל תלוי בג'וני. מן הסתם אני אקח ג'וני בלו על ג'ק. למרות שאני חולה על הטעמים של ג'ק שהוא באמת וויסקי מדהים לדעתי.
ג'ק מקום שני ג'וני, אבל תלוי בג'וני. מן הסתם אני אקח ג'וני בלו על ג'ק. למרות שאני חולה על הטעמים של ג'ק שהוא באמת וויסקי מדהים לדעתי.
J Jack Daniel New member 20/5/04 #6 גם לג'ק יש דרגות סינגל בארל סילבר סילקט וגם מונוגרם 12 שנה, אחד המשאלות הקטנות שלי .....
L LaDjA New member 21/5/04 #9 זה תלוי. אם מדובר רק על הרשימה שנתת, אז ג'ק, וגם גרנט'ס (במידה ומותר להכליל את האייל-קאסק). אם אלו היו רק דוגמאות, ואתה שואל על וויסקים באופן כללי. אני הייתי היולך על BNJ.
זה תלוי. אם מדובר רק על הרשימה שנתת, אז ג'ק, וגם גרנט'ס (במידה ומותר להכליל את האייל-קאסק). אם אלו היו רק דוגמאות, ואתה שואל על וויסקים באופן כללי. אני הייתי היולך על BNJ.