תחרות הציטוטים.

אההמ?

הגדרה מויקיפדיה: הקומיקס הוא סיפור בתמונות. הדמויות המצוירות ורצף האירועים משתנים מתמונה לתמונה וכך התמונות מצטרפות לכדי עלילה. מקובל לרשום את המלל שהדמויות אומרות בבועה המצויירת בקירבתן ומיוחסת אליהן על ידי מתיחת קטע קטן ממנה לעבר פיה של הדמות הדוברת. עם השנים התפתחו פורמטים שונים של קומיקס, בין היתר נוצרו מסגרות התמונה ("חלונות"), אשר צורתם, רוחבם או אורכם, וכן מיקומם, תורמת לעלילה על ידי יצירת רושם מסויים. לדוגמא: רצף צפוף של תמונות קצרות נועד ליצור תחושה ורושם של חיפזון ומהירות וכדומה. ה"קומיקס" של זה אשר מתיימר להיות גדיל הוא רק דיאלוגים של
מפגר שהולך בעולם הדיסק ופוגש כל מיני דמויות מקריות אשר אומרות לו משפטים מסוימים והולכות. חוצמזה אני בפרוייקט על קומיקס ובאו אלינו כמה ציירי קומיקס מומחים והסבירו לנו על זה, I should know...

Gdil

New member
הוא כבר ממש מעצבן, לא?

אתמול סיימתי לקרוא שוב את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, אז הגדרות פלצניות ישר מזכירות לי את "אינציקלופדיה גלקסיה".

אני מצטער, פשוט לא יכולתי להתמודד

עם התיאור של המשפטים העלובים שלך בצירוף אייקונים כ"קומיקס" זה מה שהייתי כותב אם היית קיים

sapirit14

New member
זה שהוא נחמד לא אומר שהוא לא

מתנשא... ואני נעלבתי, שתדעו לכם

Gdil

New member
בטח מזה שקראתי לה צעירה.

אבל קראתי לה ככה רק בגלל שהיא צעירה. ספסיבה, קרניאלה.

sapirit14

New member
יש לי איזו בעיה נפשית, אני חושבת...

החצי הראשון אומר שהתכוונת לזה שאני יחסית חדשה בפורום. החצי השני לא פה. כל השאר חושבים שנחשים יותר שווים מ- 72, שזה בעצם יותר מגדיל. מי צודק ומי יחזור אחר כך לתת את דעתו? חזרו אלינו אחרי הפרסומות.

השאלה הגדולה היא

האם גדיל יותר שווה מ71? כי הרי במילא 72 יותר שווה מ71 אבל האם גדיל נמצא ביניהם? מכיוון שאין כזה מספר גדיל אני חושב שהוא לא נמצא שם ולכן גם 71 יותר שווה מגדיל. לבסוף נאלץ (בצער כי רב) להגיע למסקנה הבלתי נמנעת שגדיל הוא אפס! אפס הוא כלום, וכלום לא עושה כלום, ולכן הוא למעשה לא באמת כותב בפורום הזה וגם לא באמת קיים. ובכן, גדיל לא קיים אך מתיימר להיות קיים ועוד לכתוב בפורום! מה שמוכיח, שנית, את התנשאותו הבלתי נסבלת! זה היגיון! מנצלשבך דלגשון, הה?

Gdil

New member
ההוכחה שלך מאוד מבוססת.

הוא מוכיח שאני כלום ע"י הנחה שאני כלום, מדהים! איך עשית זאת?

אה...

אז אני מניח שאתה טוען שקיים מספר כזה "גדיל" בין שני מספרים טבעיים, מעניין... תגיד לי?! אתה מפגר?! לא למדת בחיים שלך חשבון פשוט?!?!?! זה מה שהייתי כותב אם היית קיים באמת

Gdil

New member
וואו, זה עוד יותר דבילי.

בהתחשב בזה שיש אין סוף מספרים, ולכל מספר יש בעיקרון שם, אז גדיל חייב להיות שם של מספר כלשהו. ואם לא, אז גם אתה לא קיים. חוץ מזה תפסיק להיות נודניק ומעצבן.

Gdil

New member
לא זכור לי מתי התנשאתי לאחרונה.

שלא בתגובה להודעת נאצה מעצבנת שלך.

למעלה