תחרות הציטוטים.

ויימס

New member
תחרות הציטוטים.

הממ, נדמה לי או שאני היחידה שהציעה ציטוטים? לא נורא!

ויימס

New member
אה, כן, הציונים שלי...

1.) 9 2.) 9 3.) 10 4.) 10 5.) 10 6.) 9 7.) 10 8.) 10 9.) 8 10.) 8

היי, מגניב

מישהו אשכרה נותן ציון לציטוטים שעבדתי יומם וליל כדי לתקן ולמצוא את העמודים שלהם בכל הספרים

מיותר לגמרי...

אבל ניחא. ציונים: 1. 6 2. 4 3. 7 4. 5 5. 6 6. 4 7. 9 8. 8 9. 7 10. 7 11. 4 ALL IN ALL מבחר ציטוטים די גרוע. יש דברים נפלאים פי כמה. מה עם הקטע עם "ראית שני אנשים שעפו על מטאטא כשהם הפוכים ואחד צועק על השני?"... ומה עם הקטע של "כי לאחרונה היתה לי בעיה כזו עם עצים, אתה יודע... לא, אני סלע"... ומה עם הקטע שהיה לפינת התרגום השנון (הראשונה והיחידה עד עתה!) עם הקטע של "Well I'll be damned... I believe you already are"... והדיאלוג של סתם-רוח עם המצפון שלו... יש ציטטות שוות מספרי סתם-רוח, אחת עשרה אלה לא ממש ראויות. (לדעתי)

אוי, את ממש נחמדה! *טון ציני*

ןכשהיה שבוע סתמרוח וביקשתי לתת ציטוטים ווימס הייתה פחות או יותר היחידה שהציעה ועד שעבדתי כדי לבדוק את מספרי עמודיהם ולתקן את הכל וההודעה ירדה למטה בלי שאף אחד ישים לב אז את באה ואומרת שהציטוטים לא טובים, פתאום יש לך המוווון רעיונות לציטוטים
כמה מוזר
אז... טלי קורה מבין עיניך לפני שאת נוטלת מעיני אחרים

בסדר

אז אם את רוצה שאלה לא יהיו ציטוטים חלשים... תעשי משהו פעם הבאה
(אני חוזה עתידות, היא הולכת להגיב באזל כוחי)

Gdil

New member
לא נראה לי שהבנת,

אם מישהו עושה משהו ולדעת חלק מהאנשים הוא לא עשה את זה טוב מספיק כדי שזה יצדיק תשובה, זה לגיטימי, אבל אם הוא דורש ומתעצבן עליהם, זה כבר קצת מציק. אז קרניאלה הוצקה.

נכון, אבל

לא לעשות כלום ואז לבוא ולהגיד שזה יצא גרוע זה ממש מעצבן. אני לא דורש כלום, רק שאם היא לא עשתה כלום כדי לעשות את זה טוב, שלא תבוא ותתלונן שזה גרוע.

הלו הלו....

לא התלוננתי. אפילו שיתפתי פעולה ונתתי ציונים, לבקשתך. בסיום צינתי, שזו בחירה לא מוצלחת של ציטטות. אבל למרות זאת - שיתפתי פעולה לא?

שכחת את הציטוט האחרון

להל"ן (מילותיו הכמעט אחרונות של סתמרוח לקוין לפני שהוא נמלט ממימד הצינוק) "ניסיתי לומר עוד משהו," אמר סתמרוח ועזב את ידו. לרגע היו פניו ריקים מהבעה ואז הוסיף, "אה, כן. חיוני שתזכור מי אתה באמת. זה חשוב מאוד. לא כדאי לסמוך על אנשים אחרים או על דברים אחרים שיעשו את זה במקומך. הם תמיד טועים." "אני אשתדל לזכור," אמר קוין. "זה חשוב מאוד," חזר סתמרוח, כמעט לעצמו. "ועכשיו אני חושב שכדאי שתרוץ." מעשי קסמים עמ' 285-286

Gdil

New member
זה לא אמור להיות מאוד מצחיק.

זה יותר קטע מעבר כזה, זה החלק הרציני של הספר.

מי אמר שזה אמור להיות מצחיק

זה לא תחרות איזה ציטוט הכי מצחיק אלא איזה ציטוט הכי טוב

הו, עד שמישהו מגיב כבר שיניתי חתימה

שוב. החתימה שהייתה כשכתבתי את ההודעה הייתה אותו הדבר רק במקום ה72 זה עדיין יותר מגדיל היה: And "A" doesn't even stands for "Angel", it stands fo "Achmed", a really nice guy from the student exchanging. and... Buffy, your mother moved it when she came in, I swear I didn't read your diary Ohh, lets get crazy!!! wooohoooo! AngelAngelAngelAngelAngelAngel Buffy, shut the fuck up!!!

למעלה