תחרות הפרוזה

peachy

New member
תחרות הפרוזה

OZZY OSBOURNE - I JUST WANT YOU לוחצת על הכפתור ושומעת את הגיטרות ברקע … הכאב הורס כל חלקה בגופי, רועדת… מחכה למילות הנחמה ערפל בעיניי וגושים בגרוני , הכל דומם ואני בחשיכה רוצה להיזדחל אל מעמקי השאול ולא לחזור אני כבר לא מרגישה את הדמעות על העור העצב מתחיל לבעור בעצמותיי ואז הוא מתחיל לשיר… קולו חורך את אוזניי "אין חלומות בלתי אפשריים…" זה נשמע כל כך נדוש, אך הוא גורם לי להאמין…

taya

New member
יפה,

הלוואי שאני הייתי יכולה להרגיש ככה מלשמוע אלבום, רק בהקשבה העשירית, אפילו יותר, המוסיקה מרגשת אותי. עדיין לא קרה ששיר מסוים, או אלבום מסוים, גרם לי לבכות. אני בכלל לא בוכה, רק מתלוננת. בשיחות המוסיקליות המעוותות שלי כבר מזמן השתרשה השיחה : - נו, אהבת את הדיסק ? - עדיין לא סיימתי ללמוד אותו. רק אחרי שאני מנתחת, לומדת, בוחרת חלקים אהובים, אני יכולה להחליט אם אהבתי או לא. לא יכול להיות שזה רק אצלי. ___________________________________________________________________ (אני היחידה ששמה לב שאיבדתי כל צל של כושר ביטוי ? נעשתי טיפשה. אוף). ___________________________________________________________________ בכל מקרה, הכתיבה שלך יפה. דרמטית. אבל יפה. התחרות עוד ממשיכה ? יש איזשהו שיפוט.. מי השופט ? אני מהרהרת אם כדאי לי לנסות, אבל אין לי מושג איזה אלבום לבחור בכלל, ובסוף יצא שאני רק אשפיל את עצמי. למה אני לא מדברת על מוסיקה ? זה פורום רוק-מטאל, אני צריכה לדבר על מוסיקה. למה בעצם מעניינים אותכם כל הרהורים שלי ? שאני אפסיק ? לאהוב את טוני מוריסון זה רע ?

Black Rose

New member
אהבה זה לא רע (לינץ´ 5) ../images/Emo20.gif

א- תוצאי את כל ההרהורים שלך החוצה... מקסימום אנחנו לא נקרא (יענו אם זה יהיה כל כך משעמם) (לא... סתם) ב-אהבה זה לא רע. לא משנה למי היא מופנית. (כל ה"מטאליסטים הקשוחים" הולכים לעשות עלי לינץ´- הם החליטו שאני- כן כן- אני היפית).

flowr..

New member
תגידי, טאיה.

למה את לא מתחברת לאיי סי קיו יותר? החלפת אותו? flowr..

taya

New member
אה, לונג סטורי.

לא החלפתי אותו, פשוט עברתי דירה, החלפתי מחשב, והמחשב החדש לא מסכים להוריד לי אייסיקיו. שנים לא דיברתי איתך, רוצה לתת לי את האימייל שלך ?

למעלה