| תחרות הפורום – שבוע 16 ||

ESPN

New member
וואו, קשה

1. טנסי - גם בגלל הביתיות וגם בגלל שנראה לי שההפסד בשבוע שעבר ידרבן אותם 2. מינסוטה 3. וושינגטון 4. קרוליינה 5. פחות

Anfield

New member
שלי:

1. פיטסבורג. 2. מינסוטה. 3. פילדלפיה. 4. ג'איינטס. 5. יותר.

the etz

New member
גם שלי

1. פיטסבורג 2. מינסוטה 3. פילי 4. ג'יאנטס 5. יהיו 2 בדיוק. מילה שלי. אל תקחו אותה.

geviaz

New member
שלי...

ממשיכים להמר בעיקר בשביל הספורט... 1. TEN 2. ATL 3. WASH, בשביל להמשיך את התחרות הצמודה והמעניינת... 4. קשה קשה... NYG 5. אנדר חג שמח גם אצלנו... היי, בעצם אנחנו היינו ראשונים!

moss84

New member
שלי

1 - פיטסבורג - קשה,קשה.. יש לי הרגשה שטנסי יקחו בבית, אבל הימור מנצח לא מחליפים אז נישאר עם הפלדות 2 - מינסוטה - לא מאמין שדווקא בבית הם יתנו למאבק על ראשות הבית להפתח מחדש 3 - פילי - אחרי ההפסד של דאלאס אתמול יקחו את הצ'אנס בשיניים (רק בשביל לפסיד לדאלאס בשבוע הבא...) 4 - ניו יורק - כי הם עדיין הכי טובים וצריכים להוכיח ששני ההפסדים האחרונים לא מסמנים את תחילת הסוף. 5 - פחות - ובגלל שאני רעב לכובע, אוסיף ואומר שאם הליין היה 1 הייתי מתלבט בין שיוויון לבין פחות...

שלי

1. זאת השנה של הקבוצה מנשוויל. טנסי. 2. איך במשחק כזה מזכירים את פיטרסון ושוכחים את מייקל טרנר שאמנם עוד לא הגיע ל 1500 (את ה 79 הנותרים הוא יעשה הערב) אבל עשה הרבה יותר נקודות פנטזי מפיטרסון (בזכות 6 TD יותר). אטלנטה טובה יותר ותנצח. 3. לוושינגטון נגמר הסוס. המומנטום עם פילי. 4. סידרו להם יופי של מזג אויר לסאנדיי נייט - כפור בלי שלג. בבית בקור זה משחק של ניו יורק. 5. נלך על שוויון - בדיוק 3.

c0g

New member
שלי

1. הטיטנים. פיטסבורג חזקה מאוד, אבל רוב הנקודות באות מההתקפה, ולטיטנים יש התקפה הרבה יותר מסוכנת כרגע. 2. ויקינגים. כל פעם הם דופקים אותי בתחרות. הפעם, בחרתי ההיפך ממה שאני חושב, ונראה מה יהיה. 3. עיטים. וושינגטון דועכת לאיטה. פילדלפיה בדרך למעלה. 4. פנתרים. הענקים עייפים כבר, ורואים את זה. 5. פחות.

דיתי355

New member
ההימורים שלי

אז ככה פיטסבורג אטלנטה פילדלפיה קרולינה פחות מ-3 דיתי

למעלה