תחרות הפורום – שבוע 11

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 11

משידורי השבוע: METV 1. Texans @ Jets 2. Colts @ Patriots FOX 1. Vikings @ Packers 2. Rams @ Falcons ESPN SNF – Giants @ Eagles MNF – Broncos @ chargers קודם כל – טוב לחזור. דבר שני – המשחק בין שיקגו ומיאמי לא יהיה בתחרות השבוע  מה כן יהיה לנו? 1. גרין ביי במיניסוטה נמאס מפארב, זה נכון, אבל העימות הזה לא יכול לעבור ללא התייחסות. גרין ביי 6-3 ומיני 3-6, אבל זה משחק מסוג אלה שפארב פתאום שובר עוד שיא שהוא לא ידע שהוא מחזיק. בשביל מיניסוטה הפסד סוגר את העונה. בשביל גרין ביי מדובר בראשות הבית. הפאקרס באים אחרי שבוע מנוחה בו חלק מהשחקנים שלהם השכילו להחלים. בשבוע 7 גרין ביי ניצחו את מיניסוטה בבית 28-24. למינסוטה 6 הפסדים, אבל זה הי לקבוצות המו ניו-אינגלנד, גרין ביי, כאמור, שיקגו ג'טס וניו-אורלינס (בשבוע הראשון, כשהם עוד היו שווים משהו). אולי הם יותר טובים מהמאזן שלהם. 2. אינדי בניו-אינגלנד שתי קבוצות עם הגנה מוגבלת. פאטס באוויר (30), קולטס על הקרקע (29). זה אומר שאנחנו הולכים לראות משחק עם הרבה נקודות. לא כמו פילדלפיה-וושינגטון, כנראה, אבל הרבה. מאנינג ניצח ב-5 מתוך 6 המפגשים האחרונים, אבל בריידי כרגע ברצף של 25 נצחונות ביתיים כשהוא פותח. וגם אחרי ההפסד לפני שבועיים והניצחון המרשים בשבוע שעבר על פיטסבורג – זה לא ענין של סטטיסטיה וניסיון עבר. זה מה יקרה שם ביום ראשון הקרוב. וזהו. 3. ג'איינטס בפילדלפיה פילי נתנו את המשחק הטוב ביותר בתולדות הארגון הזה ביום שני, ועוד בשבוע שבו הקאובויז התעוררו ונתנו בראש לענקים מניו-יורק. אבל "זה לא אומר כלום". ויק יכול להיפצע ברגע. ההגנה שלהג'איינטס זה ממש לא האין-הגנה של הרדסקינס. 2 הקבוצות במאזן 6-3 וסביר מאוד לחשוב שמי שתנצח ביום ראשון תהיה אלופת הבית הזה (בהתחשב בשאר המשחקים שיש לשתיהן). זה המפגש הראשון שלהן העונה. בשבוע 15 יערך משחק חוזר בניו-יורק. 4. דנבר בסן דיאגו יש טעם לנתח את הקבוצות האלה? הרי כל מה שמצפים מהן הן לא עושות. עזבו אותכם סטטיסטיקה – מי תנצח? 5. האקסטרה פוינט: נכון שאנחנו לא אוהבים לעשות שאלת בונוס על משחק שכבר נמצא בתחרות – אבל היום זה בלתי נמנע. צריך להכות על ה'ויק' כשהוא עוד חם. במשחק מול וושינגטון מייקל ויק זרק 4 מסירות ל-TD ורץ לעוד 2. זה 6 TD שרשומים על שמו בסטטיסטיקה. ניו-יורק, בניגוד לוושינגטון, מטפחת קבוצת הגנה מרשימה מאוד. אז עם הגנה טובה ויכולת מופלאה של ויק, אנחנו עוצרים עם המחוג על המספר 3.5 ושואלים – האם למייקל ויק יהיו יותר או פחות מ-3.5 TDים במשחק. בין אם הוא ירוץ אותם בעצמו או ימסור (זה אומר שזה לא כולל החזרות, חטיפות או ריצות. רק מסירות או ריצה שלו עצמו)

korensun

New member
ניחושים ניחושים ניחושים

פאקרס - אם כבר אז תעשו שאלת בונוס כמה INT פארב יזרוק הפעם. פאטס - בגלל הביתיות. איגלס - המומנטום, הביתיות, ויק. צ'רג'רס - קבוצה יותר טובה. פחות.

s t i f f l e r

New member
ההימור שלי

פאקרס, כי הויקינגס יודעים שהעונה שלהם גמורה, הם לא אוהבים את המאמן ולא רוצים לשחק עבורו ובגלל שאין להם שמץ של מושג איך להשתמש בכלים ההתקפיים שלהם. קולטס, משתי סיבות, הראשונה כי הגנת הפטריוטס הראתה שהיא לא יכולה לשמור על אותה רמה לאורך משחק שלם, השנייה כדי לנחס. איגלס, כי הג'איינטס הגיעו לשיא שלהם מהר מדי. צ'ארג'רס, כי הם טובים יותר מהקבוצה של מקדניאלס ויודעים שהם צריכים להדביק את הריידרס והצ'יפס. פחות, אמנם המאזן של הג'איינטס משקר, 5 מהנצחונות שלהם הגיעו מול קבוצות בינוניות ומטה (פנת'רס, ליונס, טקסנס, סיהוקס ודאלאס של פיליפס שעשתה לו סבוטאז'), במבחנים אמיתיים (קולטס, טייטאנס, שיקאגו, דאלאס של אחרי פיליפס) יש להם 25% אחוזי הצלחה, ולמעט שיקגו, כל הקבוצות האחרות סיימו עם 29 נק' או יותר על הלוח, ואני חושב שגם הפעם הם יפסידו את המשחק, אבל, ב-6 משחקים ויק מסר ל-11 ט"ד ורץ ל-4, כשלמעט הג'אגוארס ו-וושינגטון, אף קבוצה לא הרשתה לו יותר מ-3 ט"ד, וזה לדעתי מה שיקרה גם הפעם.

mayhem1121

New member
שלי

גרין ביי ניו אינגלנד פילדלפיה סאן דייגו יותר - מקווה שהוא יעמוד בזה, למען התחרות וגם הפאנטזי שלי... :))

philadelphia76

New member
שלי לשבוע 11

1. גרין ביי 2. ניו אינגלנד (בלב כבד) 3. פילדלפיה 4. סן דייגו 5. חרף תשובה 3 - יהיה פחות מ- 3.5 בהצלחה לכולם

RoyBehar

New member
ניחושי שבוע 11

ברוך השב יורם. מחכים לתמונות מפילי (מצד שני, אני את התמונות מלונדון עוד לא ממש הספקתי להעלות ככה שאין לי מה לדבר..) יש כמה משחקים ממש קשים השבוע. אז יאללה, לעסק: 1. נמאס מפארב זה אנדרסטייטמנט השנה. אני כבר לא מסוגל לשמוע את השם הזה, בעיקר כשהוא משחק זוועה כמו שהוא שיחק מול שיקגו (בפעם האחת השנה שאני אשכרה צופה במשחק של הויקינגים ועוד בעדם), אבל פארב הוא אפילו לא הסיפור הכי גדול במיניסוטה לדעתי. הוא קשור אמנם, אבל אני חושב שזאת קבוצה עם מאמן שכולם יודעים שהוא הולך הביתה,כנראה גם בקרוב, שהשחקנים לא סובלים אותו ולא מאמינים בו ולא משחקים בשבילו. אני לא יודע מה העמדה של שאר השחקנים לגבי פארב, אבל ברור לי שמשהו ממש רקוב בקבוצה הזאת. הם לא ינצחו את הג'איינטס. ניו יורק 2. יש טעם בכלל לנסות להסביר את הבחירה במשחק הזה? יש טיעונים סטטיסטיים לטובת שתי הקבוצות (בשני המפגשים האחרונים בבוסטון,דווקא מאנינג ניצח. מצד שני בריידי לא הפסיד בבית, כמו שרשמת, 25 משחקים ברצף). שתי הקבוצות השנה מרגישות כאילו הן כבר מעבר לשיא, אבל לדעתי באינדי זה הרבה יותר מורגש, בעיקר בצד ההתקפי. הם מנצחים משחקים,אבל בצורה הרבה פחות מוחצת ומרשימה. מנגד, ניו אינגלנד, אחרי ההצגה מול פיטסבורג, נראית לי כמו קבוצה שמאוד קשה להמר נגדה. תוסיפו לזה את העובדה שהם בבית - ולמרות שאני אשמח לראות את אינדי מנצחים את זה - חייב ללכת עם ניו אינגלנד 3. אני בטח אתחרט על זה, אני יודע שויק לא ישחזר את המשחק האחרון שלו (לפחות מתפלל שלא, הוא נגדי בפנטזי השבוע) ובכל זאת אחרי כמה תצוגות מרשימות ביותר במשחקים האחרונים ובגלל שהם בבית (ואחרי איך שהג'איינטס נראו מול דלאלס) אני הולך עם פילדלפיה. 4. אכן אין טעם לנתח. אני בכלל צריך לכתוב את זה? דנבר! להמשיך את המומנטום החיובי משבוע שעבר, לתת הצהרה שדברים הולכים להשתנות אחרי השבוע חופש ולערבב מחדש את כל הAFCW 5. פחות.

RoyBehar

New member
תיקון תשובה 1

ככה זה כשאני לא שותה את הקפה שלי בבוקר. התשובה לשאלה מס' 1 היא גרין ביי ולא ניו יורק. לא יודע מאיפה בא לי הניו יורק הזה לראש.

ranatz

New member
שלי

גרין ביי. מינסוטה רק רוצים שהמאמן הדביל יעוף כבר ויפתחו את הרגלים ניו אינגלנד. הפאטס יותר טובים השנה מהחבר'ה של פייטון פילי. מצפה בקוצר רוח לתצוגה של ויק סן דייגו. באנקר פחות. ועדיין ניצחון לפילי

roniway1

New member
ניחושים לשבוע 11

1. משחק חשוב לשתי הקבוצות. גרין ביי במאבק מול שיקגו על אליפות הבית , ומינסוטה כנראה תשכח מהפלייאוף אם תפסיד , במיוחד אם שיקגו תנצח במיאמי. המשחק הזה יותר קריטי למינסוטה. הניחוש שלי: מינסוטה 2. הסופר קלאסיקו השנתי של הליגה
. משחק קשה לניחוש. ניו אינגלנד הרשימה מול פיטסבורג , ונראה לי שהיא תביא את ההתלהבות גם למשחק הזה. אין יתרון ברור לאף קבוצה כאן. אני אלך בסופו של דבר על: ניו אינגלנד 3. ג'איינטס בפילדלפיה: משחק ענק צפוי להיות. אם זה היה משחק ביתי של הג'איינטס הייתי הולך איתם , אבל הם עדיין צריכים להוכיח שהם אכן מה שאומרים עליהם: הקבוצה הטובה ב-NFC. בגלל הביתיות אני הולך עם: פילדלפיה 4. סן דייגו 5. יותר

modz0r

New member
שלי

1. מינסוטה 2. אינדי 3. ג'איינטס 4. דנבר 5. פחות בקשר לבונוס, "אם הוא ירוץ אותם..", "..לא כולל..ריצות..". וואו, אני גרוע השנה.

eran113

New member
שלי

1. גרין ביי - סוף העונה של מיניסוטה תגיע בראשון. 2. קולטס - הרצף של בריידי יסתיים. 3. פילדלפיה 4. סן דייגו 5. אנדר - למרות שאני חושב שפילי ינצחו.

laufgas

New member
ניחושים שבוע 11

1. מינסוטה. 2. פילדלפיה. 3. ניו אינגלנד. 4. דנבר. 5. פחות.

ofribecker

New member
שלי

1. גרין ביי. תחושה שזה המשחק שיקבור את פארב סופית. 2. ניו אינגלנד. יתרון הביתיות וקור הרוח של בריידי יססיעו לפאטס לנצח בהפרש קטנטן. 3. ניו יורק. יעצרו את מייקל ויק. 4. סן דיאגו. 5. פחות.

ESPN

New member
שלי

1. גרין ביי 2. ניו אינגלנד 3. פילדלפיה. זהו, שכנעו אותי שהם פור ריל 4. אוף, שתי קבוצות שרב הזמן סיוט לראות אותן משחקות (עם כל הכבוד לאוהדי הברונקוס בפורום, ויש כבוד). המונח "לבעוט בדלי" הומצא עליהן. מאחר ואני חייבת לבחור מישהו, אז שיהיה סן דיאגו. 5. נראה לי שלצפות שהוא יעשה עוד פעם 4 טאצ'דאונס זה קצת מוגזם. אני מהמרת על פחות.

למעלה