תחרות הפורום- שיטת צבירת הנקודות

קרניjack

New member
תחרות הפורום- שיטת צבירת הנקודות../images/Emo70.gif

תקראו בבקשה ה-כ-ל לפני שאתם מגיבים ושואלים שאלות=)
במהלך החודש הקרוב תתקיים בפורום תחרות בשיטת צבירת הנקודות. שלושת המקומות הראשונים (שצברו הכי הרבה נקודות) יזכו בפרסים
מה זה
כל אחד מכם יצטרך לצבור נקודות זכייה (מי שמכיר כמו שיש בישראכרט). ככל שתצברו יותר נקודות ככה תיהיו קרובים יותר לפרס=) איך צוברים נקודות
יש שתי דרכים: 1) במהלך החודש יתקיימו בכל שבוע פעיליות ותחרויות שונות שבהן המשתתפים יוכלו לזכות בנקודות. בין התחרויות שיתקיימו:
תחרות השירה (אתם מוזמנים להעלות לשירשור עוד קטעים
)
חידות
שאלונים
"נחש מי"
"מה הקשר"
תחרות עיצוב ועוד...
שיטת הניקוד בכל שירשור של תחרות יכתבו כמה נקודות מקבל מי שזוכה בתחרות. לדוגמא: כאשר יהיה מדובר בתחרות כלשהיא תחרות XXX מקום ראשון – X נק' מקום שני- X נק' מקום שלישי- X נק' כאשר מדובר בפעילות כלשהיא (חידון, "נחש מי", "מה הקשר"). כל מי שיענה נכון על הפעילות יקבל נקודות, בלי קשר למקום ראשון/שני/שלישי וכו'. בפעיליות כאלה התשובות ישלחו במסרים. 2)
שיטה שנייה לצבור נקודות
מלבד התחרויות והחידונים תוכלו לצבור נקודות ב"תרימה לפורום". תרימה לפורום זאת פעילות כלשהיא מיוחדת שתפתחו, על תרימה לפורום מקבלים 3 נקודות
הכי הרבה נקודות של זכייה בתחרות/פעילות הן 4 נקודות. ספירת הנקודות כל אחד יצטרך לספור לעקוב אחרי הנקודות שלו, גם אני ושמוליק נספור אותם... פעם בשבוע נכתוב כמה נקודות יש לכל אחד למי שלא בטוח.
מחר יתפרסמו הפרסים. אל תצפו לכרטיסי טיסה וגם לא לסוכריית טופי
מוזמנים לשאול שאלות=)

G i N g N i T

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

קקה.. מיום ראשון עד יום שישי אני לא יהיה כאן ואחרי שבוע (ה-17) אני לא יהיה כאן שבוע...
אוך.. אני לא יוכל להשיג נקודות כמעט..

קרניjack

New member
אין לך מה לדאוג!

במשךהשבוע הראשון לא יהיו פעיליות גדולות, ותמיד אפשר לצבור נקודות ב"תרימה לפורום"

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif תרימה לפורום- הכנסו../images/Emo41.gif

אם שאלתם את עצמכם איך אז:
פעילות מיוחדת שאתם עושים/דיון
עידכונים על סימפל
תמונות חדשות שלא הועלו בפורום. כל אחד ביום יוכל לעשות עד "תרימה אחת" לפורום.

bad astronaut

New member
אבל..אבל...

השקעתי!
ואני לא עשיתי את זה כדי לזכות עשיתי את זה בישביל הפורום! לא פייר! ברוגז!

bad astronaut

New member
לא הווו!

זה לא פייר!
טוב נו! יש לי עוד תמונות שלא העלתי! P= חעחע אני רוצה חולצה של סימפל!

sapirush1

New member
ממ.. לא יכולה לחכות..

מי מארגן את הפרסים אתם או דרך תפוז?

למעלה