איזה רעיון שקסיי =] יש לו חברה? אה,ובהצלחה לכולם. ולי. הפרסים ממש ממש ממש מפתים,ח"ח.
I IVaLeRyI New member 30/6/05 #40 איזה רעיון שקסיי =] יש לו חברה? אה,ובהצלחה לכולם. ולי. הפרסים ממש ממש ממש מפתים,ח"ח.
ל לינקנית New member 30/6/05 #49 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אויייי ממ קרן היא המנהלת החדשה אז שמוליק הוא הבחור הישן חחחח אבל את שמוליק את ההית צריכה להכיר קודם לא משנה נו בילבלתי תאצמי יא אני מחרבשת פה משו רק רציתי להגיד לא נצלש* כפרע עליך גיללללללללללללללללללל
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אויייי ממ קרן היא המנהלת החדשה אז שמוליק הוא הבחור הישן חחחח אבל את שמוליק את ההית צריכה להכיר קודם לא משנה נו בילבלתי תאצמי יא אני מחרבשת פה משו רק רציתי להגיד לא נצלש* כפרע עליך גיללללללללללללללללללל
ל לינקנית New member 1/7/05 #73 נו תגיד לי כבררררררר אני אמרתי לךךךךךךךךך תגיד לי כברררררררררררררר רע אחדד
S sapirush1 New member 1/7/05 #67 אולי נעשה סימן מוסכם לתחרויות עם נקודות.. למשל: או סתם משהו.. ונשים אותו בכותרות של כל משחק או תחרות עם נקודות.
אולי נעשה סימן מוסכם לתחרויות עם נקודות.. למשל: או סתם משהו.. ונשים אותו בכותרות של כל משחק או תחרות עם נקודות.