תחרות הפורום - שבוע 10

gadotmi

New member
תחרות הפורום - שבוע 10

להלן ריכוז הניחושים כפי שהצטבר עד לשעה זו. כיוון שהשאלה הראשונה מתייחסת למשחק שכבר הסתיים, מתבקשים יתר המשתתפים להתייחס בתשובתם למשחק שבו מתארחים סיאטל סיהוקס באריזונה. לאור המחאות שהועלו בשרשו לתחרות, נמתין להבהרות שיפרסמו רשף ויורם (אני מתכוון לאופן ההתייחסות לשאלת הבונוס עבור כל אלו שטרם העבירו ניחושים). בהצלחה לכולם.

גם השאלה הראשונה בספק גדול

הרעיון שבו בשאלה הראשונה חלק ינחשו משחק א וחלק משחק ב מופרך בעצמו. כל הרעיון במשחק הזה הוא השוויוניות ואין מצב בו חלק ינחשו א וחלק ב. בהמשך למה שכתבתי בשרשור המקורי של משחק הפורום, אם חוקי המשחק הם שביום ראשון עם השריקה לפתיחת המשחק הראשון משחקים על 10 נקודות, לא יכול להיות מצב בו מי שהכניס ניחוש אחרי חמישי בערב ועד ראשון ב 8 בערב ישחק רק על 8 נקודות וגם זה כולל משחק אחד שונה מאלה שניחשו ברביעי או חמישי. כפי שיורם טרח לכתוב שבוע קודם על הזזת השעון בארה"ב אשר שינתה את הדד ליין מ 7 ל 8 בראשון, כך היה צריך לנהוג לפני שמכניסים ברביעי 2 שאלות על יום חמישי.

Yo-man

New member
../images/Emo41.gifאוקי - עשינו טעות! הינה התיקון../images/Emo70.gif

אני בבוסטון עמוס עד הצוואר ב-15 שעות עבודה ביום. ב-10 דקות הפנויות שהיו לי דיברתי עם רשף וראינו איזה משחקים שווים יש, ולא שמו לב שאטלנטה-בולטימור הוא ביום שלישי רשף שם לב לזה מאוחר יותר ונתן אלטרנטיבה סבירה לחלוטין. הבעיה היא שגם שאלת הבונוס הושפעה מהמשחק הזה, ורשף ברוב תקיפות החליט שמי שלא הכניס את תשובתו לא יקבל נקודות. דיברנו על זה והייתי אמור להכניס הודעה מתקנת כבר ביום חמישי, אבל היו לי פה כמה משברים כמו החלפת מלון ב-5 בבוקר למקום בלי אינטרנט שמנעו ממני את הכנסת ההודעה. ורשף גם הוא לא ליד מחשב מאז יום שישי כי הוא נסע לנופש בברצלונה. כל מי שיהמר על שאלה 5 יקבל את הנקודות עליה, אם יענה נכונה, ללא חשיבות מתי הוא ענה. מי שבטעות לא הכניס הימור על השאלה הזו כי הוא הרגיש שזה מילא מאוחר מידי - יקבל את הנקודות (כן, אפליה מתקנת) אם יהיו עוד טענות - נלך לקראת הלקוח! אתם צודקים שזה לא צריך לקרות, אבל לפעמים זה קורה. שיהיו היום משחקים טובים. אני, לצערי, גם היום בעבודה.

eran113

New member
תיקון ההימור שלי

הימרתי באיחור ולא ידעתי שניתן להחליף את המשחק של אטלנטה בזה של אריזונה. אני חושב שאריזונה תיקח את סיאטל. כל שאר ההימורים שלי כבר רשומים בטופיק השני. לגבי שאלת הבונוס אני חושב שיש מספר אפשרויות שיכולים לתקן את המצב: 1. לאפשר לנו להמר על אובר כי המשחק של אטלנטה + בולטימור נגמר באנדר. 2. לבטל את שאלת הבונוס.

בהחלט לא הוגן

בשנים הקודמות משחקי חג ההודיה לא נכנסו לתחרות, או שסתם החליטו לשחק ביום חמישי. 1) סיאטל 2) סיינט לואיס 3) ניו-אינגלנד 4) פילי 5) אני חושב שפחות, וחושב שההנהלה צריכה לקבל את התשובה על אף שמשחק אחד כבר עבר.

korensun

New member
אז אני יכול להחליף את הבחירה שלי ?

כי בחרתי ברייבנס

DEJ

New member
אני רק הערה

אני לא משתתף בתחרות הזו, אבל הייתי מבקש שעל אף הכעסים, הטונים יתמתנו מעט. יורם ורשף (וגם גדי, למעשה), תורמים מזמנם ומיוזמתם למען כולם כאן. הם משקיעים המון זמן בליצור את התחרות, למען כולם, בלא כל תמורה, ובהיותנו ישראלים, גם ללא הכרת תודה ראויה. ייתכן (ואני לא מכריע כאן בשום דבר), והם טעו הפעם. קורה. כולנו בני אדם. גם אם הם טעו, ברור שזה היה בתום לב. לא צריך לכעוס כל כך על זה. תתקבל החלטה, והמשחק ימשיך. זה לא שמישהו יפסיד כאן אליפות או פרס כספי משמעותי. בסך הכל, תחרות בשביל הכיף. לא כדאי לקלקל את זה, גם אם מישהו מרגיש נפגע. לא כדאי שהתחרות כולה תתחרב, בגלל טעות אנוש אחת. קחו את זה לתשומת לבכם.

למעלה