תחרות המחב"ת המוצלח...

plato

New member
תחרות המחב"ת המוצלח...

או הדמגוג המוצלח... אז ככה: בעקבות ההוכחה לקיום האל ואמיתות התורה שהתפרסמה כאן לפני כמה זמן, החלטתי לפתוח בתחרות ההוכחה המוצלחת ביותר לקיום האל ו\או אמיתות התורה. כללי ההתמודדות: (1) ההוכחות צריכות להיות מקוריות (לא לצטט את דקרט). (2) רצוי מאוד שהפרטים בהוכחות יהיו ברורים ונכונים. (3) ההוכחה צריכה להיות מוצגת בצורה ברורה, (לפרט את השלבים השונים אם צריך) דוגמא: ("הוכחה" שנתתי בזמנו) הנה עוד הוכחה לאמיתות התורה: האם אתה יודע מכמה מימדים בנוי היקום שלנו? היקום שלנו הוא מרחב CW הבנוי מ-11 מימדים. כלומר איחוד זר (הדבקה) של m תאים חד מימדיים, n תאים דו מימדיים, k תאים תלת מימדיים, וכן הלאה עד השלב ה-11. כידוע בטופולוגיה מרחב CW סוף-מימדי הוא יריעה סגורה (כלומר האוסדורף קומפקטית, ולכל נקודה בה יש סביבה הומיאומורפית ל-R2), לכן גם קשיר מסילתית, כלומר יש מסילה בין כל שתי נקודות. כיון שהמידע (התורה במקרה שלנו) מועבר במימד החמישי (מעל הזמן) יש מסילה בין נקודות תחילת העברת המידע לבין קבלת המידע. מסילה היא בעצם פונקציה רציפה מאינטרבל היחידה למרחב, לכן מרציפות אין שבירה של המידע בדרך. כלומר המידע עובר בשלימותו, ללא תקלות. השופטים בתחרות יהיו אנשי אקדמיה (תואר ראשון בקושי) אובייקטיבים (לא חברי הפורום). סודיות מובטחת. אה, נ.ב. אני יודע שאני לא כאן הרבה בזמן האחרון, אני עובד על דברים חשובים, אבל ליבי איתכם.

למעלה