תחרות הלחנת יצירות

יניבש16

New member
תחרות הלחנת יצירות

היי חברים ביום ראשון הקרוב תהיה תחרות הלחנת יצירות של בית ספר רימון. זה יתקיים בבית פליציה בלומנטל ברחוב ביאליק בתל אביב בשעה 20:30. יהיו שם יצירות אינסטרומנטליות של תלמידים מהמגמות השונות, ובין השאר יצירה שלי להרכב רוק (גיטרה,בס, תופים, קלידים)+ צ'לו, ויולה וסקסופון סופרן. נראה לי שזה ממש יעניין אתכם, וממה ששמעתי יהיו יצירות ממש טובות. הכניסה היא חופשית!!! כולכם מוזמנים. http://www.rimonschool.co.il/rimon/kompo/images/kompo.jpg

Rapid נאור

New member
הייתי בשני ערבים של רימונים

אחד בסיום מחזור בבלום בר לפני כמה חודשים (תלמידי רימון ודן תורן) ועוד הופעה של 2 תלמידי רימון בגוד בר חודש שעבר. (עומר וג'ודי) ואני חייב לציין שהספיק לי.

Innervisions

New member
אין שום קשר

לא שיש קשר בין אנשים שונים שלומדים ברימון, אבל אני מבטיח לך שאין קשר וחצי קשר בין אנשים שכותבים שירי פופ תחת הנחייתו של דן תורן, לעומת אנשים שכותבים יצירות קלאסיות מודרניות :)

יניבש16

New member
תגיד ,אתה רציני?

לפני שאתה מתייחס רק למילה רימון- שים לב לתוכן של ההודעה!!! יש הרבה מגמות ברימון והרבה יוצרים מסוגים שונים. הערב הספציפי הזה מציג יצירות מסוג אחר, ללא שיקולים של שוק ומסחריות. פשוט יצירות אינסטרומנטליות בעיקר, וחלקן אף עם פן מודרני. אני ממליץ להגיע. היצירה הספציפית שלי קשורה בעיקר למה שמכונה פה "ריו" או "אוונטפרוג" אבל לא רק. תבוא ותנסה. הכניסה היא גם חופשית... לילה טוב

מעיין51

New member
נצלשש חשוב ויפה1

http://radioo.csf.co.il/ זה רדיו מעולה... רק תבקשו שיר והם שמים.. כולל הגדשות ודשים! באמת שזה טוב חברים!

יניבש16

New member
תודה ../images/Emo13.gif

דרך אגב, בתקופה שלך היו דברים כאלה? השתתפת? איך הגיבו ליצירות שלך בבית הספר?

תקופה

כן, השתתפתי בתחרות הלחנת יצירות בשנת 2001. הקהל אהב את מה שכתבתי, השופטים פחות. היו מעט יצירות מעניינות, והרוב היו חיקויי בארטוק בהרכבים שונים, בהשראת מי שהיה אז אחראי על כיתת ההלחנה, שנורא אהב את בארטוק.

RamiSun

New member
שיהיה לך בהצלחה!!!

ושתייצג את הפורום בכבוד....
לצערי אני לא אוכל להגיע..........

יניב ש16

New member
תודה. הצלחה הייתה!

מקום ראשון. עוד נציג מהפורום ביצע את היצירה יחד איתי- אייל עמיר מיודענו. יחד עם המתופף של גיליאם- דב רוזן, יונתן גרינשטיין המדהים על סקסופון סופרן, מיקי אביעוז על חשמלית ונגנים מהקאמרטה של ירושלים על צ'לו וויולה. היה ממש כיף, ובכלל היה ערב מדהים ומחכים, היה מרגש לשמוע את כל היצירות המעולות הללו מבוצעות על ידי מלחינים צעירים ומוכשרים בטירוף.

למעלה