תחרות הזמרים - שבוע 5

TheFly

New member
הפתעה

הקול שלי ילך לסטיבן פטריק מוריסיי אחד הזמרים והמבצעים הגדולים ברוק (האלטרנטיבי).

electricGirl

New member
לו ריד

וזהו

Grimble Grumble

New member
בית #10 - טילר, ניקו לנון ואנדרסון

והגענו לבית #10, ופה אנחנו פוגשים את החברים הבאים: הוא הסולן של אירוסמית', הוא אבא של ליב טיילר (זה שווה כמה נקודות לדעתי...), הוא סטיבן טיילר!!! היא יפה כמעט כמו ליב טיילר
היא הקול מאחורי הבננה המפורסמת בעולם, היא ניקו!!! (לא חושב שיש טעם להציג) הוא ג'ון לנון!!! הוא הזמר של יס (מה חשבתם? שהשבוע לא יהיה משהו פרוג?) הוא ג'ון אנדרסון!!!

ThE RhythM

New member
אוףף

טוב פה התלבטתי קשות בין זוג הג'ונים כי מבחינת הקול, אנדרסון לוקח אבל מבחינת ה...לנוניות לנון לוקח :) אז למרות הכל, חייבים לדעתי ייצוג ביטלסי בטורניר ההצבעה שלי הולכת ללנון

cut2

New member
לא!

כשיגיע מקרטני, יהיה יצוג ביטלסי בטורניר על בטוח... אבל לנון?! מילא שאת רוב החומרים הטובים מקארטני כתב, אבל הקול שלו הרבה פחות נעים לאוזן. מקראטני, אכן זמר גדול, עם הרבה יותר אופי. אבל לנון? ומי שחושב אחרת - אני שולח אותו לאבי רואד, לראות מי באמת המוח שמאחורי הביטלס.

LadyG

New member
אני אצביע הפעם

לקול של יס - ג'ון אנדרסון ובעיקר בזכות אלבום הסולו הנפלא שלו Olias of Sunhillow .

hells bells

New member
גימלאון כנסי דחוף!!!!!

מישהו גנב את ה-ניק שלך ומשתמש בו להצבעות מפוקפקות. תשלחי מיד מסר לניבלונגים.

אם יש הצבע שמתאימה לליידי

הרי זו ההצבעה לאנדרסון. אני עוד לא החלטתי למי להצביע בבית הזה, קשה קשה

LadyG

New member
הניבלונגים צודק../images/Emo13.gif

הלסי, נראה לך שאצביע לג'ון לנון? נכון, הוא "חיפושית" ואתה יודע עד כמה אני מוקירה אותם אבל ראבאק, אני לא יכולה להצביע ללנון.

אני חושב

שאם המועמד הביטלאי היה ג'ורג' או אפילו פול, לא לי ולא ללידי היו ספקות, אבל ג'והן, עם כל הכבוד, זה כמו שאמרתי קשה, קשה מאוד (רבאק גרימבל, ראית את תוצאות ההגרלה לא יכלת לשלוח לבית הזה את גריס סליק?????, מי היה יודע?????)

hells bells

New member
סליחה?

ג'ון לנון מבצע ענק עם קול אדיר! איפה ג'ון ואיפה גרייס? (כנראה שהיא עמוק בסליק חחחחחח....) לאות מחאה אני הולך עם ג'וני עד הסוף יהיה אשר יהיה.

למעלה