תחרות הזמנה, עלאק

GK2670

New member
זה שאתה בלינקי אני יודע...רציתי לדע

רציתי לדעת אם allmighty זה אח שלך

tzafrirm

New member
אנחנו פשוט עם של חפיפניקים

אתה יותר מצודק לגבי ביקורת שלך על אליפות ישראל.פשוט אנחנו לא לומדים וגרוע מכך, אין שום הסקת מסקנות אישית, אין תחלופה בתפקידי מפתח ניהוליים באתלטיקה הישראלית. כמה שנים כבר בר-גל יו"ר האיגוד ?? כמה שנים ז'ק כבר מזכיר ?? כמה שנים עוד קורמן (בן 76) ימשיך להיות מנהל התחרות באליפות ישראל ?? לגבי תחרויות הזמנה.... באירופה יש הרבה תחרויות הזמנה קטנות המאורגנות בדרך כלל ע"י מתנדבים מקומיים מהמועדון שבו מתרחשת התחרות. אצלנו אין בכלל מתנדבים כאלו, ומכיוון שהכל נופל כל הזמן בעיקר על האיגוד התוצאות האירגוניות הן בהתאם. תרבות ה"סמוך" ו"יהיה בסדר" מאפיינת את האירגון שלנו ולמעשה משפיעה על כך שבכל תחרות קטנה כמעט יש ברדק לא נורמלי. צפריר

iaa

New member
הלוואי ויהיו מתנדבים

צפריר, אילו היית עוקב יותר היית מגלה מה האיגוד כן עושה. בן-גל עובד בהתנדבות מלאה. איפה יש עוד מתנדבים שמשקיעים כמוהו? פרסמתי הודעות בפורום ובמקומות אחרים בחיפוש אחר מתנדבים, והאמן לי שלא הגענו אפילו לחצי מניין. אירופה היא שונה, והמנטיליות שונה. הלוואי שיימצאו המתנדבים שיהיו מוכנים להשקיע שעות וימים בכל שבוע (לא פעם בה..), ואני בטוח שימצא להם מקום. תרומתו של אדם אינה נמדדת בכמות השנים, אלא ביכולות העתידיות. אני יודע שקל לדבר ולהטיף. כל מי שיכול לעשות טוב יותר ו/או יש לא רעיונות (לא באויר) שיקום ויבוא.

iaa

New member
כל דבר שיכול לעזור

לדוגמא: שיפוט (תנתן הכשרה), מזכירות, מיחשוב תוצאות, סדרנות, סיוע ביישום פרוייקטים שונים ובארגון. ובכל נושא אחר ו/או רעיון ישים. ז'ק כהן

j f o g

New member
ארגון.....

לגבי התנדבות: חלק גדול מהאתלטיקה בארץ מתבססת על התנדבות הרבה מאמנים משקעים באימון בזמנם הפנוי שבדרך כלל אחרי יום עבודה מפרך, לגבי ניהול התחרויות: אני בטוח שאם בתחילת העונה תקחו כמה מאמנים בכירים בכל מקצוע ויחד איתם תיתכננו את התחרויות הגדולות והקטנות, אני בטוח שתקבלו עצות טובות שישפרו את אירגון התחרויות ותזמונם. אני חושב ומקווה ששלמה בן גל עושה את כל המעמצים יחד עם גק כהן ועוד רבים בכדי לארגן תוכנית שנתית טובה אך אני בטוח שמספר עצות מקצועיות ממאמנים בכירים יביאו לתוצאות.

מתנדבים - תיקון

האמת התכוונתי ש... אם שלמה בן גל וחבריו בסה"כ מתנדבים אז מה כל האנשים בפורום רוצים מהם? (הם באמת מתנדבים?, בכל מקרה אם הם מקבלים מהמדינה כסף להשקיע באתלטיקה, שלא יבזבזו אותו על סיגריות וחטיפים! כמו שנאנר פה רבות בפורום)

iaa

New member
שימו לב

כבר התקיים מפגש אחד עם המאמנים לצורך הפקת לקחים ובניית תוכנית עונה 2004. בקרוב יתקיים מפגש נוסף. לאלה שלא יודעים, מדי שנה מתקיימים המפגשים עם המאמנים וכולם מוזמנים. לאחר בניית התוכנית היא נשלחת לכל מנהלי האגודות כדי שאלה יעירו הערות בשיתוף עם המאמנים. לאחר מכן גם מתקיים כנס שנתי עם מנהלי האגודות וגם בו מתקבלות הערות. תהליך זה מסתיים בחודש אוקטובר. בן-גל וחברי ההנהלה עושים מלאכתם בהתנדבות מלאה, וללא כיבודים בישיבות הנהלה (כבר מספר שנים). ז'ק

GK2670

New member
אני מוכן לקבל הכשרה של מזניק!!

אני מוכן להחליף את דוד המזניק... יש לי קצת בעיות איתו נכון שבכללי אם הריצה לא יוצאת לך טוב זו רק בעייה שלך ואפשר להאשים רק את עצמך אבל בגמר הארצי לבתי ספר השנה היו חסרות לי שתי מאיות לשיא הישראלי ב250 משוכות ובעייה טכנית קטנה גם הרסה לי חלק מהריצה... גם לא נתנו לנו להיכנס ולנסות את המשוכות לפני הריצה וברגע שנכנסנו למסלול דוד לא נתן לי ולאחרים זמן לנסות משוכות ואפילו להחליף לטייץ קצר אז נכון שזה שלא שברתי בסוף את השיא זו רק אשמתי אבל עדיין לפעמים הבעיות הטכניות של המארגנים יכולות גם לדפוק לך את הריכוז ואת הריצה בכמה מאיות וזה חבל... אבל בלי קשר אני אשמח לקבל הכשרה של מזניק אבל התנדבות לא תעזור לי עכשיו... בירושלים אני יכול לעשות אותו דבר בלי הכשרה ולקבל 125 ש"ח על שיפוט תחרות לכיתות ז-ט ובתכלס סתם יושבים שם בצל בלי לעשות כלום.. אני חושב שאם איגוד האתלטיקה יציע סכום סמלי לאנשים שרוצים לעזור אז באמת נראה תוצאות או לפחות חברה שירצו לעבור את ההכשרות. ולדעתי הבעייה שהכי דופקת את האתלטים בארץ היא לא השופטים אלה האירגון... לוח הזמנים תמיד משתבש ברגע האחרון בלי הודעה מוקדמת ותמיד במקצים מסדרים רק 4 מקצים ראשונים בזמן ואומרים להם את המסלול והכל... שאר האנשים נדקים ולא יודעים מתי לרוץ ולהתכונן וככה במקום להיות מרוכז בריצה שלך אתה מתחיל חימום בשעה משוערת במקום בזמן מדויק וכשאתה מסיים איתו במקום להתרכז לריצה אתה הולך ונדחף לך כדי לקבל מקצה כמה שיותר מהר ובינתיים הגוף מתקרר וככה לספורטאים הצעירים ואני מדגיש שהצעירים שזה הקדטים והילדים שלרובנו יש תוצאות טובות אבל לא ביחס לבוגרים התחרות נדפקת ואנחנו לא משתפרים גם החשק יוצא אם אתה צריך לבא שוב להדר יוסף... זאת הבעייה העיקרית לדעתי מצטער שרשמתי הרבה וטחנתי לכם את המח אבל זאת דעתי מכל כיוון

GK2670

New member
אני לא בא בטענות למה שהאיגוד עושה

אני בא בטענות שהאיגוד לא עושה מספיק!

GK2670

New member
בנאדם אתה גאון!!!! אני בראש שלך!!

לדעתי צריך לעשות כמה תחרויות מרכזיות באמת כמו למשל אליפות ירושלים חיפה וכו.... במקום תחרויות הזמנה ללא רמה, מתח וקהל המאמנים עצמם יכולים לקחת כמה ספורטאים להגיד להם להתחרות בין עצמם באימון. לא עולה כסף ותאמינו לי אותן תוצאות!! מחנות אימונים זה גם דבר חשוב אבל לא בהדסה נעורים!! אני הייתי שם ולמקום הזה אי אפשר לקרוא איצטדיון אתלטיקה...זה משטח דפוק עם כמה עשבים באמצע נקראים שדה- זה לא רמה!! לדעתי צריך ללכת לווינגייט או נגיד לחיפה או ירושלים או הדר יוסף ולשכור אכסנייה זולה ליד האצטדיון עם הסעה מאורגנת לאימונים. ככה מרימים אתלטיקה בארץ!! אני אולי רק בן 15 אבל תודו שיש לי רעיונות טובים!

noa7189

New member
צודק 100%

אם עושים תחרויות אז שיעשו תחרויות אמיתיות ולא סתם כי זה נותן תחושה של זלזול בספורטאים
עדיף שישקיעו את הכסף בפחות תחרויות אבל יותר מאורגנות במקום בתחרויות של 3 -4 מקצועות

xc

New member
לא מסכים ומסכים.

מסכים שבאמת יש המון תחרויות שכונה, אבל אסור בתכלית האיסור לקצץ עוד ממספר התחריות בשנה , שגם ככה הוא מעט מאוד. צריך למצוא פשרה בין איכות לכמות.

noa7189

New member
הכוונה

היא לא להוריד את כמות התחרויות בצורה דרסטית אלא להוריד 2 או 3 תחרויות קטנות ולעשות תחרויות אחרות יותר גדולות ואז לשפר את איכות התחרות מכיוון שתחרות קטנה של מקצועות מועטים לא שווה כי יש כאלה שלא משתתפים בה ולכן הם מפסידים

למעלה