תחרות הגראנד פרי

torso2

New member
תחרות הגראנד פרי

לכל חובבי הסנוקר שמבינינו אני רק מזכיר שממחר (יום שבת) מתחילה תחרות הגראנד פרי בארבדין, סקוטלנד. התחרות תימשך כ- 8 ימים (של הנאה צרופה) ומחזיק הגביע הנוכחי הוא ג'ון היגינס שהביס בשנה שעברה את רוני אוסליבן 9-2 באחת מתצוגות העל שלו ושל סנוקר בכלל. תהנו...שידורים ישירים (וחוזרים) ביורוספורט ויורוספורט 2.

תודה על התזכורת

יורוספורט נותנים לטורניר הזה אזכורים כבר מלפני חודש ותהיתי מתי הוא באמת מתחיל. מעניין לראות אם דינג ג'ונהוי יצליח להראות יציבות כבר בגיל כזה צעיר. ואם רוני אוסאליבן יראה את היכולת האמיתית שלו ויתחיל לנקות יריבים.

torso2

New member
לדעתי...

אני די בטוח שדינג יראה יציבות, הוא ממושמע מאוד וחזק מנטלית ולא רק יחסית לגילו אלא בכלל... ואני באמת מקווה שרוני יהיה עצמו ולא יהיה בדיכאון, תחת השפעת אלכוהול/סמים או סתם במצב רוח רע. ואולי גראם דוט יראה באמת יכולת של אלוף עולם ולא יעשה רק ברייקים של 40, יאבד את הלבן וישחק סייפטי. ואז יהיה טורניר מעניין :)

smithsnooker

New member
מה רע בברייקים של 40 וסייפטי

אין דבר יותר משעמם ממשחקונים שמוכרעים בברייק גבוה כל הכיף זה הטקטיקה לדפוק כדורים כמו רובוט כל סטפן הנדרי יכול

9ball master

New member
כל סטפן הנדרי....

אתה אומר את זה כאילו שיש אלפים כמוהו.... אין ספק שלראות משחק הגנה ואת ההתמודדות של השחקנים עם המצבים המאתגרים זה מעניין אך מתחיל להיות מאד מעייף ומאד משעמם אחרי חצי שעה.... אני אף פעם לא ישתעמם לראות ברייקים מעל 100.... ביחוד עם זה 147 תוך מספר דקות סטייל רוני....

torso2

New member
יש הבדל...

בין משחק טקטי והגנתי טוב לבין משחק שהוא פשוט לא טוב, כמו שגראם דוט הפגין באליפות העולם. לדעתי הוא ממש לא שיחק ברמה של אלוף עולם, אפילו חצי סנצ'רי הוא בקושי הצליח לעשות. לאבד את הלבן אחרי ברייק של 40-50 ולשחק סייפטי בצורה עקבית זה פשוט חוסר יכולת ולא משחק טקטי. אילולא הקאמבק האדיר של פיטר אבדון הגמר ההוא היה קטסטרופה מוחלטת.

למעלה