תחרות הגיטריסטים

zook1

New member
תחרות הגיטריסטים

לפני כמה ימים היה פה קישור לתחרות והתחלתי לקרוא אבל נתקע לי המחשב כשהייתי ברבע גמר, ואני במתח, אז אניאשמח לקבל את הקישור שוב. נ"ב איך לעזזל בלקמור נפל על הסיבוב הראשון?!

GeForce 5

New member
../images/Emo92.gif

טורניר הגיטריסטים ו...דרך אגב, אתה תמיד יכול לסרוק לאחור (בתחתית העמוד יש לינקים לעמודים קודמים) או לבצע חיפוש מתקדם (לינק בצד שמאל למעלה)

Grimble Grumble

New member
בלקמור נפל בסיבוב הראשון

כי הוא נפגש עם גדול המוסיקאים בכל הזמנים...

hells bells

New member
"גדול המוסיקאים" לא נסחפת קלות?../images/Emo2.gif

בוא נעשה נסיון נוסף מה דעתך? קרב חוזר בין "גדול המוסיקאים בכל הזמנים" לבין ריצ'י גדול ה-לא שפויים. בוא ניתן לו הזדמנות קטנה ל-ריוואנז'. נראה לי שהפעם התוצאה כבר לא תפתיע אף אחד.

hells bells

New member
תשמע.......!!!!

מה איכפת לך,זאפה בטוח ינצח שוב. בוא נארגן רימאצ' קטן רק בשביל הספורט. הרי יש כאן עניין לא? מה אתה אומר אחי?

Grimble Grumble

New member
מצדי בכיף...

אני יודע שבלקמור כנראה ינצח, ועדיין זה לא ישנה את דעתי בקשר לזה שזאפה יותר טוב...

LadyG

New member
המסקנה שלי היא

שפינק צריך להכנס להיכל התהילה בעקבות המשפט האלמותי שיצר.

Grimble Grumble

New member
לא רוצה להעליב

אבל אני הייתי מגדיר את המשפט הזה מט***ם... ולא אלמותי... ושם אותו לצדם של משפטים גדולים אחרים כמו "The New Yardbirds will fall faster than a lead zeppelin" או "אני רוצה לשחק כדורגל באירופה או בספרד"...

LadyG

New member
גרימבל...אל תהיה רשע ../images/Emo13.gif

זה אבסורד כל כך גדול שבלקמור הפסיד, שאין לי מה להוסיף על כך.

hells bells

New member
גימלון שנסי מותנייך,בקרוב הרימאצ'

הגדול ביותר בהיסטוריה מאז "ט'רילה אין מנילה" בו הביס מוחמד עלי הגדול את ג'ו פרייזר האומלל.

LadyG

New member
כן, זה היה קרב שלא יישכח

אז אנחנו בדרך לרימאצ'?

hells bells

New member
אכן כן,שלחתי הודעה מסודרת לבוס

הגדול. יקום משנת היופי שלו ונצא לדרך.

hells bells

New member
חכה חכה ידידי זה קרב חשוב!

צריך ליצור ציפייה ולבנות את המתח. תן לבוס להתעורר להכריז על המועמדים לקבוע את החוקים ולמנות את השופטים. וכמו שאמר אישוני הכבאי: "לא חשוב אם יש שריפה העיקר ההופעה,ועל הופעה לא מוותרים" מה זה קשור?

למעלה