תחרות הבית הכי יפה!

פפסית

New member
תחרות הבית הכי יפה!

אני צפיתי בעמודים של הארכיון וראיתי שהייתה בעבר תחרות בתים
מלבד זאת מסטיק ורוד שלפני כמה ימים רצתה לעשות תחרות הזוג הכי יפה גם נתן לי את הרעיון לעשות זאת
הוראות -כל אחד שולח לפחות 5 תמונות של הבית שהוא בנה. -כדי להציג את הבית חובה שתהיה תמונה של הבית ממבט עליון
-כדאי להציג את כל חדרי הבית -חובה להציג את החדרים: סלון,מטבח,שירותים וחדרי שינה שאר החדרים הם לא חובה אך כדאי לשלוח תמונות שלהם
-את כל התמונות לשלוח בתאריך 25.11.0 אך תמונות של בית שישלח לפני גם יתקבלו
-כדי שהתחרות תתקים צריך לפחות 5 מתחרים איתי יש כבר שתי שופטות לכן אני לא צריכה עוד שופטים מי שמשתתף שישלח הודעה עם האייקון הבא

shmulik15

New member
../images/Emo4.gif אי אפשר כ"כ הרבה תחריויות ביחד

חכו שהתחרות הנוכחית בסימיל תסתיים, ואז נוכל לפתוח גם את התחרות הזאתי באופן מסודר ועם הרבה הרבה יותר משתתפים
... סתם הערה

baby fey

New member
צ'לום לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo163.gif

אני מירית ואני שופטת עם הדרוש אני רואה שהדר כבר כתבה את הנתונים לתחרות מקווה שתהנו ותבנו את הבית הכי יפה !!!
וכך נגמר הסיפור היומי וואההה איזה סיפור עצובבבב

פפסית

New member
אמ......

יש משהו בדברייך (שמוליק) אבל אמ... מה זה משנה? כאילו רק צריך להצביע לתמונה הכי יפה וכאן בכלל צריך לשלוח תמונות של הבית האהוב עלייך... או שבנית במיוחד... אז חברי פורום יקרים תאמרו מה אתם רוצים לעשות אם לדחות את התחרות או להתחיל כבר מהתאריך הנתון... נ.ב במידה ויוחלט לעשות את התחרות בתאריך הנתון התאריך יעבור ל-26.11 אני חושבת שזה מספיק זמן להשקיע בבית חלומותיכם או רק לצלם בית שכבר בניתם

פפסית

New member
רותק'ה?

חיחיחי שכחתי שאת בפורום חפיף יש לי עוד 3 שופטות איתי! וכן את שופטת ורותי את לא יכולה לשים בית שלך שאת שופטת (סתם הערונת)

shmulik15

New member
הייתי מצטרף אבל אין לי סימס

כן כן, כמה שזה נשמע מוזר - אין לי סימס
אפילו מאז שהתחלתי לבנות את סימיל אין לי סימס

פפסית

New member
חחחחח

וואי אין לך סימס ויש לך אתר שעבר את ה30,000 אנשים?! חיחי מגניב... טוב תמיד תוכל לעזור לנו (לשופטות)

פפסית

New member
שמוליק חשבתי על רעיון...

מה דעתך שהפרס יהיה שהבית הזוכה יופיע באתר שלך בבתים להורדה?

shmulik15

New member
מצידי שכל הבתים יופיעו בהורדות ../images/Emo13.gif

כל עוד הם יפים כמובן...

פפסית

New member
רגע אבל...

יש רק את התחרות של סימיל כי שלך בוטלה עקב חוסר מתמודדים (חבל כבר הכנתי תמונות..) והאמת שאני לא מוצאת מצב שבו יהיה חוסר סדר כי אצל סימיל צריך רק להצביע בעד התמונה האהובה עליינו... וכאן בכלל צריך לשים תמונות של הבית האהוב עלייך...

למעלה