תחרות דרסז ביגור 28.12.2002 אני בא לתחרות אם היא תתקיים אבל היא כנראה תתבטל כי צפויה סופה.
D dearanita New member 23/12/02 #1 תחרות דרסז ביגור 28.12.2002 אני בא לתחרות אם היא תתקיים אבל היא כנראה תתבטל כי צפויה סופה.
D dearanita New member 24/12/02 #4 אני מתחרה בא´ וזאת הייתה אמורה להיות התחרות האחרונה שלי כי חסרה לי נקודה אחת אבל ני חושב שזה יידחה? באיזה רמה את/ה מתחרה? מאיזו חווה?
אני מתחרה בא´ וזאת הייתה אמורה להיות התחרות האחרונה שלי כי חסרה לי נקודה אחת אבל ני חושב שזה יידחה? באיזה רמה את/ה מתחרה? מאיזו חווה?
ט טאורה המלך New member 24/12/02 #5 שאלה לדיראניטה.... על איזה סוס אתה מתחרה? איזה חווה? קצת פרטים...
D dearanita New member 25/12/02 #6 דרסז אני מתחרה על הסוסה שלי dear anita היא הנובר מגרמניה... אני בתחריצתי עד עכשיו ברמה א´ ואני צריך נקודה אחת לב. אני מחזיק אותה במושב קידרון...
דרסז אני מתחרה על הסוסה שלי dear anita היא הנובר מגרמניה... אני בתחריצתי עד עכשיו ברמה א´ ואני צריך נקודה אחת לב. אני מחזיק אותה במושב קידרון...
ט טאורה המלך New member 25/12/02 #7 על אניטה? ../images/Emo7.gif אוי.... לא זמן טוב להדכיר.... איזה כיף לך
T The Horse Whisperer New member 26/12/02 #10 תחרות שעברה סיימתי את א´ אבל אני עושה את א´ ביגור כי אני רוצה את האליפות לעשות בא´