תחרות דרסאז' מי בא?? ושלא תגידו שלא פתחתי, או לא פתחתי בזמן!! פתחתי אפילו קודם!
ל לודמיר New member 26/3/06 #1 תחרות דרסאז' מי בא?? ושלא תגידו שלא פתחתי, או לא פתחתי בזמן!! פתחתי אפילו קודם!
B Blue Eyessss New member 27/3/06 #4 וואי טוב שפתחת!!../images/Emo47.gif חחח אני צריכה להרשם עד היום ושכחתי מזה =P קורוני ואני לב'3 אפצ'י ואיילה גם לב'3 ואנחנו יוצאים בהיקף מצומצם...חח אנחנו כאלה קטנים היקף לא מצומצם שלנו זה שלושה רוכבים =P
וואי טוב שפתחת!!../images/Emo47.gif חחח אני צריכה להרשם עד היום ושכחתי מזה =P קורוני ואני לב'3 אפצ'י ואיילה גם לב'3 ואנחנו יוצאים בהיקף מצומצם...חח אנחנו כאלה קטנים היקף לא מצומצם שלנו זה שלושה רוכבים =P
© ©Apollo The King© New member 27/3/06 #5 ../images/Emo99.gif כוסיתתת בהצלחה לכןן ומאיפה השגת בנדג'ים בצבע כחול כהה? חחח קנית בסוף?
J JASONisTHEgod New member 27/3/06 #6 חח... הרכב מצומצם... למה מאיקי לו באה?!?! אנחנו גם באים... בהרכב מצומצם (נראה לי) אני על שני השמנים לב'3.. יהיה טוב.. ואריאל יודעת למה... =]
חח... הרכב מצומצם... למה מאיקי לו באה?!?! אנחנו גם באים... בהרכב מצומצם (נראה לי) אני על שני השמנים לב'3.. יהיה טוב.. ואריאל יודעת למה... =]
J JASONisTHEgod New member 27/3/06 #7 בסוף רק עם שמן אחד.... ושניים סינים עם כינור גדול.. ישבו ופיטפטו בקול גדול.... ואריאל על השמן השני (במבינו) לא3...
בסוף רק עם שמן אחד.... ושניים סינים עם כינור גדול.. ישבו ופיטפטו בקול גדול.... ואריאל על השמן השני (במבינו) לא3...
B Blue Eyessss New member 28/3/06 #10 מממ../images/Emo47.gif כי היא אמרה שאם את באה היא לא תבוא כי אין לה כח לראות אותך... וגם יש לסבתא שלה יומולדת 70
מממ../images/Emo47.gif כי היא אמרה שאם את באה היא לא תבוא כי אין לה כח לראות אותך... וגם יש לסבתא שלה יומולדת 70
P primetime1 New member 28/3/06 #11 ../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif אם במקרה מישהו נוסע לנצר (מהצפון) ויש לו מקום בטריילר/משאית לעוד סוס בבקשה צרו קשר. בתודה מראש
../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif אם במקרה מישהו נוסע לנצר (מהצפון) ויש לו מקום בטריילר/משאית לעוד סוס בבקשה צרו קשר. בתודה מראש
A arieledaho New member 2/4/06 #13 למישו יש תמונות שלי יכול לשלוח לי בבקשה אני אשמח=] ואל תגידו שלא צילמתם אני ראיתי ואפילו זה הבהיל את במבי באמצע המבחן!!!! חחחח
למישו יש תמונות שלי יכול לשלוח לי בבקשה אני אשמח=] ואל תגידו שלא צילמתם אני ראיתי ואפילו זה הבהיל את במבי באמצע המבחן!!!! חחחח
A arieledaho New member 2/4/06 #17 דווקא את זאתי?! חחח האאא סליחה על הבורות אבל לא שחר צילמה את זה? כאילו חח מי את?? מסנג'ר שלי--> [email protected]
דווקא את זאתי?! חחח האאא סליחה על הבורות אבל לא שחר צילמה את זה? כאילו חח מי את?? מסנג'ר שלי--> [email protected]
O Ontario R Z Y H New member 2/4/06 #16 ../images/Emo34.gif למישו יש תמונות שלי?! לשלוח לי לאייסי 171290333