תחרות דרסאז' ביגור...

eitam s

New member
באיזה שעה זה מתקיים?

אפשר לבוא סתם בשביל להסתכל? אם כן מתי גם האימונים (חימום או מה שלא יהיה) של המתחרים לפני התחרות מתחילים?

אני באה

על וונדי
לקדם 5

Blue Eyessss

New member
בעיקרון...../images/Emo47.gif

קורוני ואני לב'1 וב'3 מאייקי על דון לב'3 ואיילה על אפצ'י לב'3

Blue Eyessss

New member
אחד הימים המעוליםםם..../images/Emo47.gif

טוב מזמן לא עשיתי אחד כזה..אז היום שלי!!! טוב נהגתי לחווה והגענו בשמונה והתארגנו וכאלה ויצאנו בעשרה לתשע...הגענו ליגור באיזה עשר...אז התארגנתי וכאלה ועליתי לרכב...(מיכי או דודה עוד נטע אילני אחד כזה יהיה מכות!)והתחממנו וזה..והיה חימום ממש טוב...ונכנסתי למגרש וכזה רכבתי מסביב וזה..והיא הלכה ממש נחמד.. ואז ישבו למעלה על ההר שם ביגור שתי בנות...שהחליטו לשגע לי ת'סוסה.. וואוו איך התעצבנתי אוף...שירלי צלצה ואני באה להכנס לקו מרכז והם עשו איזה רעש אז קורונה דפקה פריצה קדימה של כמה צעדים אז עשינו עצירה והצדעה מגאנטר היסטרי ומבועת כזה..והמשכנו וכל פעם שהיא עברה שם למטה היא הייתה ככה...כאילו המשכנו והיא התנהגה יפה..ואז שהיינו למטה..אז עשינו מעגל קאנטר באיי והיינו אמורים לצאת להארכת צעד בקאנטר על הקו הארוך ואז אחת מהן דפקה איזה שיעול מטורף או אפצ'י או רעש מפחיד כזה וקורונה מה נבהלה.. אז עשינו מעגל והמשכנו..וזה פשוט דפק לי את המבחן אז הבנות מאפיקים אם אתן קוראות את זה אז ממש תודה..באמת!! ממ ואז ירדתי...ואז היה קצת זמן בין לבין המקצים..והחימום השני גם היה ממש טוב...והמבחן השני גם היה רבה יותר טוב כאילו לא הרבה יותר טוב פשוט היא לא פרצה כי לא היה מי שיעשה קולות מפחידם..אבל מה שכן המעברים לקאנטר לא היו משו..אבל זה משו שצריך לעבוד עליו... ובסה"כ בב'1 קיבלתי 57% ובב'3 61.30% והייתי הכי מרוצה כי זה פשוט היה רכיבות טובות ואנחנו בכיוון הנכון וזה מה שחשוב!! ופגשתי שם פול אנשים וזה תמיד הכי כיף=)))

fliperit

New member
הבנות שהפריעו היו מחווה אחרת?

אם כן, למה לא פסלו את החווה על התנהגות לא ספורטיבית? הן ממש חצופות.

arieledaho

New member
יא מאן!!!!../images/Emo209.gif

היה מעולה!!!
ובמבי מלך
מקום שני עם 63.75% שאבוני ניצח אותי אז לא נורא חחח היה ממש ממש כיף!! רחלי ביאסת יא בטטה!!!

cooling gel

New member
סקיי יודעת לעשות באקינג!!!!

וואו לא התחריתי שמונה וחצי חודשים והיה כל כך חסר... היא הוציאה קצת מרץ וקיפצצה קצת היה כיייףףףףףףףףףף אבל היא הפתיעה אותי לטובה - 60.8% בב'1 מקום שלישי, ו 63% בב'3 קמתי בארבע וחצי אז לילה טוב ושבוע טוב

MorH

New member
../images/Emo174.gif נוו דרסאז'

ממה אפשר לצפות ממני ?! סתם נו לא היה מ=מ=ש נורא חוצמזה שקיבלתי 57%
כאילו במת קספר נתן מעצמו והכל ופעם שעברה בכלל יצאתי עם 50 % כי הוא תקע כזה ת'צוואר והתכנס כולו כדי לברוח מהעבודה והיום הוא הלך משוחרר יותר ובחימום היה די טוב ואז נכנסתי למבחן והדביל הזה מחפש ממה לפחד עם הצינור הזה והעציצים את כל המבחן רכבתי עם הכף רגל לא בתוך המגף כאילו הרגליים עלו למעלה והמגף נשארה בארכובה והכף רגל הייתה מעל לדורבן אפילו ולא יכלתי לדרבן והיה סיוט והתעצבנתי ואוףףף מיכל לקחה בב'1 מקום שני עם נטשה !!! מלכה
תחרות ראשונה של הסוסה זאת סוסה צעירה =]] הממ ופיג
האלופה שלי לקחה רביעי נראלי בא' =)) כפרווות הממ והיה שומם - מן הסתם חוצמזה ששיר הרגה אותי מצחוק חחחח וזהוווו . . .

חח כן לקחתי רביעי בא'3 עם 63.33%

ואת מגזימה לגמרי כי היה לך מבחן נחמד ממש ולא שמתי לב שהוא נבהל לך ממשו ו57% זה ממש טוב!

Blue Eyessss

New member
ושכחתי לציין...../images/Emo47.gif

שזאת פעם ראשונה אתמול שראיתי את גילברט מנהלל והוא רשמית היצור הכי יפה ומושלם שאני מכירה..באמת הוא סוס מדהים

Blue Eyessss

New member
חחח בואי../images/Emo47.gif

יא קנאיתתתת... בייבס מדהים זה ידוע אבל זה שגילברט מדהים זה לא מספיק ידוע

JASONisTHEgod

New member
ראיתי יותר יפים ממנו...

ואני לא קנאית... את קנאית.. כולכם קנאים כי בייב תותח! ואני פשוט שייכת ל"עץ המוכים" ביחד עם אריאל... אז יש לי בעיות...

למעלה