תחרות דסאז' מי בא?
H horse 1212 New member 8/3/06 #2 אני.. אולי(לא להתחרות!!),אם השפעת המזדיינת הזאת תעבור עד יום שבת . בכל מקרה, בהצלחה לכווווולם!
ש שירלי317 New member 8/3/06 #4 אני כנראה לראות =) בתקווה שלא חטפתי זעזוע מוח בטעות אורלי, דברי איתי בקשר לשישבת
A arieledaho New member 8/3/06 #5 יאאא מאן!!../images/Emo209.gif../images/Emo209.gif../images/Emo209.gif../images/Emo34.gif אני על השמן והמסטול חחח לא'3 או א'4 או מה שזה לא יהיה חחח בהצלחה לכולם!! למי שיש תמונות שלי יכול לשלוח לי בבקשה?!
יאאא מאן!!../images/Emo209.gif../images/Emo209.gif../images/Emo209.gif../images/Emo34.gif אני על השמן והמסטול חחח לא'3 או א'4 או מה שזה לא יהיה חחח בהצלחה לכולם!! למי שיש תמונות שלי יכול לשלוח לי בבקשה?!
J JASONisTHEgod New member 8/3/06 #8 אנחנו. כהרגלנו... עם שני השמנים לב'4... בהצלחה לכוולם!!! אריאלי- יהיה טוב!!
N Nemo the star New member 8/3/06 #6 אני עם השמיין שליי לקדם א' 5 ../images/Emo67.gif אממ מישהו עוד מתחרה בקדם א' מבחן מס' 5 ? אם כן שיכתוב ...
אני עם השמיין שליי לקדם א' 5 ../images/Emo67.gif אממ מישהו עוד מתחרה בקדם א' מבחן מס' 5 ? אם כן שיכתוב ...
ח ח נ ו ו ו ש New member 8/3/06 #7 אני באה לראות../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif בהצלחה לכולם!!!!!!
P PinkHorse New member 8/3/06 #9 לראות, לצלם ולרשום. בהצלחה לכולם!!! מי אמר ג'אמפרית קבועה בתחרויות דרסג'?!?! חח אריאל- רואה אני משלמת על התחרות דרסג' ההיא שהברזתי לטובת הקפיצות ..
לראות, לצלם ולרשום. בהצלחה לכולם!!! מי אמר ג'אמפרית קבועה בתחרויות דרסג'?!?! חח אריאל- רואה אני משלמת על התחרות דרסג' ההיא שהברזתי לטובת הקפיצות ..
A arieledaho New member 9/3/06 #14 חחחח כל הכבוד!!! אם תצלמי אותי אני אסלח לך ונשכח שזה היה מאאהאהאהאהאהאהא
P PinkHorse New member 9/3/06 #15 אני באמת אנסה, אני מקווה שיצא לי כי אני רושמת, אבל אם אני לא ארשום במקצה שלך אז בכיף .
° °•NizaN•° New member 10/3/06 #23 גם אנחנו לא יוצאים לא נורא תחרות הבאה עוד שבועיים בניר דוד אתם תצאו?
L lions queen New member 9/3/06 #16 ../images/Emo23.gifוואלה בנצר אז למה לא? מישהו יודע באיזה שעה ה- ג' ו ד' מתחיל?
M Made in C h i n a New member 9/3/06 #18 חחחחח../images/Emo6.gif העיקר שאתמול שיגעת אותי עם המבחן המעצבן הזה