תחרות גומות חן

meteg

New member
תחרות גומות חן

שלום לכולם שמי ישראלה ואני משתתפת בתחרות גומות חן ארצית, אשמח אם תבחרו בי, כל מה שצריך לעשות זה לשלוח SMS ל - 3636 ולכתוב בהודעה 415. בין השולחים יוגרל טיול לתורכיה. כל קול משפיע, אנא עיזרו לי ושילחו לכמה שיותר אנשים http://video.google.com/videoplay?docid=6322012462391225579&hl=en תודה מראש

©big smile©

New member
../images/Emo32.gifאני צריכה עזרה. ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מכינה מתנה למורה מאד משמעותית בעיני לסוף השנה. אני לוקחת תיבה וצובעת אותה, ובפנים שמה שוקולדים וצמיד. אני רוצה לכתוב על התיבה למעלה איזה ציטוט משיר או סתם איזה משפט של פרידות כאלה, אבל עם משמעות. גם לא חובה פרידות, סתם משהו שנשמע לכן מתאים. זה ממש ממש חשוב לי ליום שני, אז אני אשמח לעזרה. כי אני ממש לא מוצאת שום דבר.

coolit

New member
הדבר הראשון שעולה לי לראש-

זה עם ה"אנשים ישכחו מה אמרת להם, בלה בלה בלה, אבל הם לא ישכחו איך גרמת להם להרגיש"

coolit

New member
אני כזאת גרועה השםםםםם

יש לי מחר בגרות בהסטוריה ועברתי רק בערך על חצי מהחומר [וכשאני אומרת עברתי אני מתכוונת עברתי, לא חרשתי, אני לא זוכרת את זה מספיק טוב, וזאת פעם ראשונה בחיים שלי שעברתי על חלק מהחומר הזה] וכמו כן אני צריכה עוד להתקלח ולהתפלל אבל לא, אני לא אעשה את הדברים האלה, אני אחפש לך צ'ופר פרידה!!!!!
פהפה

היי כתבתי ת'הודעה לפני שראיתי את שלך../images/Emo121.gif

אבל אם יורשה לי אני אגנוב גם מהתגובות לשלך רעיונות חחח הלוואי וידעתי אי לעזור אבל אני תקועה באותה בעיה בהצלחה :]

../images/Emo32.gifhelp!!!!../images/Emo121.gif

אני צריכה קטעים או משפטים או מושמושים שמדברים על סוף/ פרידה/ התחלה חדשה... פליז תעזרו :]]

The Charmd One

New member
"זה לא נגמר, זה רק הסוף"../images/Emo79.gif

ובאליסה בארץ הפלאות או הנסיך הקטן בטוח יש שם משהו..אני פשוט לא ליד זה אבל אחר כך אני אנסה למצוא. בכל אופן הזה של משינה לדעתי מושלם לזה.[:

s h a r o n 7

New member
../images/Emo32.gif מתנה לאמא ../images/Emo77.gif../images/Emo126.gif

לאמא שלי יש יומולדת בקרוב ואני לא אהיה בבית באותו שבוע ואני רוצה להתחיל להכין כבר מעכשיו... יש למישהי רעיונות...?
באמת שאני פתוחה להצעות חחח ותקציב נגיד עד 100 ש"ח

למעלה