של ה1.10
© ©Apollo The King© New member 15/12/05 #26 אני ל-1.10 ../images/Emo9.gif ויש סדר כניסה אם זה מעניין אותכם באתר של ההתאחדות תכנסו כדי לראות את ההזמנה ויש שם אפשרות לסדר כניסה מעודכן... אני שוב מספר 15 ויש 27 מתחרים ב-1.10 זה מטורףףףף
אני ל-1.10 ../images/Emo9.gif ויש סדר כניסה אם זה מעניין אותכם באתר של ההתאחדות תכנסו כדי לראות את ההזמנה ויש שם אפשרות לסדר כניסה מעודכן... אני שוב מספר 15 ויש 27 מתחרים ב-1.10 זה מטורףףףף
G GreenDay4Ever New member 15/12/05 #41 ממ לא באה.. גם לא לראות.. אני אבוא אבל בהבאה - אני ואיגרן ניקח מקום ראשון! בואהאה.. חח אולי לא, אבל יהיה שווה (=
ממ לא באה.. גם לא לראות.. אני אבוא אבל בהבאה - אני ואיגרן ניקח מקום ראשון! בואהאה.. חח אולי לא, אבל יהיה שווה (=
K kfirba New member 16/12/05 #44 אין תחרות דיברתי עם יפתח אמדורסקי והיא תידחה לחודש הבא מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
D DriftingAway New member 16/12/05 #45 באסהההההההההההההההההההההההההההההההה אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך סתם חזרתי אתמול מוקדם סתם כל הלחץ שהכל יהיה מוכן ומתבטל שונאת ביטולים!!
באסהההההההההההההההההההההההההההההההה אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך סתם חזרתי אתמול מוקדם סתם כל הלחץ שהכל יהיה מוכן ומתבטל שונאת ביטולים!!
R reuti shiri1 New member 16/12/05 #49 מה הרגע דיברנו עם יפתח והוא אמר שיש תחרות פשוט טיפה יותר מאוחר ושבבוקר הוא יראה מה המצב ויחליט מה קורה...
מה הרגע דיברנו עם יפתח והוא אמר שיש תחרות פשוט טיפה יותר מאוחר ושבבוקר הוא יראה מה המצב ויחליט מה קורה...
© ©Apollo The King© New member 16/12/05 #57 אבא שלי דיבר איתו ב-12 וחצי והוא אמר שאין תחרות ושהגמר ליגה כנראה יתקיים אצלו...
© ©Apollo The King© New member 17/12/05 #62 לא.. גם כתבו באתר של ההתאחדות כבר.. שעוד שבועיים יש תחרות בנצר סירני שזה דירוג מספר 4 לליגה.. וב-14 לינואר יש את הגמר ליגה בקיבוץ יגור..
לא.. גם כתבו באתר של ההתאחדות כבר.. שעוד שבועיים יש תחרות בנצר סירני שזה דירוג מספר 4 לליגה.. וב-14 לינואר יש את הגמר ליגה בקיבוץ יגור..