יש המון אפשרויות אבל עם את מתחילה אני ימליץ לך על טוטריאל שנמצא באתר הזה תיכנסי לבייס מתמונה
K KoKtel back New member 26/7/02 #19 יש המון אפשרויות אבל עם את מתחילה אני ימליץ לך על טוטריאל שנמצא באתר הזה תיכנסי לבייס מתמונה
S Super girl maia New member 27/7/02 #29 בייס מתמונה... שעבדתי עליו שלוש ימים שלמים בשביל למחוק את כל הרקעע!!! זה היה המון רקע... תגידו לי אם ההצללה לא טובה... שיטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יותר מ250 קב! שששששיט...אולי אני ישים מחר...או ביום אחר...
בייס מתמונה... שעבדתי עליו שלוש ימים שלמים בשביל למחוק את כל הרקעע!!! זה היה המון רקע... תגידו לי אם ההצללה לא טובה... שיטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יותר מ250 קב! שששששיט...אולי אני ישים מחר...או ביום אחר...
S swirrrly New member 27/7/02 #31 תשמרי כקובץ GIF וזה יהפוך הפלא ופלא לאיזה 18 KB אני מכירה את הקבצים האלה... ואז פשוט מי שרוצה את זה תוכל לשמור את זה כBMP ולא יאבד שום צבע, פיגמנט, פיקסל בדרך...
תשמרי כקובץ GIF וזה יהפוך הפלא ופלא לאיזה 18 KB אני מכירה את הקבצים האלה... ואז פשוט מי שרוצה את זה תוכל לשמור את זה כBMP ולא יאבד שום צבע, פיגמנט, פיקסל בדרך...
ה הרמיוניDanger New member 30/7/02 #45 ובייס חדש הכנתי אותו כבר אתמול, או שלשום כנראה לא היה לי כוח לשים אותו כאן עד עכשיו.. קבלו! הכנתי אותו בערך באותה שיטה שהכנתי את הדיינג´רז שזה עם צורות ואח"כ לצבוע ולהצליל
ובייס חדש הכנתי אותו כבר אתמול, או שלשום כנראה לא היה לי כוח לשים אותו כאן עד עכשיו.. קבלו! הכנתי אותו בערך באותה שיטה שהכנתי את הדיינג´רז שזה עם צורות ואח"כ לצבוע ולהצליל