תחרות באילת

מרוץ רולרבלייד של 14 ק"מ באילת!!!

מרוץ רולרבלייד של 14 קילומטר באילת: אם אתם בכושר שיא, עם ציוד טוב וממוגנים, אתם מוזמנים להירשם לאירוע הרולרבלייד של השנה בו תבחנו את הטכניקה, מהירות ואומץ שלכם! באירוע גם תהיה הדרכה של אלוף ישראל בדאון היל נתי לקונישוק על תיקוני רולרבלייד ואימוני טכניקה

NatiNatFSK

New member
תחרות באילת

ובכן היום ניפגשתי עם המארגנים, ואפשר להסיר דאגה מליבנו!!! מדידת הזמנים תעשה באמצעות צ'יפים, כך שגם במקרה של פוטו פיניש ניתן יהיה להוציא זמנים מדויקים! המסלול יהיה מסומן לכל האורך בלי שום מקום לטעויות ! בקיצור, תוסיפו את העובדה שזה באילת+פרסים כספיים!!! שווה לבוא...

נתן.ל

New member
נשמע מגניב ../images/Emo45.gif

לצערי אני לא יודע אם יתאפשר לי הדבר מבחינה תקציבית.

NatiNatFSK

New member
נוכחות!!!!

חייבים להראות נוכחות גדולה ככל האפשר!!! בוכים כל הזמן שאין ארועים, אז עכשיו יש. אם נראה רצינות ונגיע משלחת מכובדת שנה הבאה יהיה לנו מקצה של חצי מרתון ואפילו יותר מזה!

גיאגלגל

New member
ברכותי!!

הצלחת להתחבר
מתי אתה לוקח פיקוד?

גלעד37

New member
מירוץ אילת

ראשית טוב לשמוע שוב את נתי. היה נדמה שירדת למחתרת בכל הקשור לרשת. לעניין אילת, רק לידיעה, שנה שעברה רצתי את חצי המרתון ויש בו קטעים גדולים של כורכר. שווה לבדוק שהמסלול שונה ומתאים להחלקה, עובדה שאינה פשוטה גם היא היות שהמארגנים מושפעים ממספר גורמים שאינם צפויים (כך הוסבר לנו שם...), ולכן המסלול בשנה שעברה נקבע סופית רק בבוקר המירוץ... אם אכן תהיה ודאות כי המסלול ראוי לרולר אנחנו בפנים...

NatiNatFSK

New member
תודה גיל

המסלול נבדק ואושר על ידי אדרנלין שיש להם ידע בארגון תחרויות רולר, כך שאני מאמין שהמסלול יהיה מושלם למחליקים. נשמח לראותך, אני אזמין לבירה...

Explize

New member
אני עוד זוכר הבטחה ישנה

לבירות בוטיק....אבל..........יכול להיות שאני זקן...

NatiNatFSK

New member
תחרות באילת

למי שרוצה להגיע ומעוניין בלינה מוזלת, נא ליצור עימי קשר בפרטי. ENDURE ידאגו למחירים מוזלים...

NatiNatFSK

New member
לינה באילת

מחליקי רולר יקרים! יש אפשרות ללון באילת בזמן התחרות שתתקיים ב10.3.06.הלינה היא לשני לילות (חמישי,שישי או שישי,שבת) במלונית (בית דירות) "רויאל פארק" הנמצאת באזור המלונות. מחיר ללילה: חדר של ארבעה: 340 ₪. (85 ₪ לאדם). חדר לשניים: 225 ₪. (112 ₪ לאדם). ישנה אפשרות לאכול ארוחת בוקר במזנון שבבריכה בעלות של 25 ₪ לאדם. לצערינו לינה ללילה אחד תתאפשר רק במידה ויהיו מקומות פנויים בתאריך הנ"ל.

oferweisglass

New member
אפשר להגיע לאילת עם הרולר

וככה לחסוך את מחיר הנסיעה
אבל זה רק לחברי Endure עלי זה קצת גדול
דרך אגב עלה רעיון של אוהד לפני כמה חודשים לעשות מטולה אילת על הרולר נראה לכם אפשרי?

אפשר לבוא גם לא בכושר שיא?

ומי מתכוון להגיע? אני לא רוצה להשתתף בכושר חצי, ולהגיע אחרונה לבד בהפרש ענקי מכל השאר.. מה לגבי נסיעה לשם?

NatiNatFSK

New member
כושר שיא

כל היופי במרוצים כאלה, שאתה לא מיתחרה נגד אף אחד... פשוט באים ונהנים מכביש סגור ומחליקים לכיף! לפי מה שהבנתי מגיעים כמה מחליקים בשביל PURE FUN כך שלא תהיי לבד

חצי כושר

נכון, אני לא מתחרה נגד אף אחד, כמו שלא התבאסתי בעומר שהגעתי למקום די עלוב.. מראש החלטתי שאני נוסעת בקצב הרגיל שלי, לא מנסה לנצח אף אחד. אבל גם ידעתי שיש איתי עוד כמה אנשים כמוני, ושאני לא אתפדח ואגיע לבד חצי שעה אחרי כולם. אני אשמח לדעת מי מגיע. שלא יתברר שאלה שמגיעים בשביל הפאן הם כאלה שהפאן שלהם הוא מהירות.. חברי האפסקיי ואנדיור לא נחשבים (כי הם כולם מעולים). אז מי בא?

למעלה