תחרות אסא באיילת

shvilam

New member
תחרות אסא באיילת

אז מה אני יכול לספר אני מאוד נהנתי להודות למארגנים אולי אחרים יכול להוסיף יותר אולי לא?!

וברכות לגל פרידמן "שלנו"מנצח השיוט

גל איש יקר וצנוע על אף מעמדו והישגיו (אלוף העולם להזכירכם)ניצח גם באליפות אסא באילת בשיט גלשני רוח. ולמי שלא הספיק לקרוא הוא בחר בלורי קופנס זוגתי שתחיה לאשת השנה שלו במשאל שערך עתון לאשה . כתבה עם שניהם התפרסמה השבוע בעתון זה כולל תמונה. ועל כך המון תודות לך גל ובהצלחה .

shvilam

New member
במקומות הרישונים הגיעו ה ראשונים

שזה גל צחור בחור בשם ארז אבל יש לי תחושה שאני טועה ושגיא בנטל אני לא חושב שזה הסדר הנכון קבוצתי התכניון הגיעו מקום 1 אנחנו האוניברסיטה הפתוחה הגענו מקום 2 ( הפתעה ) חיפה מקום 3

I W C C

New member
על פי מה אשר כתוב בידיעות "ספורט"

אכן גל פרידמן הוא אישיות המקדמת את ספורט הנשים ואני מצטט "הגולשת רוני שקד תקפה את גל פרידמן" ובפנים "גל פרידמן חושב שאם הוא אלוף העולם מותר לו הכל" אז סוטרים ובוכים באיגוד השייט. תגובתו של גל לאשמה על חסימה בזינוק היתה פסילה עצמית בסיום התחרות וגם משפט סיכום "..... אני הגעתי לפניהם בחמש דקות. איך הספקתי גם להפריע לכולם וגם לסיים במקום הראשון." להזכיר לכולנו רוני שקד התלוננה על חסימה בזינוק ולא במהלך התחרות. קרדיט לכתבה שייך לג'ו קוט ומשה סידי - ידיעות אחרונות "מוסף הספורט". נתנאל ים

למעלה