תחרויות

smokeman

New member
תחרויות

מי פה הולך להחרות בתחרות דרסג' שתערך במרכז רכיבה תל-מונד ביום שבת הבא? מי שכן שיכתוב באיזה רמה ומאיזה חווה

אני לא... אבל-

בפסח, אני אמורה להשתתף בתחרות בחווה!!! אני לא בטוחה באיזה רמה זה בכלל... אה ויהיה לנו עוד איזה תחרות טיפשית כזאת ופעילות בפורים ויהיה כיף!
יש יש יש יפי היי!

dearanita

New member
אני לא בטוח שאני אלך לתל מונד כי

הסוסה שלי אמורה להמליט... היא כבר לא כל כך בכושר... אולי נראה מה יגיד הוטרינר...

dearanita

New member
דבר ראשון אני בן דבר שני אני רוכב

במושב קידרון....

smokeman

New member
תגובה

אני יוגע ואני מצטער אבל ההוגעה הייתה לפיצפיצון איפה זה מושב קידרון? מי המאמן שלך?

smokeman

New member
תיקון להודעה הקודמת שלי ל-dearanita

אני יודע ואני מצטער אבל ההודעה הייתה לפיצפיצון איפה זה מושב קידרון? מי המאמן שלך?

smokeman

New member
תגובה

באמת חשבץי שחוות אמיר מתמחה יותר בקפיצות זה נכון

אני רכבתי../images/Emo73.gif

בחוות אמיר בערך שבע שנים ואני יודעת שהם יותר מרוכזים בקפיצות אבל בזמן האחרון הם גם קצת יותר משקיעים בקפיצות ויש הבדל בים רמת התחרויות שהחווה עושה פרטית להם לבין תחרויות ארציות בדרסז'. מה באמת קורה עם אמיר??? מה שלומו????

מה??????

אני ג'מפרית אני תמיד קפצתי אני ממש אוהבת דרסג' אבל אף פעם לא היה לי מדריך שהתענין בזה עד עכשיו שנועם יגיעה הוא אמר שהוא יקדם אותי בדרסג'.

../images/Emo6.gif

כן יש לי סוסה, קוראים לה אוליביה ויש לי אותה כבר 11 שנה היא תהיה בת 13 ב- 26/3/2003 נחמד לא??? היא 3/4 תורוברד ו- 1/4 ערבי היא לבנה אפורה ולך???

smokeman

New member
תגובה

לא אין לי אבל המדריך שלי שהוא גם בעל החווה רוצה למכור לי את הסוס שאני מתחרה עליו.

למעלה