תחרויות וכאלה....

אור ב

New member
תחרויות וכאלה....

שיש תחרויות וכאלה תכתבו פה איפה הם ומתי כי אני ממש רוצה להגיע ולראות אני חושב לחזור לתחום אחרי שלא כל כך הלך לי בפעם הקודמת אז עכשיו אני אחזור אבל עם תקציב מצומצם

hifly

New member
כדי להיות מעודכן בכל האירועים

גלוש קבוע באתר flyhi ושם בדף הראשון תמיד מתעדכנות החדשות האחרונות,כולל אירועים ותחרויות. בברכה אמיר

אור ב

New member
אבל....

באתר אני גולש כל הזמן וראיתי לאחרונה את התחרות הזאת לזכר אלקלעי אם אני לא טועה ראיתי מתי זה אבל לא ראיתי איפה מוזכר איפה זה או איך מגיעים.....

גביע אלקלעי

ייתקים ב 24/5 בבסיס חיל האויר רמת דוד שנמצא איך לא ליד קיבוץ רמת דוד הקיבוץ נמצא בין צומת נהלל לבין עפולה. צחי ניצני

noam weissman

New member
תגובה תחרויות וכו´

כמעט כל התחרויות בארץ מאורגנות ע"י קלוב התעופה לישראל. באתר של אמיר מתפרסם לוח התחרויות הנ"ל. מדוע לא להגיע לתחרויות שהם לא רדיו (כבלים, חופשיים, חשמליים...) רק ניתן ללמוד ולהנות. רק היום היתה בקריות תחרות מבחן בטיסני כבלים אירובטיקה. התחרו 5 מתחרים וסה"כ היה נחמד. למי שלא מכיר יכול להיות מענין. פרסמתי הודעה לפני כמה ימים ואם אני לא טועה לא היה אף אחד מחברי הפורום שהיה, חבל. בברכה.

noam weissman

New member
אולי זה באמת לא מעניו, אבל

צחי, האם אתה או אלו שלא מענין אותם יודעים או ראיתם מה זה טיסן כבלים אירובטיקה ? האם אתם יודעים מה זה טיסן מרוץ צוות ?, האם ראיתם טיסן מנוע חופשי מטפס אנכית במהירות של 200 קמ"ש ?. אם ראיתם ובאמת לא מענין אותכם יופי. אבל אם אתם לא יודעים במה מדובר. אז איך אפשר להגיד שזה לא מענין. אני אישית לא מטיס טיסני רדיו וגם לא חושב שזה מענין אותי אבל כאשר בארץ ארחו תחרות בינלאומית לטיסני דאון רדיו הטרחתי את עצמי וגם רבים אחרים ונסענו לראות. למרות שאנף אחד מחברי ואני לא מעונין במחלקה נהננו מאוד. נהננו מרמת הטיסנים, רמת ההטסה וסה"כ מהתחרות. מכל מחלקה אפשר להנות ובודאי ללמוד. כאשר אני מבקר את חברי המטיסים טיסני דו-קרב כבלים (בעין שמר) אני בד"כ כלל ניגש לראות מה חדש (אם יש) בפינת הרדיו. למה מטיסי הרדיו רואים בטיסני הכבלים צרצרים ?. שלא נדבר שכמעט אף אחד לא בא לראות מה הם עושים. ב 1987 השתתפתי בתחרות בינלאומית בצרפת. למרות שכמעט כל תושבי המקום (לא המתחרים) אינם מבינים בטיסנים הם באו במספרים לא מבוטלים. הסיבה לכך שהצרפתים כמו הרבה מדינות נורמאליות אוהבים ספורט ולא משנה עם זה גולות פורמולה אחת או טיסנים. פה אומרים זה לא מענין ולא באים גם אם לא יודעים במה מדובר. רק להסביר, טיסני ה 3D שהיום הם כל כך IN, דומים מאוד בתכנון לטיסני אירובטיקה כבלים, ומי היה קודם ??? פעם הבאה אני מקווה שכן תבוא ותהנו. בברכה.

כן דווקא יצא לי לראות

ולמרות זאת החלטתי שזה לא בשבילי אולי גם כל אילו שלא באו לראות את התחרות המרהיבה שלכם ראו והחליטו שזה לא מעניין אותם אין צורך שתפרט ותסביר על מה מדובר מי שרוצה יודע ומי שלא פשוט מפסיק להתעניין צחי ניצני

noam weissman

New member
תגובה לצחי

אני לא אמרתי שהתחרות היתה מרהיבה ובהחלט לא אמרתי שזאת המחלקה היפה ביותר שיש אבל ממש חבל על הדיבורים. צחי אני מסיים בנימה אופטימית אחרת יתחיל פה שירשור מכוער. תהנה ממה שמענין אותך.

noam weissman

New member
תגובה לצחי

שלום לך, אני ניסיתי להציג עמדה מאוזנת. לא ניסיתי או אמרתי מילה רעה אחת בנוגע לרדיו. לא נאמרתי או יסיתי להגיד שמה שרובכם עושים זה לא מענין או לא יפה או... מי שהתחיל ואמר "תחרות מרהיבה" זה היית אתה, אולי התכוונתה אולי לא. גישה כזאת, זאת בדיוק ההתחלה להתחלת מהומות. מכיוון שאין אני רוצה להתחיל משהו שאני עלול להצטער אני פשוט אפסיק ויאמר שכל אחד יהנה ממה שטוב לו. בברכה.

תגובה לנועם

כאשר אמרתי תחרות מרהיבה אכן התכוונתי לכך, אך מצד שני אם לא ידעת למה התכוון המשורר אולי באמת עדיף שלא תגיב. אין לי דבר ולא חצי דבר נגד מחלקות הכבלים והחופשיים אני בטוח כי העוסקים במלאכה אכן אנשים כשרוניים מאוד. ובזאת אני מסיים את ההתכתבות הזו. יום טוב צחי ניצני

noam weissman

New member
תגובה לצחי

צחי, אני פה בגלל שאני רוצה לעזור ולתרום. לצערי אני כל כך רגיל שאנשים מתחילים לשפוך ליכלוך ולהתנשא. אם לא הבנתי אותך אז סליחה. אני באמת חושב שחבל שאנשים לא באים לראות תחרויות במחלקות אחרות. תמיד אפשר למצא מישהו עם טיסן מענין וללמוד ממנו דברים שניתן לישמם אחר כך. לדוגמא בלי להזכיר שמות מישהו מהפורום פנה אלי ומאז אנחנו בקשר. הוא לא מעונין במה שאני עוסק ורוצה להמשיך בטיסני רדיו אבל הוא כל הזמן שואל שאלות שיכולות לענין אותו. היו פה לא מעט שאלות כיצד לצפות או לצבוע טיסן. אני ממליץ לבוא לתחרות כבלים וראות גימור של הטיסנים. רוב המתחרים בשמחה ינדבו מידע כיצד הם צובעים ןכו´. בברכה, נועם.

Adi Berman

New member
הי נועם-בכייף הייתי מגיע..

אבל ממגבלות של מיקום גאוגרפי זה נבצר ממני.. בקשר לפונים, אני אחד מהפונים אליך\ולאחרים פשוט מפני שיש לכם ידע רב והרבה רצון לעזור( אני מודה בהיזדמנות זאת ) .כבר ציינתי בעבר, מכל מחלקה אפשר ללמוד ולהקיש על מחלקה אחרת, אחרי הכל הכל תחת קטגוריה אחת טיסנים

noam weissman

New member
תגובה לאדי

שלום ושוב תודה, אני מקווה שעד שתחזור אלינו תקרום עור וגידים ליגת ה FUN. אני מקווה שיהיה יותר מענין פה. בברכה.

למעלה