אולי זה באמת לא מעניו, אבל
צחי, האם אתה או אלו שלא מענין אותם יודעים או ראיתם מה זה טיסן כבלים אירובטיקה ? האם אתם יודעים מה זה טיסן מרוץ צוות ?, האם ראיתם טיסן מנוע חופשי מטפס אנכית במהירות של 200 קמ"ש ?. אם ראיתם ובאמת לא מענין אותכם יופי. אבל אם אתם לא יודעים במה מדובר. אז איך אפשר להגיד שזה לא מענין. אני אישית לא מטיס טיסני רדיו וגם לא חושב שזה מענין אותי אבל כאשר בארץ ארחו תחרות בינלאומית לטיסני דאון רדיו הטרחתי את עצמי וגם רבים אחרים ונסענו לראות. למרות שאנף אחד מחברי ואני לא מעונין במחלקה נהננו מאוד. נהננו מרמת הטיסנים, רמת ההטסה וסה"כ מהתחרות. מכל מחלקה אפשר להנות ובודאי ללמוד. כאשר אני מבקר את חברי המטיסים טיסני דו-קרב כבלים (בעין שמר) אני בד"כ כלל ניגש לראות מה חדש (אם יש) בפינת הרדיו. למה מטיסי הרדיו רואים בטיסני הכבלים צרצרים ?. שלא נדבר שכמעט אף אחד לא בא לראות מה הם עושים. ב 1987 השתתפתי בתחרות בינלאומית בצרפת. למרות שכמעט כל תושבי המקום (לא המתחרים) אינם מבינים בטיסנים הם באו במספרים לא מבוטלים. הסיבה לכך שהצרפתים כמו הרבה מדינות נורמאליות אוהבים ספורט ולא משנה עם זה גולות פורמולה אחת או טיסנים. פה אומרים זה לא מענין ולא באים גם אם לא יודעים במה מדובר. רק להסביר, טיסני ה 3D שהיום הם כל כך IN, דומים מאוד בתכנון לטיסני אירובטיקה כבלים, ומי היה קודם ??? פעם הבאה אני מקווה שכן תבוא ותהנו. בברכה.