בוא נפתח את הנושא באמת.
ראשית כל, לגבי תפקידך, עד כמה שידוע לי אתה מנהל הפורום ואני מצפה ממך להיות יותר אובייקטיבי ובוודאי שלא ציני, למרות שחשוב מאוד שתביע את דעתך כיוון שניכר שיש לך ידע רב שכולנו נהנים ממנו, אך בצורה נעימה ופחות עוקצנית. ולגבי האיגוד, בוא נראה מה היה לנו ומה יש לנו. אני יותר בעניינים לגבי הסנוקר אז אני אדבר בעיקר על הסנוקר ואולי דבר או שניים על הפול. לפני 5-6 שנים לא דיברו בכלל על משלחות שיצאו לאירופה להשתתף בתחרויות. כיום, בכל תחרות כמעט מדינת ישראל זוכה ליצוג, ומשנה לשנה התוצאות הולכות ומשתפרות. יש בארץ שחקן אחד שנמצא רמה אחרת מעל כולם, רועי פרננדז כמובן, קשה לי להאמין שללא האיגוד הוא היה יכול אי פעם להפוך מקצוען, ואני סמוך ובטוח שכעת בעזרת הדלתות שהאיגוד פותח זה יהיה הרבה יותר קל עבורו והוא יעשה זאת. דבר זה יהווה הישג אדיר לסנוקר בארץ. קידום נוער,הנושא הקרוב לליבי, בשנת 2005 יצאה משלחת ראשונה של נוער לאליפות אירופה לנוער, תום לימור היה היחיד שייצג את ישראל, שנה לאחר מכן יצאו 4 שחקנים! ואחד מהם אף העפיל ל32 האחרונים, הישג עצום בעיני. לגבי הפול, איננו יודע עד כמה זה בעזרת האיגוד אך העובדות מדברות בעד עצמן, בשנת 2005 זכה ציון צבי בתחרות 9ball באירופה ( אליפות רומניה הפתוחה או משהו כזה), זהו הישג מרשים מאוד לדעתי, למרות שאני חושב שהוא יותר עצמאי ופחות נעזר באיגוד. אז דברים טובים יש לנו, אז נכון, יש הרבה דברים רעים, אתה רוצה לומר שהניהול חובבני? מסכים. כוחני? מסכים. שתלטני? מסכים. אבל כנראה שזה עדיף על כלום. אני חושב שמרכז הבעיה היא בכך שלאנשים מסויימים שלא אנקוב בשמם יש יותר מדי כוח והם עושים באיגוד ככל העולם על רוחם, גם אם זה אומר שזה בא על חשבון אחרים. צריך לפרק את הסמכויות להרבה יותר אנשים שכל אחד יתעסק בתחום יותר קטן וכך יהיה לו זמן לעשות את זה במקצועיות. (קשה לי, באמת שקשה לי לצפות מבנאדם אחד שיארגן את כל התחרויות, ינהל אותן, ישחק בהן, וישפוט בחלקן) זה מגוחך. אבל זה מחזיר אותנו לכסף, לכסף שאין, אז.. אני אשמח לשמוע על הפתרונות שאתה מציע.